Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

EBı26, çok tebrik ederim,çok sevndim.hamile haberlerini aldıkça insan mutlu oluyor,helede aynı yerde tedavi görmüşsen.Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.AMıN.

MERSERAY,bence yumurtalarını gelişimi çok güzel.benim yumurtalarım puregona başladıktan 12 gün sonra toplanmıştı.

YASEMıN, dileklerine ıNŞALLAH demeden geçemiycem.

arkadaşlar yarın ilaçlarımı alıcam bakalım ne kadar tutucak lucrin için daha 13 günüm var off ne zaman geçicek şu bekleyişler...

yok canım mesajın gelmedi tekrar gönderebilirmisin istersen buraya da yazabilirsin sadece biraz desteğe ihtiyacım var galiba

....canım selam merseraycım öncelikle moralini bozma,yorgunluğun cok normal bu kadar ilaca hangi bünye dayanırki..daha bastan kendini bırakma lütfen yolumuz cok uzun ve yorucu..anladıgım kadarıyla biz seninle aynı protokolü uygulamamışız çünkü ben yalnızca lucrin ve gonal kullandım..16 gün lucrin kullandıktan sonra gonal a basladım 1haftada ikisini beraber kullandım sonrada catlatıcı iğne..seninki anladıgım kadarıyla gayet güzel gelişmiş,doktor bana yumurtalar günde ortalama 2mm kadar büyür demişti...yanlış bir bilgi vermek istemem canım, bence sen yalnızca ilaçlarını doğru vakitte doğru miktarda kullan doktorların dediğini yap ve cok kafana takma lütfen..hem biten ilaçların için tekrar recete yazarlar gidince hemşirelere hatırlatmayı unutma canım...niye bu kadar kafana takıp kendini yıpratıyorsun hep güzel düşün ki sonuda güzel olsun opuyorumnanaktan

badem 06 selam günaydın canım Hamileymişssin ne güzel çok sevindim canım. Böyle güzel haberler almak beni çok mutlu ediyor. Pozitif bakabilmek güzel. kaydirigubbakcemile5 Hafta sonu Ankaradaydım. Merkezleri gezdim. Cumartesi Anatolia daydım. Son kararı vermedim Genart ı da beğendim ama kararsızım şu anda. Bademcim sana birşey sormak istiyorum. Genart histeroskopi yapıyormuş rahmin içini net görmek için. Diğer merkezler bundan bahsetmedi. Anatoliada yapıldı mı sana?

bak sana bunları yeni yasamıs bırısı olarak tavsıye vereyım.yumurtalar hergun en fazla 2mm buyuyor.ama sen kac mm oldu kac tane oldu dıye kafan takma.cunku stres yapınca buyumuyolar.sonra fazlaymıs azmıs takma kafana benden 7 toplandı 4 ıslem gordu.2tane 1.kalite embriom oldu.kendine iyi bak yedigine ictigine hıc bıseyıde kafana takma.bu kadaar opuyorumnanaktan

bıde benım yumurtalarım adetımın 15.gunu toplandı ve ve ben 11 gun gonal f vurulmustum...

mrb.arkadaşlar hepimize güzel bir olması dileği ile...anatolia ya gittiğimde benim hsg filmim yoktu ve gerek duymadılar niye anlamadım birde bugün ilaçlarımı alıcam sizce ne kadar tutuyor

mrb.arkadaşlar hepimize güzel bir gün olması dileği ile demek istemiştim eksik yazmışım:))

KIZLARR SELAMMM NEDEN HıÇ KıMSE YOKKK mafoldumben

mrb.arkadaşlar hepimize güzel bir olması dileği ile...anatolia ya gittiğimde benim hsg filmim yoktu ve gerek duymadılar niye anlamadım birde bugün ilaçlarımı alıcam sizce ne kadar tutuyor

Canım sen tüp bebek istemiyle gittiğin içindir belki
sonuçta tüp bebek yapılırken tüplerin açık ya da kapalı olmasının önemi yok ya
yumurtayı kendileri topladıkları için

canım reçetende neler var bi yazsana
ona gçre hesap yapalım
ama aynen yaz reçeteyi

canım reçetem de aynen şunlar var:
lucrin 5 mg.1x10
gonol-f 450 1x3
oviralle 0.25
crinone vaj jel 1x1
bugün çok yoğundum gidemedim

arkadaşlar ocak ayında tedaviye başlayan lar adı altında topik açtım bekliyorum

lucrin 131, gonal f 340, ovitrelle 80, crinono jel 75 lira
gonal ften kaç tane kullanacağını hesaplayıp toplayabilirsin.
digerlerinden 1er kutu yetiyor sanırım

sağol tatlım 1350 :) bebişler daha gelmeden masrafa başladılar allah sonrasını hayır etsin inşallah

canım arkadaşlarım desteğiniz için çok teşekkür ederim bugün daha iyiym nedense dün öyle bir bunaltı geldi bana, negatif düşünmüyorum tabiki aslında bu aralar okul o kadar çok yoruyoki beni bunu düşünecek vaktim bile olmuyor, bakalım yarın sabah 8 de orda olcam tekrar yumurtalarıma bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…