canım valla ağzın bal yesin bende yazacaktım herşeyi biz yapıyoruz kaprisi onlar yapıyor diye ewet isyan değil ama biraz anlayış dimi diyorum ki gergin olucam iğneye başlayınca cevabı şu:
tamam başlıyoruz nazlara hamileliğinde allah kerim bakalım
diyor düşün artık
bunlar hep aynı zihniyet demekki benim eşimde aynı cümleyi kurmuştu alsanaalsanasmile
aynı zihniyet aynı cinsiyet :)
Arkadaşlar bizimkisi anatolia dönem kardeşliği
Allah işlerimizi rastgetirsin hayırlısıyla ve de sağlıkla
hem bebişlerimize hem bize hem babalarına Alah'tan sağlık diliyorum
Arkadaşlar bizimkisi anatolia dönem kardeşliği
Allah işlerimizi rastgetirsin hayırlısıyla ve de sağlıkla
hem bebişlerimize hem bize hem babalarına Alah'tan sağlık diliyorum
yok her gün değil , ilk olrarak geçen hafta cuma gittiğimde pazartesi sabah 8 de gel dediler, pazartesi gittiğimde öğlen sizi arayıp ilaç dozlarınızı ve gelmeniz gereken günü söylicez dediler sonra aradılar çarşamba gelin dediler çarşamba gittim yine aynı şekilde öğleden sonra arayıp cuma sabah gelin dediler, böyle yapmalarının sebebi dr lar geç geliyor anladığım kadarıyla, ordaki bayan dr yapıyor vajinal muayeneyi yumurtalara balıyor ve mm lerini yazıyor dr gelince de hem kan tahlili sonuçlarına hemde notlara bakıp ilaç dozlarına ve ne zaman çağırılmam gerektiğine karar veriyor
fazla detaylı yazdım galiba :)
merseray çok açıklayıcı yazmışsın çok sağol.benim kontrollerimi eskişehirdeki dr yapıcak inşallah sorun çıkmaz gerçi dr güveniyorum ama yinede endişeliyim
canım druna güveniyorsan için rahat olsun kendine sıkıntı yapma zaten en önemlisi labaratuar olayı, yani sadece yumurta toplama işini ve transferini burda yaptırman da yeterli olur bence zaten yumurta takiplerini burda da hakan bey veya bülent bey yapmıyor dediğim gibi bir bayan dr var o yapıyor
bu arada yaşım 28, sen baya gençmişsin maşallahkaydirigubbakcemile
off her defasında vajinal muayne yapmasalar keşke..bu arada bugün hastanede doktorlar konuşurken tüp bebek şansını yüzde seksene çıkaran bişey duydum :)
transfer günü ilk gün 2 transfer yapıp durumu kontrol edip 2.gün 2 tranfer daha yapılıyormuş yani bir günde 4 tranfer yerine 2 gün arayla transfer şansı yüzde seksen artırıyormuş ama tüp bebek merkezleri maliyet açısından yapmıyormuş aslında yurt dışında böyleymiş
en yaşlı benim
30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?