ebiiii canım nerelerdesin test yaptırdın mı merak ettim...
nurtopu mrb.bana yasmin vermedi dr.sizin sorun neydi?bana sadece adetin 21.günü lucrin le başlıcaz dediler kafam karıştı yanlışmı anladım acaba dr kim inşallah nur topu ismin gibi nurtopu bir evladın evlatlarımız olur:ecrin_bebek:
konuşalım arkadaşım bence böyle daha iyi:))arkadaşlarr ben çok konuşuyorum sanırımama inanın tüp bebek tedavimi sadece eşimle paylaşıyorum burası bana terapi oldu hepinize teşekkürler...
konuşalım arkadaşım bence böyle daha iyi:))
EBİ inşallah değerlerin yükselir canım..
evettt test yaptım topik actım görmedinmi pazar gunu esımı surukleyerek gıttım ve hcg degerım 55.23 cıktı POZITIF POZITIF sarhos gıbıyım hala.salıda antolıa ya gıtcem sabah bakalım ne olcak ıns katlanır degerım opuyorumnanaktan
evettt test yaptım topik actım görmedinmi pazar gunu esımı surukleyerek gıttım ve hcg degerım 55.23 cıktı POZITIF POZITIF sarhos gıbıyım hala.salıda antolıa ya gıtcem sabah bakalım ne olcak ıns katlanır degerım opuyorumnanaktan
sagolu canlar opuyorumnanaktan nurtopucum sımdı ögrendim asırı yumurtalık cevabı olan hastalara yasmın verılıomus.galıba fazla yumurta olusmasın ohss olmasın yada duzensız buyuyup zamansız catlamasın dıye.sen kafana takma önemli bisey diil canım
benim doktorum hakan bey canım
hepinizi öpüyorum yarın testım var dua edın
..opuyorumnanaktan canıııımmmmmm çok sevindim hadi gözünüz aydın, bak demiştim ben sana canını sıkma diye,benim ki gibi çıkmış benimde 45 di hatırlarsan,inşallah seninkide güzelce katlanacak ebicim artık bebişlerimiz hakkında konusuruz burdan...bende bebişimi görmek için sabırsızlasıyorum şimdi sende artık ultrason gününü bekleyeceksin....cok sevindim valla ben bekliyodum pozitif cıkıcanı,kendime sevinir gibi sevindim canım benim.....gözümüz aydınnnnnn...
........darısı tedaviye yeni başlayan arkadaşlarımaaa....
bademcim sana özel mesaj attım aldınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?