serapcım özelden atamıyorum anatolia ya gitmeyi buradan okuduklarımla çok istedim amadaha sonra okuduklarım aklımı karıştırdı karar veremedim doktorların ilgilenmediğini çok para göz olduklarını yazmışlar kafam allak bullak...:44: birde bişi sorcam ilk muayeneye adetimin 2.günümü yoksa temizkenmi gideyim...slm arkadaşlar bende anatolia başladım.1-1.5 ay da tahlilleri tamamlayıp 24.11.2010 ignelere başladım şu an cilt altı 2 tane ilaca başladım.kist cıktı aynı güm kistinde içi boşaltıldı .artık nasip sanırım 10-15 gün böyle gidip gelcem hayırlısı bakalım.klinik olarak belliki işin uzmanı olmuşlar evet şimdiye kadar sonuç bildirmeye aradılar ama hocayı dediniz gibi görülmüyor.ordaki dr.ve hemşireler işi yürüyüyor ama yinede şimdilik memnunum ben hakan beyde ilk görüşmede ilgilendi sagolsun...artık cenabı allah büyük hayırlısı herkese iyi tedaviler.:81:
merhaba arkadaslar dün yani 22.12.2010 benim için önemli günlerden biriydi gebelik testim vardı ve sonuç olumlu 14 yıl sonra hmileyim.ama tabiki endişelerim var heralinde hersey yolunda gider saglıklı sıhatli dogar eve getiririz işte o zaman bu benim cocugum diyecegim.çünkü 2.denememdede tuttu 2.5 aylık kaybettim bebişimi inşallah bunda kucama alırım.allah hep isteyenlere versin sizinle mutlulugumu paylasmak istetim.
sevgili arkadaşlar bende bu sitedeki yazılar tavsiyeler üzere anatolyayı sectim benim 3.tüp denememdi özel devlet yardımı alamadım 22.12.2010 gebelik testim pozitif cıktı 6 yıl aradan sonra çok mutlu oldum o duyguyu anlatamam size fakat 5 ocak 2011 de kanamam başladı ve düşükle sonuçlandı çok kötüyüm şu an toparlanmaya çalışıyorum.bu rayı seçeçek arkadaşlara tavsiyem iyi araştırsınlar hakan beyin hastasıydım 1 kez ilk randevuda gördüm transferede zoraki yaptı ilk ben girdim sabahtan ben sedyede yatarken ben odama cıkıyorum yapın gerisini işte dedi ordaki görevlilere ne kaçtane transfer ettigini konuştu ne geçmiş olsun dedi bi garipti anlayamadım tavırlarını oysa ben onu prof. diye o takip ediyor sandım oysa umdugunuz olmuyor her sabah ultrasyon takibini orda çalışan uzman dr yapıyor ilacları hemşireler bildiriyor ama hoca ortada yok.evet iyi tedavi düzeni kurmuşlar bekleme yok stres olmuyor ilacımıda gönderdikleri eczaneden ulaştım ama transfer sonrası ortada kaldım ilgilenmediler bu cuma ultrasyon için andevu vermişlerdi ben kendim arayıp düşük yaptıgımı söyledimgelemicemi kanamam oldunu ama oralı olan olmadı .ben anladım aynı işi üniversite hastanelerindede yapıyorlar orda bile böyle bişey yaşamamıştım o yogunluga ragmen .buraya para verdim bide üstüne özel diye ama hocanın sekreteri telf yüzüme kapatıyor...kısaca özetlemeye calıştım tabi deneyip kendiniz yaşamalısınız belki size yalan gibi gelebilir yaşadıklarım ama gercek ...herkese bol şanslar duygularımı paylasmak istedim
yaşadıklarından dolayı çok üzüldüm şimdi benim de kafam karıştı bende orada düşünüyorum ama hiç hoşuma gitmedi yazdıklarınız allahım hayırlı insanlarla karşılaştır
eğer ben bu merkeze gidersem ilk söyleyeceğim şey doktora benim transferime girecekmisiniz olacak benim arkadaşım burada yaptırdı memnun kaldı ama herkesin beklentisi farklı tabiki bu arada şu an fiyatları ne kadar bilen varmı?
canım ben şuan tedaviyedeyim 3.750 tl ödedim (raporsuz) ilaçlar hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?