Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

anatolia nın misafirhanesi nasıl arkadaşlar bir bilginiz varmı ??

kızlar bende çıkıyorum bugün eşimin doğum günü...çok iyi oldu sizinle yazışmam...girebilirsem sonra görüşürüz. opuyorumnanaktan

arkadaşım kalmıştı benim 10 gün kadar sanırım..geceliği 55 tl.servisi var hergün hastaneye getirip götürüyor..sadece bu kadar bilgim var malesef

evet bende bugün biraz fazla bilgisayar başında oturdum sanırsam gözlerim ağrıdı..suens canım eşinle sana nice mutlu yıllar dilerim inşallah bir dahaki yaşgününü bebişinizle kutlarsınız ..kızlar iyi akşamlar hepinizee yarın görüşürüz..

arkadaşım kalmıştı benim 10 gün kadar sanırım..geceliği 55 tl.servisi var hergün hastaneye getirip götürüyor..sadece bu kadar bilgim var malesef

sağol canım ben 1 gün kalıcam da teşekkürler

bende kaçıyorum kızlar iyi akşamlar sohbet güzeldiii

selam kızlar geldim ben baya kaynatmışsınız bensizCADIARZU
canım benim drum bülent traş diğer bilgiler doğru, böyle yazmak çok iyi olmuş ya ben unutuyorum kimin hangi aşamada olduğunu
bu arada nurtopucum gerçekten komşu olabiliriz bende dikmenin konya yoluna yakın yerde oturuyorum cevizlidere dea.s

ben de bır aksılık cıkmazsa ayın 12sınde baslıyorum.ama herseyı dıyarbakırda yapacam sadece toplama ıslemı ıcın ankaraya gelıyorum benımle aynı seylerı yasayanların oldugunu bılmek ıyı oluyor sagolun kızlar.allaha emanet olun

Merseray---Kısa protokol---İğne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )
Moon_Sunn---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Nurtopu---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Yaseminesk---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Suens---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

Merseray---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )
Hannemehtap---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Yaseminesk---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)

Merseray---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )
Hannemehtap---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

Son düzenleme:

canım eline sağlık inşallah listemiz bize uğur getirir...

moon sunn iyi dileklerin için teşekkür ederim...inşallah canım seneye bebişlerimiz yanımızda olur...

kızlarrr masallah lısteyı yapmıssınız.hadı hayırlı olsun bol bol bebısler gelsın.
badem sen nerdesın hıc sesın cıkmıo merak ettım senı bı ses ver canım

ebi mrb bende dün seni sormuştum kızlara umarım iyisindir

nasılsınız kızlar
bugün 6 gibi anatolia ya gideceğim ilk lucrin dozu için inş

benim 3 gündür sağ kasık bölgesinde sürekli ama hafif hafif bi ağrım var
bi de çok hafif dikkatli bakınca farkettiğim pembemsi bi akıntı var
sizin böyle bi durumunuz oldu mu
nedir acaba bu
önemli değildir inş

nurtopu mrb günaydın anatolia yı aradım az önce gonal f hediye etmişler 18 ocaktan sonra ilk görüşmede verceklermiş:)

geçmiş olsun canım akşam dr sorarsın umarım önemli bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…