daha ödemedik canım
ama fiyatları 4250tl imiş
pazarlık yapmak lazım
ebicim eğer cok sabredemeyeceksen test yaptır,bende yaptırdım biliyosun 2 gün önce.. inşallah çıkar yaptır valla ben dayanamadım biliyosun...belirtiler konusunda takılma canım benimkilerde aynı seninki gibiydi biliyosun..hala jelden dolayı göğüslerim şiş ve hafif bi karın ağrım var..belirti olacak diye bişey yok canım ayrıca kanaman yoksa pek sorun olmuyormuş inşallah yoktur.....
.......ben bugun son testi yaptırdım 1383 cıktı,ayın 12 si içinde hakan beyden randevu aldım..ilk ultrason randevusu....ya canım daha karar veremedim çünkü ense kalınlığı vs gibi bebege yapılan testleri anatolia nın diğer binasında baska bi hoca yapıyomuş,sonra tekrar hakan hoca takip ediyormuş biraz kafam karıştı ama şimdilik ona gidicem...bide hakan hoca cok yoğun ya ben benimle daha fazla ilgilenebilecek bi doktor istiyorum ama bide şu var hakan hoca işinde bir numara,anlıycan ilk ultrasondan sonra karar vericem...
...seninde hayırlı haberlerini alalımda beraber takip ederiz bebeklerimizi....kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?