Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

iyiim canım eşlere çok görev düşüyor bu tedavi aşamasında sen kafana hiç bişey takma ve durumun ilaçlardan olduğunu söyle eşine :)

bugün ilaçlarımı aldım hadi bismillah eşim diyorki bebeğimizin tohumları bunlar:)

bazen çok üzülüyorum kendini kötü hissediyor benim yüzümden falan diyor bugün öyle diyince güldüm falan ama içim kötü oldu

kızlar kızlaaaar
her şey güzel olacak
hepimizin sonucu pozitif çıkacak inşallah
hep beraber buna odaklanalım
hadiiii

inşallah canım inanın her dua edişimde allahım tüm evlat sahibi olamk isteyenlerin yüzünü güldür yarabbim diyorum..

yaseminim bu Allah'ın takdiri senin yüzünden olabilir benim yüzümden olabilir
ama bu elimizde olan bi şey değil
neyseki tedavisi var, yapılabilecek şeyler var
Allah devasız dert vermesin
Sağlık en önemli olan
Rabbi hepimize sağlık versin
sen eşinede bunu söyle

bugün kız kardeşiminde hamile haberini aldım.bana söylerken ağladı içim burkuldu sanki senin olmuyor ama üzülme der gibiydi...

canım benim çok tatlı kardeşin varmış
Rabbim bizlere de nasip edecek inşallah

ben eşime neler diyorum bir bilsen ama işte gerçekleri doktorlar.pat diye söylüyor ya acıtıyor bazen

çok sevindim biz tedavi aşamasında ayrı olucaz eşimle herhalde çok tartışmayız eşim istanbulda olucak

aa kötü olmuş yaa, yumurta toplama zamanında mecburen yanında olcak o zaman rövanşını alır bol bol kavga edersinsırnaşık şey

aa kötü olmuş yaa, yumurta toplama zamanında mecburen yanında olcak o zaman rövanşını alır bol bol kavga edersinsırnaşık şey

ewet kesin öyle olur malesefff zaten kadın olmak böyle bişeyy

valla kadın olamk zor iş, bende eşime diyorum hiç erkek olduğun için şükrettiğin oluyomu diyorum, bütün iğneleri biz yiyoruz, kan aldırmalar vajinal muayeneler herkese biryerimizi açmalar falan, birde üstüne hormon dengesizlikleri ...... onlar sadece bir sperm verecekler çok afedersin onunda zevkini alıyorlar, birde bizim yaşadıklarımıza bak,
tabiki bu sözlerim isyan olarak değil Allah korusun isyan etmekten çok korkarım, sadece bunların gamsızlığına kızıyorum biraz

aslında şimdi yine kızgın olduğumdan böyle diyorum eşim bana çok düşkündür ben iğneleri vuruken içi acıyo resmen hiç kıyamaz bana, Allahım mutlu yuvalarımızı sağlıklı bebişlerle taçlandırırinşallah hepimizin

canım valla ağzın bal yesin bende yazacaktım herşeyi biz yapıyoruz kaprisi onlar yapıyor diye ewet isyan değil ama biraz anlayış dimi diyorum ki gergin olucam iğneye başlayınca cevabı şu:
tamam başlıyoruz nazlara hamileliğinde allah kerim bakalım
diyor düşün artık

allah başımızdan eksik etmesin onları ama çok değil sadece biraazcık düşünce istediğimiz...

aminnn o güzel minicik eller için eşimin kaprisleri feda olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…