merhaba bende eskişehirdeyim ben Dr.Cem demirel topikine dahilim ama tesadüfen burda okuyunca memeleketli olaraktan tedavin hayırlı uğurlu olsun dedim inşallah tedavin bebişli olurAllah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin. Eskişehirde hangi dr takip yapacak seni? Beni Fatih bey takip etmişti. Benim sonucum negatif çıktı ama nisan gibi 2. denemeye hazırlanıyoruz topikte 4 kişiyiz aynı anda bebeiş yapcas Allah hepimize bu duyguyu yaşamayıo sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin AMİNNNN sevgiler kızlarrr
hayırlı olsun tedavin inşallah sonucu mutlu olur ,bende yarın ilk görüşmeme gidicem bakalımslm
bende anatoliada tedaviye başladım
devin 79 tebrik edrim cnm allah kucağına almayıda nasip etsin böyle güzel haberler umut oluyor bizlerede ,yarın 11 de bülent beyle randevum var benimde neler yapılıyor ilk görüşmede biraz bilgi verirsen sevinirim
hayırlı olsun tedavin inşallah sonucu mutlu olur ,bende yarın ilk görüşmeme gidicem bakalım
ben de bülent hocanın hastasıyım.geçen hafta görüştük ve adetimi bekliyorum.sen hangi aşamadasın?bu arad benim kafama ilaç dozu takıldı. ben daha önce de tüp bebek yaptırıp hamile kaldım orada 150 kullandım günlük.ama bülent bey 300 ile başlayacağımı yazmış.sizin ilaç dozları nasıl herkese böyle yüksek dozda mı kullanıyorlar merak ettim.hani bu işin sonunda ohss olma riski var ben çok korkuyorumgelmemişsindir sanırım daha bu arada ben bulent hocanın hast sen kimin merak ettim
ben de bülent hocanın hastasıyım.geçen hafta görüştük ve adetimi bekliyorum.sen hangi aşamadasın?bu arad benim kafama ilaç dozu takıldı. ben daha önce de tüp bebek yaptırıp hamile kaldım orada 150 kullandım günlük.ama bülent bey 300 ile başlayacağımı yazmış.sizin ilaç dozları nasıl herkese böyle yüksek dozda mı kullanıyorlar merak ettim.hani bu işin sonunda ohss olma riski var ben çok korkuyorum
Merhaba kızlar,
aranıza yeni katıldım...kafam çok karışık...2010 ağustos ayında başarısız bir tüp bebek deneyimim oldu...şimdi 2.kez yeniden denemek istiyorum...ankaradayım ve tüp bebek merkezleri konusunda çok kararsız kaldım...lütfen bana iyi bir tüp bebek merkezi tavsiye edermisiniz...
gelmemişsindir sanırım daha bu arada ben bulent hocanın hast sen kimin merak ettim
cumartesi merkezdeydim cnm, bende bülent hocanın hastasıyım bugün itibariylede adet oldum nasipse yarın başlıyorum dr,umla görüşüp, inşallah hayırlı olur tedavilerimiz
anlıyorum...bende anatoliada ve bülent tıraş tarafından tedavi edilmeyi düşünüyordum...tecrübelerde önemli diye düşünüyorum deryn...memnun kaldığına sevindim...tedavinin hangi aşamasındasın...daha önce hiç tüp bebek deneyimin oldumu?
bizde sorun yok aslında cnm sebebi bilinmeyen yani hayırlısı inşallah ellerimiz boş dönmeyiz,ben bu gün itibariyle başlıyorum iğnelerime takibim kendi şehrimde yapılacak buradaki dr um tarafındanbende cuma günü gideceğim görüşmeye anatolyaya bizde erkek faktörü çıktı sizdeki sorun nedir acaba?
Merhaba kızlar,
aranıza yeni katıldım...kafam çok karışık...2010 ağustos ayında başarısız bir tüp bebek deneyimim oldu...şimdi 2.kez yeniden denemek istiyorum...ankaradayım ve tüp bebek merkezleri konusunda çok kararsız kaldım...lütfen bana iyi bir tüp bebek merkezi tavsiye edermisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?