Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

moon_sun senin ilk denemen mi?
kafanda soru işaretleri var mı?
paylaşalımmı varsa

bademim gerçekten hepimize çok moral oluyorsun
sağolasın
para konusunda da dediğinde haklısın canım
ebicim gönlünü ferah tut
8. gün erken daha

nurtopu merhaba canım,moral olabiliyorsam sizlere ne mutlu bana,şu gerçekten çok doğruymuş bu olayları yaşamayan bizi anlamıyormuş..yani bizi ancak bizler anlayabiliyoruz.....bende birtek sizlerle paylaşıyorum duygularımı ve sanki sizleri cok yakından tanıyormuşum gibi çok samimi bi şekilde hepinizin bebeğinize kavuşmasını diliyorum....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağolasın canım
senin de Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar yarın hakan hoca ile ilk grüşmemizi yapıp tedaviye başıyoruz inşallah 1 ay sonra bende hamileyimmmmmm yazarım hepimiz yazarız inşallah...

selam arkadaşlar sabah gittim merkeze, iğnelere başladım , benimki kısa protokol suenscim evet sebepsiz infertiliteyim, bakalım hayırlısı olur inşallah
firdoscum Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım, kaç haftalıksın? ilk denemende mi oldu?

ebicim çok erken daha şimdiden test falan yapıp da niye moralini bozuyosun, pozitif düşünsene güzelim bebişleri strese sokuyosun boşu boşuna

benim ilk canım
lucrini igneye cekmek yapmak zor oluyor mu
buzdolabında mı saklamak gerekiyor
inşallah ikimizinde tutar

gecen seferde mi uzun protokoldü lucrinin kaöıncı günü regl oldun?
çok mu sordum özğr dilerim

evet canım ilkini de orda yaptırmıştım ve yine uzun protokoldü. lucrini dolapta saklamak gerekiyor evet şırıngalı olduğu için gonal f gibi kalemli iğnelere göre biraz daha can yakıyor ama öyle korkulacak derecede bişey yok rahat ol..yaparsın kolaylıkla..ilkini tam hatırlayamıyorum ama yasmin bitmeden zaten hastalanman söz konusu değil..lucrine başladıktan 6 gün sonra yasmin bitiyor..2-3- gün sonrada hastalandığını düşünürsen lucrinden yaklaşık 9-10 gün sonra hastalanıyorsun..

10 cc yi tam tutturmak yor olmuyor mu
ben de eksik ya da fazla yaparsamendişesi var
canım benimle yiklaşık aynı dönemde olmana sevindim
mutluluğu beraber yaşarız inşallah

anklarada otur muyorsun zannederim
benim drçum bülent bey aynı mı senin de

senin içinde dua edicem inş. hayırlısı
tedbir bizden takdir Allah'tan

inşallah canım sağol..kimbilir belki karşılaşırız bile orda ..yakamıza kırmızı karanfil de takarız :)))) ilaçla ilgili bir endişen olmasın zaten şişeden çektiğin için fazla çekersen geri boşaltırsın sorun olmaz yani zaten bir iki vurduktan sonra uzman oluyorsun korkma..

sağol canım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..ben hakan beyin hastasıyım..benimle aynı dönem yaptıran bir arkadaşım bülent beyin hastasıydı şimdi ikiz kızlarına hamile darısı başımıza ...

çok sağol beni rahatlattın
evet belki karşılaşırız
ben yasmini hergün sabah 8de içiyorum
lucrini de 18de içeyim diye düşünüyorum
1 gün evde olmayacağım o gün içinde bi plan yapmam lazım
bu arada bugün benim bulantım biraz geçti
bünye alışıyor zamanla sanırım
sen nasıl oldun

valla bende bulantılara devam hatta az önce yine çıkardım..ben yasmini saat 4 gibi içiyorum okuldan geldikten sonraya ayarladım yani..lucrini de akşam yaparım ilkinde yaptığım gibi herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…