Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

arkadaşlarr ben çok konuşuyorum sanırım ama inanın tüp bebek tedavimi sadece eşimle paylaşıyorum burası bana terapi oldu hepinize teşekkürler...

ebiiii canım nerelerdesin test yaptırdın mı merak ettim...

evettt test yaptım topik actım görmedinmi pazar gunu esımı surukleyerek gıttım ve hcg degerım 55.23 cıktı POZITIF POZITIF sarhos gıbıyım hala.salıda antolıa ya gıtcem sabah bakalım ne olcak ıns katlanır degerım opuyorumnanaktan

ebi26 sevindim canım ya ınşallah hakkında hayırlısı olur canım

Amin canım inşallah
bizim sebepsiz infertilite
sizin sorun ne_
evet bnimde okuduğum kadarı ile genelde 21. gün lucrin başlanmış
benim neden böyle bilmiyorum
Dr.un vardır bi bildiği diye düsündüm ama neden böyle olduğunu hiç merak etmiyorum desem yalan olur:)
Benim lucrine yasminin 15. günü başlanacak 10 üniteden
seninde mi 10 ünite

ebi dr kimdi ??inşallah sonucun kat kat bebeğin çift çift olur:))

ebi çok sevindim umarım 2010 da ikiz doganlar diye topik acarsında orda da paylasımlarımız olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sagolu canlar opuyorumnanaktan nurtopucum sımdı ögrendim asırı yumurtalık cevabı olan hastalara yasmın verılıomus.galıba fazla yumurta olusmasın ohss olmasın yada duzensız buyuyup zamansız catlamasın dıye.sen kafana takma önemli bisey diil canım
benim doktorum hakan bey canım
hepinizi öpüyorum yarın testım var dua edın

ebi çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

kızlar cuma günü yani 1 ocakta başladım iğneleri vurunmaya bugün 4.gün yumurtalar 9mm olmuş sizce nasıl iyimi? 300doz puregon, 2 toz 1 su menagon ve bir tane femara içiyorum günlük, sizce gelişimi nasıl? günde tahminen kaç mm büyüyor biliyormusunuz? sizce tahminen ne zaman vururum çatlatma iğnesini? bu süreci yaşamış arkadaşlar sizin yumurtalar reglin kaçıncı günü toplandı? çok soru sordum biliyorum ama bugün çok moralsizim çok gerginim pozitif devam etmem lazım ama kendimi daha şimdiden çok yorgun hisediyorummafoldumben

mrb arkadaşım bence gelişimin çok normal inşallah sonuna kadar böyle gidersin

İlgine çok teşekkür ederim ebicim,çok memnun oldum
Yarın değerin katlanmıştır inşallah canım
dualrımız seninleopuyorumnanaktan

..opuyorumnanaktan canıııımmmmmm çok sevindim hadi gözünüz aydın, bak demiştim ben sana canını sıkma diye,benim ki gibi çıkmış benimde 45 di hatırlarsan,inşallah seninkide güzelce katlanacak ebicim artık bebişlerimiz hakkında konusuruz burdan...bende bebişimi görmek için sabırsızlasıyorum şimdi sende artık ultrason gününü bekleyeceksin....cok sevindim valla ben bekliyodum pozitif cıkıcanı,kendime sevinir gibi sevindim canım benim.....gözümüz aydınnnnnn...
........darısı tedaviye yeni başlayan arkadaşlarımaaa....

bademcim sana özel mesaj attım aldınmı?

arkadaşlar inşallah bizde buraya bhcg değerlerimizi mutlu mutlu yazarız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…