Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

benim dr.umda hakan yaralıydı transfer sonrası bana %35-40 şans verdiğini söyledi tek ve 8 hücreli embriyomla şuan 15 haftalık hamileyim....sende umarım kan testinde pozitifi görürsün...

merhaba bende 16 temmuzda transferim olmuştu ama 2 gün nce öğrendim ki tutmamış. bana %75 şans vermişti. hakan bey de çok şaşırdı ama maalesef tutmadı, tam manasıyla yıkıldım. ağlamaktan gözlerim acıyor artık. içim parça parça ama durmak yok dedik ikinci transferim ekim gibi olacak inşallah tutacak. dondurulmuş embriyolarımızı çözdüreceğiz. şansımız nedir bilmiyorum ama bu sefer daha umutluyum olacak inanıyorum. benim için lütfen dua edermisiniz. rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı, anne olmayı nasip etsin.

çok geçmiş olsun,seni çok iyi anlıyorum ilk denememizde bende yıkılmıştım, hayırlısı olsun,inşallah ikincide sizinde bizimde bebeklerimiz tutar,Rabbim isteyen herkese versiiiiiin inş.

inşallah bu sefer tutacak çok inanıyorum. anatolia nın doktorları gerçekten çok iyi, hemşirelerde öyle ekip olarak çok beğendim. inşallah ikinci seferimde mutlu bir şekilde ayrılıp onları minnetle anarım:)

Arkadaşlar Ben de Anatolia tüp bebek merkezine gidiyorum, geçen sene tadavi olmuştum ikizlerim ol-muştu ama erken doğumla kaybettim. Hiç ilgilenmemişlerdi ama bebişlerim oldu diye umursamıştım. Sağdece sonucu almak için aradılar bir daha öldünmü kaldım mı diye sormadılar bile. Bu sene dondurulmuş embriyoları kullandım ama tutmadı. Sonucu vermek için bile iki gün boyunca kendim aradım. Neden olmadı konusunda size bilgi vermek için arayacağız dediler günlerdir telefon bekliyorum arayansoran yok. Sen arayıncada ters ters konuşuyorlar. Burada tedavi göreceksiniz insani beklentilerde bulunmayın. Sağdece paraya odaklı bir iş politikaları var gibi geldi. Sen çocuk sahibi olmuşsun, olamamışsın üzülmüşsün umarlarında değil. Okadar telefon ettim sitem ettim arayan soran yok. İki tane daha dondırılmuş embriyom var ama sanırım başka merkezde canlı deneyeceğim. Hayırlısı.

üzülme bitanem işallah hayırlısıyla olur herşeyin hayırlısı bende bayrmdan sonra düşünüyorum bitanem ya sorun neydi ve nekadar ödediniz lütfen cevabını bekliyorum
benim eşimde sorun var 6 yılık evliyiz olmadı aşılama denedik ikikez oda tutmadı tüp bebege karar verdik ama para sorunumuz var biraz nekadar gidiyor cevap yazarsanız sevinirim bacılarım:çok üzgünüm:

ne zor bir dertmiş bu dert borç olsa ödersin alırsın bir şekil uzakta olsa gider bulursun zor bir imtihan bu imtihan paranla rezil oluyorsun çektiğin çileyemi yanarsın verdiğin onca paralaramı çok zor bacılarım

Bitmez yanlız geceler,sabahlara uzaktır
Yavru hasreti çok zor,yürek yakar ağlatır

