canım aldım ve cevapladım umarım ulaşmıştır mesajım...
arkadaşlar inşallah bizde buraya bhcg değerlerimizi mutlu mutlu yazarız :))
yok canım mesajın gelmedi tekrar gönderebilirmisin istersen buraya da yazabilirsin sadece biraz desteğe ihtiyacım var galiba
bak sana bunları yeni yasamıs bırısı olarak tavsıye vereyım.yumurtalar hergun en fazla 2mm buyuyor.ama sen kac mm oldu kac tane oldu dıye kafan takma.cunku stres yapınca buyumuyolar.sonra fazlaymıs azmıs takma kafana benden 7 toplandı 4 ıslem gordu.2tane 1.kalite embriom oldu.kendine iyi bak yedigine ictigine hıc bıseyıde kafana takma.bu kadaar opuyorumnanaktankızlar cuma günü yani 1 ocakta başladım iğneleri vurunmaya bugün 4.gün yumurtalar 9mm olmuş sizce nasıl iyimi? 300doz puregon, 2 toz 1 su menagon ve bir tane femara içiyorum günlük, sizce gelişimi nasıl? günde tahminen kaç mm büyüyor biliyormusunuz? sizce tahminen ne zaman vururum çatlatma iğnesini? bu süreci yaşamış arkadaşlar sizin yumurtalar reglin kaçıncı günü toplandı? çok soru sordum biliyorum ama bugün çok moralsizim çok gerginim pozitif devam etmem lazım ama kendimi daha şimdiden çok yorgun hisediyorummafoldumben
mrb.arkadaşlar hepimize güzel bir olması dileği ile...anatolia ya gittiğimde benim hsg filmim yoktu ve gerek duymadılar niye anlamadımbirde bugün ilaçlarımı alıcam sizce ne kadar tutuyor
mrb.arkadaşlar hepimize güzel bir olması dileği ile...anatolia ya gittiğimde benim hsg filmim yoktu ve gerek duymadılar niye anlamadımbirde bugün ilaçlarımı alıcam sizce ne kadar tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?