çok şükür o kadar yokum daha:)))
Bizden sonra siteye girenlere yardımı olur diye listeyi detaylı yapmaya çalışıyorum
belki yaşa göre iğne yapma süresi değişkenlik gösteriyordur falan gibi düşünüyorum
insanlarda ileride bize bakıp tahmini ilaç yapma süresini vb. hesaplarlar belki
bu arada cağla şikel ve gülben ergen de tüp bebek yaptırmış:))
arkadaslar merhaba öncelikle hepinize cok tesekkür ederim,dualarınızdan benim bebeğimide eksik etmeyin...inşllah benim yasadığım bu kötü günler asla sizlerin yanından geçmez.....
....bu arada cok güzel yazısıyorsunuz çok hoşuma gidiyor muhabbetiniz...ben pek giremiyorum internete bu aralar,yatmaktan dizlerim uyuştu valla:))))))))
arkadaslar merhaba öncelikle hepinize cok tesekkür ederim,dualarınızdan benim bebeğimide eksik etmeyin...inşllah benim yasadığım bu kötü günler asla sizlerin yanından geçmez.....
....bu arada cok güzel yazısıyorsunuz çok hoşuma gidiyor muhabbetiniz...ben pek giremiyorum internete bu aralar,yatmaktan dizlerim uyuştu valla:))))))))
canım benim, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alcaksın ben çok inanıyorum sen tedavi süresince de hep pozitiftin yine pozitif ol bak göreceksin herşey yoluna girecek, sonuçta ikiz olması şart değil sağlıklı olsunda 1 tane de olur Allah yardımcın olsun bebişini sana bağışlasın:Saruboceq:
bence listemize badem le ebi yi de ekleyelim hamile olarak, listemizde hamileleri görürsek bizi daha pozitif olmaya iter diye düşünüyorum ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?