Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

1 nöbet 3 gün izin nöbetin en sevdiğim yönü bu :)

bencede..birde ne yapıyorlar biliyormusun diyelimki senin tedavin bitti ama ilaçların arttı..artan ilaçlarını istiyorlar tabi verip vermemek sana kalmış..sanırım bazı hastalara da bu artan ilaçları kullandırıyorlar ziyan olmasın diye..benim arkadaşım vermişti mesela..

hoşbulduk canım nasılsınız?kaç gündür bu topiği okuyorum ama pek yazma fırsatım olmamıştı...

arkadaşlar şu anda burda tedaviye devam eden kaç kişiyiz
ben sayayım eksik varsa söyleyin
merseray
suens
yaseminesk
nurtopu
moon

hoşbulduk canım nasılsınız?kaç gündür bu topiği okuyorum ama pek yazma fırsatım olmamıştı...

iyiyiz canım sende iyisindir umarım..bu arada meslektaşız sanırım :)) bizde birkaç gündür sardık sohbete..iyide oluyor valla aynı yerde tedavi görünce insan daha bir yakın hissediyor ..

bende olumlu sonuç alırsam ilaçlarımı veririm :) ama böyle hediyemi ediyorlar ki ihtiyacı olana versinler dimiii alamayanlar vardır elbet

Ben de yarın başlıycam inşallah
Canım ya geç olsun da güç olmasın
Allah heyırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah

ben çok gerginim evet meslektaşız...ben de okuyup çıkıyordum baktım siz yazıyorsunuz ii oluyo valla yoksa gerginlikten patlıcam yakında... :)

o halde merseray hepimizden önde..o sona doğru yaklaştı nerdeyse..sonrada ben geliyorum sanırım..bugün kucrine başladım..

sağlık personeline hediyede edebilirler canım
o da iyi bişey
aslında her sektörde bu şekilde dayanışma var
olsa da iyi olur
etik bi şey bence

ewett dayanışma olması güzel sağolsunlar..

suensim at şu gerginliğini düşünme hayırlısı olan
Bizim yapmamız gereken elimizden geleni yapmak
Takdir Allah'ın
Tedbir bizden, takdir Allah'tan
dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…