Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

teşekkürler cnm inşallah 2. denemende bebişin seninle olur tüm isteyenlerin allah kucaklarını boş bırakmasın benim ilk olucak denemem eğer olmazsa tekrar yaptırma şansım yok şimdilik hayırlısı bakalım ,benim takibimi abdurrahman akçay yapıcak fatih beyde çok iyi bir dr aslında ama o şimdi istanbula gönderiyor benimse ankaraya gidip gelmek işime geliyor açıkcası, çalışıyormusun peki nerede oturuyorsun eskişehirde ?

merhaba arkadaşlar...ben de anatoliada yaptırdım ve şuan hamileyim...doktorum hakan beydi...ilk denememiz negatifle sonuçlanmıştı eylülde...kasımda dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldım...hakan beyi ilk görüşmeye gittiğimizde, opu sırasında ve son olarak ta transfer zamanı gördüm...çok hastası var ve çok yoğun...yumurta takibini yardımcıları yapıyor...merkezin laboratuar ortamı çok güzel...önemli olan da bu bence...hamile kaldıktan sonra oraya devam etmedim...aradığımda ulaşabileceğim daha az yoğun olan bir doktor seçtim kendime...Allah hepimize hamileliği yaşatsın ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...

devin 79 tebrik edrim cnm allah kucağına almayıda nasip etsin böyle güzel haberler umut oluyor bizlerede ,yarın 11 de bülent beyle randevum var benimde neler yapılıyor ilk görüşmede biraz bilgi verirsen sevinirim

devin 79 tebrik edrim cnm allah kucağına almayıda nasip etsin böyle güzel haberler umut oluyor bizlerede ,yarın 11 de bülent beyle randevum var benimde neler yapılıyor ilk görüşmede biraz bilgi verirsen sevinirim

ilk görüşmede normal muayene ediyor...yumurtaların durumuna bakıyor..uygulayacağı yönteme karar veriyor...benimki uzun protokoldü...eline çok güzel herşeyi açıklayan bir liste veriyolar zaten...hangi gün ne yapman gerektiği hangi ilaçları ne kadar kullanacağın yazıyor o kağıtta...sonrasında yumurta takibine başlıyolar..gün aşırı muayene ve kan tahlili yapılıyor...yumurtalar toplanıyor ve genelde de 3. Gün transfer yapılıyor..ben doktorumu sadece 3 kere gördüm...birçok kişinin şikayeti bu...ama bu o kadar önemli değil bence sonuçta toplama işlemini ve transferi o yapıyor...
Hiç stres yapma...allah hakkında hayırlısını versin canım...

gelmemişsindir sanırım daha bu arada ben bulent hocanın hast sen kimin merak ettim
ben de bülent hocanın hastasıyım.geçen hafta görüştük ve adetimi bekliyorum.sen hangi aşamadasın?bu arad benim kafama ilaç dozu takıldı. ben daha önce de tüp bebek yaptırıp hamile kaldım orada 150 kullandım günlük.ama bülent bey 300 ile başlayacağımı yazmış.sizin ilaç dozları nasıl herkese böyle yüksek dozda mı kullanıyorlar merak ettim.hani bu işin sonunda ohss olma riski var ben çok korkuyorum

canım bende cıkolata kisti var onun için tedaviye nisanda oda kücülürse tabi ole başlcam 7 cm kadar inş küçülür ine kullnadım lucrin 3m lik canım

Merhaba kızlar,
aranıza yeni katıldım...kafam çok karışık...2010 ağustos ayında başarısız bir tüp bebek deneyimim oldu...şimdi 2.kez yeniden denemek istiyorum...ankaradayım ve tüp bebek merkezleri konusunda çok kararsız kaldım...lütfen bana iyi bir tüp bebek merkezi tavsiye edermisiniz...

ben dün mayaya gittim bu haftada anatolyaya gideceğim ona göre karar vereceğim bence sende öyle yapmalısın

benim ilk deneyimim mayada oldu 1.kalite 8 hücreli bi embriyo yerleştirildi...ama sonuç negatif oldu...anatoliayı düşünüyodum ama yazılanlar ve bazı kişilerden duyduklarım sonucu kararsız kaldım...ankalife la görüşmeye gittim geçen hafta...oranında labaratuvarının çok iyi olmadığını duydum...

merhaba arkadaşlar..papatya ben seni anlıyorum ama kafan karşmasın net ol araştırmanı yaparken herkesin ne söylediğine değil merkez araştımana yoğunlaş..yoksa hata yaparsın:)ben anatolia da tedavi görüyorum ve memnunum hiç de kötü şeyler duymadım..bülent hoca benim doktorum harika bir doktor..kesinlikle tavsiye ederim..

anlıyorum...bende anatoliada ve bülent tıraş tarafından tedavi edilmeyi düşünüyordum...tecrübelerde önemli diye düşünüyorum deryn...memnun kaldığına sevindim...tedavinin hangi aşamasındasın...daha önce hiç tüp bebek deneyimin oldumu?

25 aralıkta başladım tedavime ve hamileyim anatoliada tedavi gördüm bülent beydi doktorum.insanlar garip türlü türlü hizmet bekliyorlar kimisi su istemiş gelmemiş kimisi 3 kişilik odada kalmazmış sanki kaç dakika kalacaksan üstelik arkadaş oluyosun destek oluyosun derdini paylaşıyosun. bu tarz kişiler insanın aklını karıştırıyor. bana memlekette ki kadın doğumcum önerdi ve çokta iyi yapmış. adamlar ne muntazam çalışıyor bir görseniz ayrıcada tıklım tıklım madem kötü neden taaa ağrılardan maraşlardan vandan geliyorlar???

Son düzenleme:
gelmemişsindir sanırım daha bu arada ben bulent hocanın hast sen kimin merak ettim

cumartesi merkezdeydim cnm, bende bülent hocanın hastasıyım bugün itibariylede adet oldum nasipse yarın başlıyorum dr,umla görüşüp, inşallah hayırlı olur tedavilerimiz

cumartesi merkezdeydim cnm, bende bülent hocanın hastasıyım bugün itibariylede adet oldum nasipse yarın başlıyorum dr,umla görüşüp, inşallah hayırlı olur tedavilerimiz

bende cuma günü gideceğim görüşmeye anatolyaya bizde erkek faktörü çıktı sizdeki sorun nedir acaba?

bende cuma gideceğim bakalım hakan beye sizdeki sorun nedir arkadaşım?

bende polikistik over var...eşimin spermlrinde ise hareket bozukluğu...sperm sayısı ve morfolojisi iyi...yanlız benim bi tüp bebek deneyimim oldu ancak sonuç negatifti...bağışıklık sistemimle alakalı testler istmeişti önceki merkezdeki doktor...anatoliada 35 yaş altına tek embriyomu yerleştiriyorlar?

bende cuma günü gideceğim görüşmeye anatolyaya bizde erkek faktörü çıktı sizdeki sorun nedir acaba?
bizde sorun yok aslında cnm sebebi bilinmeyen yani hayırlısı inşallah ellerimiz boş dönmeyiz,ben bu gün itibariyle başlıyorum iğnelerime takibim kendi şehrimde yapılacak buradaki dr um tarafından

merhaba geçmiş olsun öncelikle. benim de geçen yıl temmuzda başarısızlıkla sonuçlanan bir denemem oldu. şuan 2. ye başladık. 2. kez anatoliada hakan hocayla deniyoryz.ilk denemem de onda oldu. anatolia iyi bir ekip kurmuş çok profesyoneller. hakan hoca bana güven veriyor. hafta sonu yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım.. umarım içine sinen bir hastane bulursun sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…