Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

sevindi yasemin iyi olmuş
çok para çünkü onlar
güle güle kullan ve de yarasın:))
dr.u aradım yasminden dedi

sevindi yasemin iyi olmuş
çok para çünkü onlar
güle güle kullan ve de yarasın:))
dr.u aradım yasminden dedi

sağol canım inşallah yarar :) normalde 4 adet gonal f kullanılıyormuş bana 3 adet yazmışlar reçeteme 1 tane de biz vericez dediler

kızlarrr masallah lısteyı yapmıssınız.hadı hayırlı olsun bol bol bebısler gelsın.
badem sen nerdesın hıc sesın cıkmıo merak ettım senı bı ses ver canım

......ebi merhaba canım,umarım iyisindir.....ben pek iyi değilim,Salı aksamı kanamam oldu........................ kendimizi hacettepede bulduk tam 2 saat bekledikten sonra ancak içeri aldılar ama ALLAHA ŞÜKÜR BEBEĞİM DÜŞMEDİ....ama hacettepede ultrasonla baktılar bir kese duruyo dediler bi tanede küçük kese vardı yanında ama o saglıklı gözükmüyo dediler...bütün gece hacettepede süründükten sonra sabah anatolıa ya gittim 1 tane kese gözüktü ama bide kanayan bi bölge var dediler..heran hersey olabilirmiş...yatıyorummm sürekli mahvoldum iki gündür moralim cok bozuk...bide hacettepedeki salak acil doktoru kabak gibi gözüken damarımı bulamadı delik deşik etti kolumu mosmor kaldıramıyorum bile....daha gider gitmez dediki salak düşük yapıyorsun! zaten ağlamaktan helak olmuşum...
.......nolur dua et ebi bebeğim beni bırakmasınnnnnnnnnnnnnn.........sende kendine cok dikkat et sakın hiç bişey yapma elini bile kaldırma....
.....KIZLAR NOLUR DUA EDİN BEBEĞİME BİŞEY OLMASINNNNNN...........:gitme:

canımmm cok gecmıs olsun rabbım bebegını sana bagıslasın.dıkkat et kendıne canım nıye kanaman oldu kı bısey mı kaldırdın zorladın mı kendını.ne olur dıkkat et canım benım bebısı de kendıne ıyı bak ben de sesın cıkmayınca merak ettım senı tekrar cok gecmıs olsun...

bademcim çok çok geçmiş olsun.nolur dinlen ve çok ayağa kalkma.biliyorum çok zor ama moralini yüksek tutmak zorundasın çünkü stres çok etkili.Allah yardımcın olsun ve bebeklerini sana bağışlasın ınşallah.AMıN.

bademim moralini yüksek tut
tutki bebeğinde sana sımsıkı tutunsun
hepimizin duaları seninle
sen güzelce istirahat et

geçmiş olsun bademcim..korkma Allah'ın izniyle bişeycik olmaz bebişine..olumlu düşün ki herşey olumlu olsun..
nurtopu canım o lekelenme birkaç gün bende de oldu ama son birkaç aydır benim yumurtlama günlerime denk gelen günlerde lekelenmem oluyordu hesapladım 14-15.günlerde olmuştu benimde..ayrıca biliyorsun bende yasmin kullanıyorum doktor öyle dediyse ilaçtan da olmuş olabilir korkma yani :)))

bademcim mrb öncelikle geçmiş olsun bebeğin ve sen allaha emanet olun kendine ve bebişine dikkat et...

Kızlar ilk doz lucrini yaptım
ama yaptıktan sonra iğne yerinin çevresinde biraz kızarıklık ve kaşıntı oldu. Sizde de oldu mu böyle bi şey?

Kızlar ilk doz lucrini yaptım
ama yaptıktan sonra iğne yerinin çevresinde biraz kızarıklık ve kaşıntı oldu. Sizde de oldu mu böyle bi şey?

hayırlı olsun canım..yola ilk adımı attın sayılı sende..hadi bakalım..soruna gelince o tür yan etkiler prospektüste de yazıyordu sanırım yani normal..gerçi iğnenin nasıl yapıldığı da önemli..yani canını yaktılar mı? daha duurrr ben kendime ilk yapmaya başladığımda bazen nasıl buluyorsam buluyor damarıma denk getiriyordum :))) sonrası malum mor bir göbişş..olacak bunlar ne yapalım gülü seven dikenine katlanıyor işte..

bu arada kızlar yaaa kendimize nazar mı ettik nedir..kaç gündür ne güzel sohbet ediyorduk bugün kimseyle denk gelemedim bir türlü fisfisfis

moon ben gitmeye üşendim biliyo musun
direk başladımkendime yapmaya
acımadı:)
damara denk geldimi diye pistonu çekip kontrol ettim
sen de öyle yap
damara yapmamak lazım ilacı
çünkü deri altı uygulanacak ya ilaç direk dolaşıma katılmaması lazım
buna dikkat et sana bi zarar vermesin
bu arada kaşıntı ve kızarıklık geçti:))

herkese merhaba arkadaşlar,
badem çok geçmiş olsun canım Allah seninle beraber olsun canım, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur

merseray nasılsın,ne zaman kontrol

iyiym canım ben yarım saat içinde 3 iğne vurunuyorum 2 gündür, bundan sonra böyle devam edecek yumurtalar toplanana kadar, iğnelerden olsa gerek çok gergin ve alıngan oldum şimdi eşimle kavga ettim ikimizde surat asarak oturuyoruz şimdi, o bir laptopta ben bir laptopta:mymeka:
kontrolum yarın sabah canım 8 de orda olcam bakalım

hadi hayırısı bakalım
haberleri bekliyoruz
üzmeyin birbirinizi bakiim
sen ona de bu bana hormonlarımın bi oyunu kusura bakma diye

hadi hayırısı bakalım
haberleri bekliyoruz
üzmeyin birbirinizi bakiim
sen ona de bu bana hormonlarımın bi oyunu kusura bakma diye

onun bunun düşünmesi lazım değilmi? neyse boşver biliyo zaten alttan alıyo aslında,
durup durup herşeye ağlar oldum, yüzümde kırmızı kırmızı küçük noktalar çıkmaya başladı strestenmi hormon yüklemelerindenmi bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…