sevindi yasemin iyi olmuş
çok para çünkü onlar
güle güle kullan ve de yarasın:))
dr.u aradım yasminden dedi
kızlarrr masallah lısteyı yapmıssınız.hadı hayırlı olsun bol bol bebısler gelsın.
badem sen nerdesın hıc sesın cıkmıo merak ettım senı bı ses ver canım
......ebi merhaba canım,umarım iyisindir.....ben pek iyi değilim,Salı aksamı kanamam oldu........................ kendimizi hacettepede bulduk tam 2 saat bekledikten sonra ancak içeri aldılar ama ALLAHA ŞÜKÜR BEBEĞıM DÜŞMEDı....ama hacettepede ultrasonla baktılar bir kese duruyo dediler bi tanede küçük kese vardı yanında ama o saglıklı gözükmüyo dediler...bütün gece hacettepede süründükten sonra sabah anatolıa ya gittim 1 tane kese gözüktü ama bide kanayan bi bölge var dediler..heran hersey olabilirmiş...yatıyorummm sürekli mahvoldum iki gündür moralim cok bozuk...bide hacettepedeki salak acil doktoru kabak gibi gözüken damarımı bulamadı delik deşik etti kolumu mosmor kaldıramıyorum bile....daha gider gitmez dediki salak düşük yapıyorsun! zaten ağlamaktan helak olmuşum...
.......nolur dua et ebi bebeğim beni bırakmasınnnnnnnnnnnnnn.........sende kendine cok dikkat et sakın hiç bişey yapma elini bile kaldırma....
.....KIZLAR NOLUR DUA EDıN BEBEĞıME BıŞEY OLMASINNNNNN...........:gitme:
Kızlar ilk doz lucrini yaptım
ama yaptıktan sonra iğne yerinin çevresinde biraz kızarıklık ve kaşıntı oldu. Sizde de oldu mu böyle bi şey?
Kızlar ilk doz lucrini yaptım
ama yaptıktan sonra iğne yerinin çevresinde biraz kızarıklık ve kaşıntı oldu. Sizde de oldu mu böyle bi şey?
merseray nasılsın,ne zaman kontrol
hadi hayırısı bakalım
haberleri bekliyoruz
üzmeyin birbirinizi bakiim
sen ona de bu bana hormonlarımın bi oyunu kusura bakma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?