Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

ben dün ilk görüşmemi yaptım 15 gün sonra lucrine başlıcaz inş...

arkadaşlaaar yaaardııımm
kızlar şimdi ben puregonla menagon vurunuyorum ama eczane bana menagonu verirken şırınga vermemiş bende evdeki daha önceden kalma normal şırıngalarla ablama vurdurdum 2 gün kalçadan, ablam bugün gitti sizce ben normal şırıngayla göbeğimden yapabilirmiyim aranızda yapan varmı acaba?

merhaba nasılsın
bu menagonla puregonu deri altına mı kalçaya mı yapmak gerekiyor

....canım verdiğin bilgiler için cok tesekkür ederim,kafam baya rahatladı,, çünkü bu kadar zor bebek sahibi olduk, bu güzel günleri en iyi şekilde en iyi doktorlarla geçirmek istiyoruz ve insan ister istemez cok hassas oluyor...melih beyi hiç görmedim bişey sorabilirmiyim,her soruna cevap verebiliyormu,seni yeterli düzyde bilgilendirebildimi..? gerci memnun kaldıgına göre öyle yapmış..bende büyük ihtimalle orayla devam edicem sonuna kadar ama daha hiç konuşmadım..doğumu nerde nasıl yapıyor hakan bey,ücretleri nedir...ayın 12 sinde kesin kararı vermiş oluruz,ama orası olacak sanırım:)kaydirigubbakcemile2 tekrar sagol...senin hamileliğin nasıl gidiyor,tek bebek mi cinsiyetini ögrenebildin mi? ay cok soru sordum bende bi görsem bebişimi....cok heyecanlıyımda...:lepi:

melih beyi bende bir kez gördüm aslında.işinde iyi olduğu belli çünkü kendine sonsuz güveni olan ve bunu belli eden biri.ayrıca durum ve olması gereken neyse uzatmadan söylüyor.sorularına cevap verebileceğini düşünüyorum çünkü benim nazımı baya çekti.doğum ve fiyat konusunda hiç bilgim yok canım.

benim hamileliğim şu anda iyi gidiyor Şükürler Olsun.benim üçüzdü ama çeşitli risklerinden dolayı fetal redüksüyon yapıldı.Melih beye o yüzden gitmiştim zaten.yani ikiye indirildi mecburen.cinsiyetlerinide ozaman öğrendim,ikiside erkek gibi görünüyor.ınşallah darısı başına canım.

arkadaşlar mrb bende anatolia da hakan beyde tedavi görüyorum hepimizin tedavisi hayırlı olsun sormak istediklerinizi açıkca sorabilirsiniz jinekoloji hemşiresiyim

..sagol canım inşallah..saglıklı doğsunlarda ikiz olsun,gercekten üçüzlerde risk daha fazla oluyormuş..o yüzdn doktorlar riskli durumlarda mecburen redüksiyon yapıyormuş...bakalım benim durum ne olacak...canım sana bişey daha sorabilirmiyim... bhcg degerlrin neydi hatırlıyorsan yazabilirmisin...kaydirigubbakcemile5

aldırıyor olabilir ama su tuttuğu içindir muhtemelen
tedavi bitince geçer yani bence
ben de daha iğnelere başlamadım yasmin kullanıyorum şu an
sen ne yapıyorsun şu an, ne kullanıyorsun
lucrine ne zaman başlayacaksın

12.günkü beta hcg 462 çıkmıştı canım.

nurtopu mrb.bana yasmin vermedi dr.sizin sorun neydi?bana sadece adetin 21.günü lucrin le başlıcaz dediler kafam karıştı yanlışmı anladım acaba dr kim inşallah nur topu ismin gibi nurtopu bir evladın evlatlarımız olur:ecrin_bebek:

benim adetimin 21.günü yani 18 ocakta lucrine başlıcam ogüne kadar gerek olmazsa ağrı kesici bile içme dedi dr.birde bende 2 ay önce kist vardı ciddi boyutta hakan bey 2 gün önce kistten eser yok dedi ben soğan kürü yaptım ve gerçekten geçmiş süper haberdi...arkadaşlar kesinlikle yapın

kist için sadec soğan kürü yaptım kötüydü ama sabrettim ....allaha şükür geçmiş kist hatta rahim ağzı yaram bile geçmiş inanılmaz ama yaşadım ve gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…