Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

merhaba arkadaşlar
hamile adaylarımız listenizdeki herkesin üsteki nazar boncuklu siteye eklenmesi için dua ettim yazışmalarınızı okuyunca.
allahım yardımcımız olsun. bizde bir kaç ay içinde tüp bebek düşünüyoruz ama anatolia - ankara tüp bebek - memorial arasında kararsımız. bu konuda çok araştırma yaptım üçü içinde yapılan yorumlar güzel ama ben hala karar veremedim.hayırlısı olur inşaallah
bu arada hakikaten bunu yaşamayan anlayamaz. yaşadıklarımı hissettiklerimi sizin anlattıklarınızda buluyorum. demekki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. benim çevremde hiç kimsede yok tüp bebek olayı o yüzden sizinle dertleşmek çok güzel.
güzel allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaalah.

kızlarrr cok faalsınız yaaa.masallah sıze.ben de sureklı gıremıorum özellikle aksam esım el koyuyo laptop a oyun oynuyo gamyoncuiremsu hihihihi.moraller ıyı.muhabbetı de koyultmussunuz.ben de 27 yasındayım sölim dedim kaydirigubbakcemile3 benım yarın son kan testım var sonra bıtcek muayene ıcın gun alcaz.bakalım hala ben ben degılım gıbı sankı ay bı tuhafım yaaa.gecen aksam esıme cocugun yanınıda böle konusma dedım ne duycak dedı bende o duyar dedım esımde nasıl duycak daha gözü yok kulagı yok daha portakal kabugunda vitamin dedi koptum yaaa öle cok güldüm ki kaydirigubbakcemile3
bademcim masallah bak kanaman durmus neguzel bu arada keseyı gordun dımııııı kaydirigubbakcemile3 allah saglıklı ve rahat bı hamılelık nasıp etsın canım dualarımız senınle kendıne dıkkat et opuyorumnanaktan

kardelenimsin inşallah canım
Ben anatoliadan memnunum şimdilik bi problem yok
Ama ben daha başındayım
Bende güzel şeyler okudum burası hakkında ve o nedenle tercih ettim

HAMıLELERıMıZ
1.Firdos
2.Badem (Dr.u Hakan Yaralı)
3.Ebi (Yaş-27)

HAMıLE ADAYLARIMIZ
Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )
Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

Son düzenleme:
selam canım iyiyim sağol..dün akşam benim nette sorun vardı giremedim sinir oldum yaa..yaşım şimdilik 29 şubatta 30 olucam :)) e ne kalmış diyceksin ama canım 20li yaşlarımın son demlerini doya doya yaşıyorum işte..sen listeye 30 yaz yine de :))))))

bu arada sen nasılsın? okudum ilk iğneyi kendin yapmışsın ne güzel...

selam arkadaşlar nasılsınız?
kardelenimsin hoşgeldin canım, bende anatoliadan memnunum ve burası hakkında olumsuz bir yorum duymadım şimdiye kadar, tam bir ekip çalışması içindeler sadece işlerini yapıyorlar, tabi karar senin, tedavin şimdiden hayılı olsun canım
kızlar bugünki kontrolümde yumurtalarım biraz daha büyümüş, yarın sabah tekrar çağırdılar, yumurtalar ne zaman toplanır diye sordum tahminen çarşamba ya da perşembe dediler, ben bi oh çok şükür dedim, çünkü ayın 17 sinde eşim kanada ya gidecek göreve, 1 haftalığına, eşim transferimde de yanımda olmak istiyordu ama Allahtan yumurta toplanma gününde burda olcak, gerçi çarşamba toplanırsa transfer cumartesi yapılır o zaman ynaımda olabilir, hayırlısı artık

bademcim geçmiş olsun canım her şey güzel olacak insallah rabbim bizi göruyor duyuyor gitse de kalsa da bebişler ve bizler ona aitiz canım tevekkül edince ancak rahatlayabılıyoruz her şey gönlünce olsun canım allaha emanet ol

bu ara da benım de yasım 29 ekleyin canım cok heyecanlıyım bende eşimin sakinligine kızıyorum.garibim sen yetiyosun bı de ben telaş yapmiyim diyo allah hepimizin yardımcısı olsun bence onlar daha cok bastırmaya calısıyorlar duygularını

hannemehtap sen hangi aşamadasın?

HAMıLELERıMıZ
1.Firdos
2.Badem (Dr.u Hakan Yaralı)
3.Ebi (Yaş-27)

HAMıLE ADAYLARIMIZ
Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )
Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

Son düzenleme:
huuuu arkadaslar ben sızı hıc yakalayamıorum.aksamları ben pek gıremıorum

yumruta toplama tahminen çarşamba ya da perşembeye gelir dediler çok heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…