Bu Dünya'da fanidir,tıpkı insanlar gibi
Veremedim yavruma,sarıp bağrımdan sevgi

Güneş aştı dağları,karanlığa batmakta
Nasip treni kaçtı,şimdi yürek yanmakta

Ne gelir bilmem elden,vermezse Yüce Mevla
Niceler acı gördü,kimbilir bu Dünya'da

Son düzenleme:
ordu da oturuyorum ve tüp bebek denememin ilaç tedavisi kısmını anatolya ile anlaşmalı olan prof doktorum yaptı yumurta toplama aşamasına gelindiğinde beni anotolyaya gönderdi(ki o zamana kadar anatolya ile defalarca görüştüm )yumurta toplanacağı gün 7:30 da merkezde olmam istendi gittim ama saat 11 e kadar yaptığım tek şey muhasebeye 4250 tl ödemek oldu saat 10 gibi ikinci kata alındım gördüğüm tek kişi hasta bakıcı bir bayan ve hastalardı.3 yataklı odada diğer hastaların içinde soyunmam ve ameliyathane önlüğünü giymem söylendi(iç çamaşırlarım da dahil)sıram geldiğinde odadaki tek boş yatağa da hasta yatırılıyordu beni nereye alacaklarını merak ettim yumurta toplandıktan sonra beni aynı odada yeni boşalmış olan,değil nevresim takımlarının değiştirilmesi hasta kalktıktan sonra düzeltme gereği bile görmedikleri yatağa aldılar kendime geldiğimde yataktan kalkıp gitmek istedim ama hasta bakıcı hemşirenin geleceğini beklememi söyledi hemşire hanım geldiğinde elinde bir dosya vardı ve ne hikmetse dosyayı doldurmak için anestezi almamı beklemişti(dosyaya o zamana kadar gördüğüm tüm tedavileri yazdı 15/20 soruya yarı uyur yarı uyanık cevap verdim)istersem gidebileceğimi söyledi asönsörü olmayan binada 15/20 basamaklı merdivene tek başıma salıverdi beni (anestezi almış hastayı ya yakınını çağırıp teslim etmelerini yada birinin refakatinde göndermeleri gerektiğini düşünüyorum)birinci basamaktan sonra ikinciyi göremeden üçüncü basamağa atladığımı hatırlıyorum yuvarlanmak üzereyken duvara tutundum ve aşağı indiğimde tek isteğim oradan gitmekti.transfer 17 aralıkta yapıldı ve 28 aralıkta gebelik testi bakılacaktı 26 aralıkta kanamam başladı aradım gebelik testi yapılmadan birşey yapılmayacağı söylendi hamile olduğumu öğrendiğimda hala kanıyordum dr görmedim 2. teste hala kanıyordum yine dr görmedim 3.test 1 ocak tarihine denk geldi resmi tatil diye tahlil yapmadıklarını söylediler gazi de yaptırdım 3 testi beta hcg artıyordu beraberinde kanamamda arttı defalarca aradım kimseye ulaşamadım sonundamafoldumben ikamet ettiğim yerde dr olan bir arkadaşım bana iğneler söyledi onunla kanama azaldı ama iğnenin etkisi geçerken yine artıyordu günlerce kanamam oldu ve ben her aradığımda sadece sekreterlerle yada laborantlarla görüşebildim bıarakın dr beni görüp muayene etmesi hemşireye bile ulaşamadım..iğnelerin etkisiyle evime döndüm ve burada tekrar baktırığım kan tahlilim yükselmeye devam etti ama 6 hafta 3 günlüken bebeğimi kaybettim...ben anatolyanın dr internette görmemiş olasam tanımam çünkü orda olduğum 15 günde kendilerini sadece 1 kez gördüm...yorum sizin arkadaşlar....not benden 4250 alan merkez şimdi oraya başvuran başka bir arkadaşımdan 3750 istiyor...ben başımdan geçenleri paylaşıyorum yorum sizlerin.......

canım çok geçmiş olsun neden 10 haftalık düşük yaptın sebebini biliyorsmusun

vala canım ne desen haklısın yaşadıkların çok kötü bende ilgisizlikten çok yakındım beni lkkez bugün arayıp sordular takiplerinizi yaptırıormusunuz diye daha önce kimse aramamıştı

ama canım yaşadıkların çok kötüymüş eğer bunları yaşadıysen benc eher yerde her fırsata dile getir. çok geçmş olsun

kafamçokkarıştı dogrusun bacım onların senin halini düşünmüyorki onlar sadece keselerini düşünüyor nebilir seni halini desene orada kaldı böylese eyer hiçte gitmem parayı yoldan toplamıyoruz ne zorluklarla buluyoruz

sevgili arya80 bizde 3750 verdik ama başka biri3250 vermiş bir başkası2000 vermiş ama ben birkere verdikten sonra hiç uğraşmadım nedn ücretler farklı diye

arkadaşım ilk ve son deneme hakkımı daha doğrusu imkanımı malesef anatoliada kullandım ve olumsuz ben bir daha maddi olarak deneme şansına sahip değilim ama aynı hassasiyetin karşı tarafın tarafından da hissedilmesi gerekmez mi ? hiç bir tahlili hiç bir tedkik yapılmadan 21 fsh la tüp bebeğe başladık ve olumsuz sonuçlandı .

