Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

18 lucrın yapılması ıÇın en uygun saat dıye okumuŞtum bı yerde

yaa ben ilk kez duydum..myle saatide mi oluyormuş canım ..hastaneden bana istediğim saatte vurabileceğim söylenmişti..benimde ilki ramazana denk geldiği için gonal f i akşam 8:30 da yapıyordum lucrini de 9 da yani yarım saat sonra yapıyordum..

ben de kk da bi yerde okudum
bi arkadaşa merkezden öyle demiler

bunu öğrendiğim iyi oldu o zaman sağol..bende o saatte yaparım bu sefer..

sen 6 sında ben 7 sinde başlayacağız hadi bakalım hayırlısı:))

evet o zaman diğer işlemlerimizde arka arkaya olabilir muhtemelen..arada yine görüşelim canım..birbirimizden fikir alışverişinde bulunuruz belki.

badem bu ücret olayı cok komık yaaaa.okadar para ödedık hakıkaten bı kan testınını ucretnın mı pesıne dusmusler.neyse yepıcak bısey yok.ya yarın bende kan testı yaptırmayı dusunuodum ama bıraz da korkuyorum benım test gunum salı gunu ya pazar kan testı yaptırsam cıkarmı?bıde bısey hıssetmıorum hafıf bı bel ve karın agrım oluyo arada jelden goguslerım sıs o canımı acıtıo bıraz ama baska bı rahatsızlık yok sonu ıyı olur ıns.sen hamılelık takıplerını anatolıada mı yaptırcan karar verdınmı?
arkadaslar tedavılerınız hayr ile sonlansın ıns kucaklarımız dolsun

slm kızlar size bişey sormak istiyorum
ben ankarada degilim ama ankaraya yakın bir ildeyim
bu sene yazın tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz
anatoliada ücret nedir
yani nekadar ödediniz???

daha ödemedik canım
ama fiyatları 4250tl imiş
pazarlık yapmak lazım

ebicim eğer cok sabredemeyeceksen test yaptır,bende yaptırdım biliyosun 2 gün önce.. inşallah çıkar yaptır valla ben dayanamadım biliyosun...belirtiler konusunda takılma canım benimkilerde aynı seninki gibiydi biliyosun..hala jelden dolayı göğüslerim şiş ve hafif bi karın ağrım var..belirti olacak diye bişey yok canım ayrıca kanaman yoksa pek sorun olmuyormuş inşallah yoktur.....
.......ben bugun son testi yaptırdım 1383 cıktı,ayın 12 si içinde hakan beyden randevu aldım..ilk ultrason randevusu....ya canım daha karar veremedim çünkü ense kalınlığı vs gibi bebege yapılan testleri anatolia nın diğer binasında baska bi hoca yapıyomuş,sonra tekrar hakan hoca takip ediyormuş biraz kafam karıştı ama şimdilik ona gidicem...bide hakan hoca cok yoğun ya ben benimle daha fazla ilgilenebilecek bi doktor istiyorum ama bide şu var hakan hoca işinde bir numara,anlıycan ilk ultrasondan sonra karar vericem...
...seninde hayırlı haberlerini alalımda beraber takip ederiz bebeklerimizi....kaydirigubbakcemile

ilk mua 200 tl, diğer her şey ilk gebelşk testine kadar dahilmiş

mrb ben bugün anatolia da ilk grüşmemi yaptım ücret konusunu anlatabilirim:) ilk nce 200 ytl muayne ücreti...bizim sorunumuz sperm azlığı o yüzden hakan hoca genetik bir tahlil istedi oda 100 ytl.ve diğerleri 4250.ben sağlık personeliyim o yüzden 4000.indi sağolsunlar ama ilaçlar dahil değil onlarda 1000 en fazla 1500 ytl miş.yumurta transferinden sonra 2 gece orda kalıcam 55 ytl.2 kişi.sabah ve akşam yemeği dahil başka sorun varsa cevaplaya bilirim ama dr hakan bey çok yoğun 2 dk için 200 ytl aldı valla:))bebeğim için fade olsun

bence 4250 fiyatta ilaçlar dahil değil arkadaşlar

4250 nin içinde ilaçlar dahil değil arkadaşlar..ben ilk denememden biliyorum..zaten ilaçları sizkendiniz alıyorsunuz eczaneden 4250 sadece hastaneye ödenmesi gereken ücret. bu ücretin içinde yumurta toplama ve transfer ücreti var..olası bir sorunda ( yumurtanın olgunlaşmaması nedeniyle işlemin iptali ya da döllenmenin gerçekleşmemesi nedeniyle transferin gerçekleşmemesi ...gibi )bu paranın bir kısmını geri ödüyorlar diye biliyorum..arkadaşıma öyle demişlerdi yani..ilkinde böyle şeyler başıma gelmedi çok şükür o nedenle arkadaşımın bana aktardıklarını söyleyebiliyorum..inşallah hepimiz için herşey yolunda gider,hiçbir aksilikle karşılaşmadan bebişlerimize sahip olabiliriz

moon sun mrb sen ilaçlar için ne kadar ödedin??birde lucrin bir kutuda bir tane mi var internette 130 ytl yazıyor da 1 tanesimi acaba merak ettim

canım ilaçlar yaklaşık olarak 1,5 falan tutuyor sanırım tam bir rakam söyleyemiyorum çünkü ilaçlar boyutuyla eşim ilgilendi..lucrin küçük bir şişede görsen bu bana hayatta yetmez dersin ama tüm tedavin boyunca yetiyor artıyor bile..benim ilk tedaviden kalan var ben yinede nolur nolmaz dedim istettim bir tane daha eczaneye..

canım bence anatoliada takiplerini yaptır çünkü iyi bir merkez.çok şanslısın ankarada yaşıyorsun.ben daha küçük bir şehirde yaşıyorum ve ultrason aletleri çok kötü burada.bir hafta önce anatoliadaydım,gebelik takibim için gitmiştim.o başka bir utrason merkezi denilen yer hemen anatolianın altında bir merkez.oraya bağlı ve melih bey denilen alanında çok iyi bir uzman doktorun muayenehanesi.ultrason aletleri çok gelişmiş.sıra falanda beklemiyorsun çünkü randevu saatinde alıyorlar.bebeğini çok net görebiliyorsun.zaten hakan bey,bülent bey ve melih bey ortak yürütüyor işleri.hakan ve bülent bey tüp bebek uzmanı melih beyde ileri ultrasonagrafi uzmanı.beni 17.haftamda ayrıntılı ultrason için tekrar çağırdı ama yol çok yorucu olduğu için gdidp gelmekte zorlanıyorum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…