Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

o halde merseray hepimizden önde..o sona doğru yaklaştı nerdeyse..sonrada ben geliyorum sanırım..bugün kucrine başladım..

moon inşallah çifter çifter gelir bebişlerin...senin 15 tatile geliyor sanırım transfer yanlış mı hesapladım??

zaten ihtiyacı olanlara veriyorlardır..ben ankara dışından geldiğim için reçeteyle bile zor alabiliyordum sağolsunlar uğraştırmadılar..hem onlara ilaç firmalarından ücretsiz geliyor ya tanıtım numunesi adı altında bana da onlardan vermişlerdi..yani onlarında bir kaybı olmuyor aslında :)) suens hiç gerilme canım stres bizim şuan en büyük düşmanımız rahat olki güzel geçsin tedavin..

ya kendime terapi yapıyorum ama yok sakinleşemiyorum bi türlü bu ay bi de 20 gün geç adet oldum.önce bayağı bi ümitlendim.idrarda çıkmadı korkuma kanda da baktıramadım...o beni mahvetti...

moon inşallah çifter çifter gelir bebişlerin...senin 15 tatile geliyor sanırım transfer yanlış mı hesapladım??

doğru canım bende öyle ayarlamaya çalıştım yanlız son iki hafta gidemiycem okula muhtemelen 15-16 sı gibi orda olmam gerekiyor..ben ilçede görev yapıyorum sevk işleri falan anca uğraşırım..son iki sınavım kaldı onları da şu iki günde bitiriyorum kısmetse..

ben önceden hikmet hassa ya gidiyordum.şimdi abdurrahman akçaya gidiyorum.

aaa şimdi farkettim ben az önce lucrin yerine kucrin yazmışım :)))))) ilahi ben yaaaa ne güldüm :)

kızlar stres yapmama mız lazım ama bende de var o stres

anladım canım ikisinide tanıyorum abdurrahman bey süperdir ilk denemen mi

ya ne güzel beni de öle olacaktı ama 12 aralık yerine 1 ocakta adet olunca bütün planlar bozuldu...neyse bunda da vardır bi hayır diyoruz ...

abdurrahman bey anatolia değil de gen-art ta gönderiyor genelde hastalarını öyle biliyorum

hayırlısı olsun inşallah biz direkt tüp bebek yaptırıyoruz malesef eşimde problem var

ya ne güzel beni de öle olacaktı ama 12 aralık yerine 1 ocakta adet olunca bütün planlar bozuldu...neyse bunda da vardır bi hayır diyoruz ...

sana hangi protokolü uyguluyorlar canım kısa protokol mü uzun protokol mü?şundan soruyorum benim de adetim 20 gün falan geçti farlutal adlı bir adet söktürücü kullandım sonrası yasmin doğum kontrol hapı... yani farlutal kullansaydın sende ayarlayabilirdin aslında.. bişey demediler mi hastaneden?

beni anatoliya ya yönlendirdi.ben eskişehirde çok doktor değiştirdim sakaryadaki rabia hanımda anatoliaya ya yönlendirmişti aşılamalardan önce.biz şansımızı aşılama ile denemek istedik...

hiç aklıma gelmezdi tüp bebek yapacağım ama başıma geldi

Merseray---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Moon_Sunn---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Nurtopu---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Yaseminesk---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Suens---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

dr.rabia hanımında çocuğu yok biliyormuydun oda tüp bebek tedvisi görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…