Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım süpersin listemiz hayırlı olsun ben yapamadım dün teşekkürler

eee kızlar hepinizin ilk tüp bebek denemesi mi şimdi? yani en kıdemli ben miyim bu konuda ( ikinci denemem olmasına istinaden )

benden tahlil istediler progestoronum yüksek çıktı o adet olacağıma işaretmiş 1 hafta falan beklememi söylediler.ilaç falan kullanma dediler.3-5 gün sonrada oldum.uzun protokol uygulanıyor.kısaya mı geçsek ki diye düşündük ama sonra keşke demiyelim diye oluruna bıraktık

ellerine sağlık canım çok güzel olmuşş..heyooo artık bizim de kendimize özel bir listemiz varr..kaydirigubbakcemile5 inşallah hepimizin karşısına hamiş yazacağın günleri de görürürz canımcım..:lepi:

dr.rabia hanımında çocuğu yok biliyormuydun oda tüp bebek tedvisi görüyor

evet biliyorum ondan da çok memnun kalmıştım herşeyi araştırıyordu ama beni anatoliaya ya yönlendirince kabullenememiştim önce durum bu kadar vahim mi diye :) o yüzden hikmet hocaya başladık.o da tam bi sömürgen çıktı 1,5 yıl iliğimizi kuruttu.onda olduğumuz tedavi parasıyla 1 tüp bebek denemiştik şimdiye kadar.

yok canım zaten uzun ya da kısa protokol olması bize bağlı deil buna onlar karar veriyorlar..yumurta rezervinin durumuna göre..ama sanırım uzun protokolü yumurta rezervi iyi olanlara uyguluyorlarmış benim ilki de uzun protokoldü..

benim ilk denemem doğru benim bilgilerim:))

Günler belli oldukça ekleriz opu günlerini, transfer günlerini, sonuç günlerini
ay bu sonuncusu çok heyecanlı:))

hikmet hocaya bende gittim biliyorum canım acıması yoktur muaynehanede canım der üniversite hastanesinde tanımaz bir doktordur

hiç aklıma gelmezdi tüp bebek yapacağım ama başıma geldi

canım doğru söylüyorsun
bana hala bunları yaşayan ben değilmişim gibi geliyor..
benim ablamında bebeği olmamıştı.ben o zaman üniv.ye gidiyordum onların ilk uygulamadan sonraki üzüntülerini görünce kızmıştım evlat edinin o bizim çocuğumuz olsun neden yıpratıyorsunuz kendinizi diye.
tamam ablamda benim canım her şeyim ama insanın başına gelince öyle olmuyormuş.

bazılarınızın drunun kim olduğunu kafadan attım doğrusu
yanlışım varsa düzeltin:)

sonuçlar olumlu olsunda inşallah emeklerimiz boşa gitmesin...

ebi ne durumda arkadaşlar kesinleştimi sonucu biliyormusunuz

kızlar bu arada hastaneden tüp bebek ünitesi hasta bilgilendirme kitapçığını alın bence..içinde aklınıza takılabilecek herşey var a dan z ye..tüm tedavi süresince hangi aşamalardan geçeceğiniz yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…