merhaba arkadaşlar bende anatoliyaya gelmeyi düşünüyordum ama arya arkadaşımın yazdıklarını okuyunca biraz tereddüt ettim eski yorumları okuyunca herkesin memnnun olduğunu gördüm ama yeni yorumlar hiç iç açıcı değil demek ki zamanla bazı şeyler değişmiş
benim 4. denemem olacak ilk üçünü trabzonda yaptırdım aynı merkezde 2. de pozitif sonuç aldım bebeğimi kaybettim 3. negatifimide 15 gün önce aldım bende kanda pıhtılaşma problemi ve 3 aydır ortaya çıkan fsh yüksekliği var ve artvinin bir ilçesindeyim
peki arkadaşlar bilginiz varsa tüp bebeğe başlamadan önceki ay gelip görüşmekmi lazım yoksa adet olunca gelirsem testlerim iyi çıkarsa istersem hemen tedaviye başlayabilirmiyim artvin çok uzak çünkü birde benim 4. denemem olacağı için indirim olurmu acaba benim raporum falanda yok birde söylediğiniz 3000-4000 arasındaki fiyat ilaçlar dışındaki fiyatmı eğer öyleyse ilaçlarda 2000 üstü tutuyor ve çok pahalıya geliyor ben trabzonda çok daha uyguna yaptırıyordum dr um hep yardımcı oluyordu
bana cevap verirseniz memnun olurum

Merhaba arkadaşlar ben de 2. yi Anatoliayı düşünmüştüm ama bu son okuduklarım kafamı karıştırdı. Son tüp bebek yaptıranlar 1 odada 3 kişi mi yatıyor gerçekten eşimiz yanımızda kalamıyor mu? Benim ilk denediğim yer Fatih Ünv. Hastanesiyd ve yumurta toplama da eşim ve ben tek kişilik odadaydık. Sonra önümüze kahvaltı bile geldi. rahattı yani. Ben bu rahatı bulamayacaksam Anatolia da olmanın alemi yok başka merkez bakarım.

Tüp bebek yaptırıp memnun olanlar ve olmayanlar dan görüş alırsam sevinirim.Hepinize teşekkürler.

bende pko eşimde sperm sayısı ve hareket azlığı vardı.
biz anatolia da muhasebedeki kadınla son ana kadar çok pazarlık yaptık 3500 tl ödedik. ilaçları bulunduğum ilden gene büyük pazarlıklar sonucu 850 ye almıştık.
yani utanmayacaksın olabildiğince indirteceksin. kat kat fazlasını kazanıyorlar zaten. ah keşke olsaydı giden para mühim değil... ama kısmet
sen hiç üzülme herşeyin bir çaresi verir Rabbim...

ah canım çok üzüldüm yaşadıklarına.
arkadaşımızın anatolyanın ortamı hakkında söyledikleri aynen doğru. bu durumlar benimde hoşuma gitmemişti ama birşey diyemedim.
bazı hemşireler ve sekreterler çok ukala ama doktorlar gerçekten öyle değiller.
belki de kadrolarını yenilemeleri gerekiyordur.

biz tedavi öncesi çok uğraştık ama doktora özel cebinden ulaşıp telefonda konuşmuştuk. mailleştik. hakan bey den ben memnunum çünkü yüz yüze görüşmelerimizde doktorun samimiyetine inandım...
hakan bey le yumurta toplamada görüştük ama konuşamadan anesteziye almışlardı zaten çok heyecanlıydım konuşacak durumda değildim.
transferden bir gün önce 1 saat kadar bekledikten sonra doktorla 5 dk görüşebilmiştik.
tutmadığını öğrendiğimizde de gene kanamam ve ağrım olmasına karşın yaklaşık 1 saat bekledik ve 15 dk görüşmemiz oldu. teselli verdi ama neden tutmadığını bir araştıralım demedi. ya da gittiğin yerde şu tetkikleri yaptır demedi. nasip gibisinden konuştu kendi de üzüldüğünü belirtti. sonuçta dondurulmuşlarımızla ekimde tekrarlamak üzere odasından ayrılıp muhasebeye gittik. eşim hakan beyden dondurulmuş için indirim istedi kendisi muhasebeyi arayacağını söyledi neyse indik. 500 tl zaten dondurma parası vermiştik. 2 ay sonraki tedavi için 1200 tl dediler.tamam dedik ve döndük
inşallah hayırlısıyla bu sefer olur.
Rabbim yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
benim tedavim anatoliyada ve yeni yumurtalarım toplandı.ben bu merkezden çok memnunum, şu anda 2. tedavim,1. tedavimi başka bir merkezde olmuştum,kıyaslayamam bile...bi kere çok temiz,yumurta toplamada çarşaflar değiştiriliyor,dr.ları,embriyologlar güler yüzlü,her durumdan haberdar ediyorlar.biraz pahalı ama benim tedavim rahat geçiyor,kasılmadım.ufak tefek sorunlar olabiliyor, ama ben anatolia diyorum...

bu işler şans işi sanırım kimi çok memnun kimi de şikayetci
çok kalitesiz bir yerde yaptırıp çok memnun kalınabiliyor
tam tersi çok kaliteli bir merkezde yaptırıp memnun kalınmayabiliyor
dediğim gibi tamamen şans bu işler
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu yolda inşallah hayırlısı ile isteyen herkes kavuşur yavrusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…