Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

tranferden 2 gün sonra kontrol yapıp 2 tane daha transfer yapılıyormuş sanırım negatif cevap almamak için onlar zaten 2 gün sonra görebiliyormuş bebeğin tutunma durumunu

çok şükür o kadar yokum daha:)))

genciz güzeliz biz daha anne olucaz :)) hepimizin yaşı normal en son nöbetimde 41 yaşında bir hatun doğum yaptı 4 sene bebeği olmamış.hatta kayın validesi eşi dövmüş bile neler çekmiş kadıncağız hem anlattı hem ağladı.. 3 aşılama 1 tüp bebek denemesi yapmış.ve doktorlar demişki erkek bir doktor ben doğum yaparsam sende yaparsın para harcama boşa demiş oda salmış kendini eşi artık boşama kararı almış o sırada bu üzüntüden adetten kesildim diye doktora gitmiş 4 sene sonra gebesin demiş dr. ve 4.senede erkek bir bebeği olmuş sonra o 9 aylıkken 2.bebekğe hamile kalmış ve gitmiş ria taktırmış yani spiral ve yine gebe kalmış 40 yaşında hemde spiralle ve aslan gibi doğurdu bebek bir tatlı...Allah o kadar büyük ki dedim içimden allahın kudreti değildir de nedir ki bu...

Son düzenleyen: Moderatör:

hmmm çok düşüncelisina.s.

arkadaslar merhaba öncelikle hepinize cok tesekkür ederim,dualarınızdan benim bebeğimide eksik etmeyin...inşllah benim yasadığım bu kötü günler asla sizlerin yanından geçmez.....
....bu arada cok güzel yazısıyorsunuz çok hoşuma gidiyor muhabbetiniz...ben pek giremiyorum internete bu aralar,yatmaktan dizlerim uyuştu valla:))))))))

canım benim, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alcaksın ben çok inanıyorum sen tedavi süresince de hep pozitiftin yine pozitif ol bak göreceksin herşey yoluna girecek, sonuçta ikiz olması şart değil sağlıklı olsunda 1 tane de olur Allah yardımcın olsun bebişini sana bağışlasın:Saruboceq:

bademcim sen kendine iyi bakta bizde senin döneminde yatıcaz:))bebişinle konuş tamam mı ona söyle beni bırakma seni çok bekledim diye:)

bence listemize badem le ebi yi de ekleyelim hamile olarak, listemizde hamileleri görürsek bizi daha pozitif olmaya iter diye düşünüyorum ne dersiniz?

....amin inşallah hepimiz için,ikiz olması cok önemli değil o ayrı bir heyecan sadece..bebeğim beni bırakmasında...evet canım ben hep pozitiftim ama bu iki gün cok üzüldüm ama şimdi yine iyiyim topladım kendimi bebeğim için..kanamam da durdu allaha şükür rahimde açılmada yokmuş şimdilik iyi gidiyor..inşallahh bbeğim beni bırakmayacak..cok zormuş allah bize öyle bir sevgi vermiş ki dayanıyoruz şükürler olsun...opuyorumnanaktan

kızlar iyi geceler çıkıyorum ben Allahım ne olur bize vatana, millete ,anneye ,babaya hayırlı sağlık lı bir evlat nasip eyle..emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim...AMıN...

iyi geceler yasemin,
ekleriz bademcim listeyi nurtopu tutuyor yarın okuyunca ekler, ne güzel kanaman durmuş herşey yolunda gidiyor Rabbim hayırlısıyla sana nasip edecek inşallah

kızlar bugün giremedim nete bugün okulumuzu müfettiş amcalar ziyaret etti.benim dersime girmediler yarın gelecekler işlerim vardı yani (

bademcim geçmiş olsun ama iyi olmana çok sevindim.üzme hiç kendini sonu iyi olacak...

bu arada benim yaşım 29 :(( pko sorunu var...

iyi geceler arkadaşlar

Son düzenleme:
HAMıLELERıMıZ
1.Firdos
2.Badem (Dr.u Hakan Yaralı)
3.Ebi(Yaş-27)

HAMıLE ADAYLARIMIZ
Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )
Moon_Sunn(Yaş-?)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Hannemehtap(Yaş-?)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

Son düzenleme:
arkadaşlar listeniz Hayırlı Olsun.bende anatliada tedavi göredüm ama sizlerden yaklaşık olarak 4 ay önce.ınşallah bu listede adı geçen ve çocuk isteyen herkesin Allah kucağını boş bırakmasın.ınşallah tedavileriniz tamamlandıktan sonra tek tek hamile haberleriyle dolar bu sayfalar.

BADEMCıM kanamanın durmuş olmasına ve kendini toparlamana çok sevindim.

GÜNAYDIN kızlar burdan sizleri takip ediyorum ve de umutlanıyorum. :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…