Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

serapcım özelden atamıyorum anatolia ya gitmeyi buradan okuduklarımla çok istedim amadaha sonra okuduklarım aklımı karıştırdı karar veremedim doktorların ilgilenmediğini çok para göz olduklarını yazmışlar kafam allak bullak...:44: birde bişi sorcam ilk muayeneye adetimin 2.günümü yoksa temizkenmi gideyim...

Son düzenleme:
kıslar bişi daha eşimle berabermi gidecez...ilk muayene ücretine 220 lira dediler doğru mu acaba kusura bakmayın çok sordum...

Merhaba Arkadaslar,
benim de ilk denemem doktorum Hakan hoca. Yumurta toplamada bile hocayi goremeyecegim saniyorum. Bu da ben de epeyce endise yaratiyor.
En azindan yumurta toplama ve transferde hoca gelsin istiyordum. Bu konuda sizler neler yasadiniz bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Tesekkurler

İlk muayene ücretleri ne kadar yüksek değil mi? Kaç gündür görüşüyorum,sürekli ne olduları belirsiz bayanlarla konuşuyorum,sorularıma cavap bile alamıyorum,illaki ilk muayeneye girip 220 tl verirsek bilgi vereceklermiş?Rapor alırsak merkeze ne kadar ödeyeceğim diye ısrarla sormama rağmen ona da cevap yok ,,,buna da yokkk,yok işte yok...Ne kadar paragözler ya elimize bi düşün sonra ne dersek paşa paşa ödeyecekseniz diyorlar sanki açıkça..Ne diyeyim Allahım bildiği gibi yapsın inşallah...Bu arada dr ları le henüz görüşmedim ama çok kararsızım hangi merkeze gitsem acaba?

Arkadaşlar bende ilk denememi antoliada yaptırdım,bu gün transferimin 4. günü,ben memnun kaldım.Tek sorun çok kalabalık olması,onun dışında memnun kaldım. İnş.sonuç da iyi olur..

slm arkadaşlar bende cumartesi günü anatoliada idim.ilk görüşme için gittim ve çarşamba günü lucrine başlıyorum.dr um hakan yaralı inşallah güzel olacak herşey.allahım yardım etsin hepimizeee.ve yeni yılda oradayım.yeni yıla orada gireceğimm.2 hafta orada kalacağımm.inşallah ankara ve anatolia bana 2011 de şans getirecekkk.ben inanıyorummm.

Arkadaşlar ilaçlar dahil ne kadar istiyor anatolia?Ayrıca da her muayenede muayene ücreti var mı?Sadece ilk muayenede mi var?

merhaba arkadaslar dün yani 22.12.2010 benim için önemli günlerden biriydi gebelik testim vardı ve sonuç olumlu 14 yıl sonra hmileyim.ama tabiki endişelerim var heralinde hersey yolunda gider saglıklı sıhatli dogar eve getiririz işte o zaman bu benim cocugum diyecegim.çünkü 2.denememdede tuttu 2.5 aylık kaybettim bebişimi inşallah bunda kucama alırım.allah hep isteyenlere versin sizinle mutlulugumu paylasmak istetim.

Allah bebeğini sana bağışlasın. bende yarın 15,30 da anatoliaya gidicem ilk defa. hepimizin duaları kabul olur inşallah

sevgili arkadaşlar bende bu sitedeki yazılar tavsiyeler üzere anatolyayı sectim benim 3.tüp denememdi özel devlet yardımı alamadım 22.12.2010 gebelik testim pozitif cıktı 6 yıl aradan sonra çok mutlu oldum o duyguyu anlatamam size fakat 5 ocak 2011 de kanamam başladı ve düşükle sonuçlandı çok kötüyüm şu an toparlanmaya çalışıyorum.bu rayı seçeçek arkadaşlara tavsiyem iyi araştırsınlar hakan beyin hastasıydım 1 kez ilk randevuda gördüm transferede zoraki yaptı ilk ben girdim sabahtan ben sedyede yatarken ben odama cıkıyorum yapın gerisini işte dedi ordaki görevlilere ne kaçtane transfer ettigini konuştu ne geçmiş olsun dedi bi garipti anlayamadım tavırlarını oysa ben onu prof. diye o takip ediyor sandım oysa umdugunuz olmuyor her sabah ultrasyon takibini orda çalışan uzman dr yapıyor ilacları hemşireler bildiriyor ama hoca ortada yok.evet iyi tedavi düzeni kurmuşlar bekleme yok stres olmuyor ilacımıda gönderdikleri eczaneden ulaştım ama transfer sonrası ortada kaldım ilgilenmediler bu cuma ultrasyon için andevu vermişlerdi ben kendim arayıp düşük yaptıgımı söyledimgelemicemi kanamam oldunu ama oralı olan olmadı .ben anladım aynı işi üniversite hastanelerindede yapıyorlar orda bile böyle bişey yaşamamıştım o yogunluga ragmen .buraya para verdim bide üstüne özel diye ama hocanın sekreteri telf yüzüme kapatıyor...kısaca özetlemeye calıştım tabi deneyip kendiniz yaşamalısınız belki size yalan gibi gelebilir yaşadıklarım ama gercek ...herkese bol şanslar duygularımı paylasmak istedim

yaşadıklarından dolayı çok üzüldüm şimdi benim de kafam karıştı bende orada düşünüyorum ama hiç hoşuma gitmedi yazdıklarınız allahım hayırlı insanlarla karşılaştır

yaşadıklarından dolayı çok üzüldüm şimdi benim de kafam karıştı bende orada düşünüyorum ama hiç hoşuma gitmedi yazdıklarınız allahım hayırlı insanlarla karşılaştır

Topiğin başından beri nasıl okudum sevinçle kendimce karar aldım anatolia ya gitmeye ve olumlu sonuç almaya.
keşke sonlarını okumasaydım acılarım tazelendi umudum kırıldı.
nereye gidicem artık ne yapcam? bu halimizle nasıl bu kadar duygusuz oluyorlar.
yok mu takibi opu yu transveri kendi yapan bizim acımızı anlayan yüreğimize dokunan bi merkez!!!!

ben de anatoliada düşünüyorum ama kafam karmakarışık.tabi uzun bir deneyimleri var ve başarı oaranları insana moral veriyor tabi.allah yardımcımız olsun hepimizin

bende anatolia da ilk denememi yaptırdım.doktorum bület traştı.ben merkezden ve doktorumdan çok memnun kaldım.yumurta toplamama da transferime de doktorum girdi.ama malesef negatifle sonuçlandı.şimde genetik test yaptıracam.inşlh bi sorun çıkmaz.ikinci denememide anatolia da yaptımayı düşünüyorum.

eğer ben bu merkeze gidersem ilk söyleyeceğim şey doktora benim transferime girecekmisiniz olacak benim arkadaşım burada yaptırdı memnun kaldı ama herkesin beklentisi farklı tabiki bu arada şu an fiyatları ne kadar bilen varmı?

canım ben şuan tedaviyedeyim 3.750 tl ödedim (raporsuz) ilaçlar hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…