Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kızlar listeye ekleyin isterseniz,doktorum Bülent bey yaşım 26.

demekkı sona yaklastın benıde bı ara hergun cagırdılar duzenlı kontrol etmek ıcın cagırıolar korkma sakın ayyy az kaldı toplancak yumoslarınnn

heyecanlanıo ınsan hemde nasıl heyecan.... ama tatlısındannn

ebicim ben çıkınca gelmişsin canm
iyiyim bugün 2. lucrini yaptım hayırlısı bakalım
Sen nasılsın canım

HAMıLELERıMıZ
1.Firdos (Yaş-26, Dr.u Bülent Tıraş)
2.Badem (Dr.u Hakan Yaralı)
3.Ebi (Yaş-27, Dr.u Hakan Yaralı)

HAMıLE ADAYLARIMIZ
Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )
Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

Son düzenleme:
Kızlar yumurta toplarken kesin anestezi yapıyorlar mı?
Ben anestezisiz yaptırmak istiyorum

kızlar mrb aramıza yeni katılan arkadaşların tedavileri hayırlı olsun sonuna kadar güzel gitsin inşallah...bugün ben yokum misafirim gelicek :)) sizlere iyi sohbetler...

demekkı sona yaklastın benıde bı ara hergun cagırdılar duzenlı kontrol etmek ıcın cagırıolar korkma sakın ayyy az kaldı toplancak yumoslarınnn

öylemi dersin, ay inşallah zaten büyük ihtimalle pazartesi ya da salı çatlatma iğnesi veririz dediler

merseray iğneleri nasıl ve hangi dozda kullandığını tam olarak yazabilir misin zahmet olmazsa

merseray iğneleri nasıl ve hangi dozda kullandığını tam olarak yazabilir misin zahmet olmazsa

yazarım canım, ama kimsenin doz ayarı kimseye uymaz ben aynı ayarda doz kulanana hiö denk gelmedim
ben 1 ocakta başladım 300 doz puregon+2 toz 1 su menagon ve femara hap, femara 5 gün kullanılacaktı yani salı günü bitti, her ultaron takibinden sonra yeniden doz belirleniyor ama benimki hiç değişmedi, çarşamba akşamından itibaren cetroride denilen bir iğneye daha başladım, şimdilik böyle yarın sabah tekrar çağırdılar 8 de orda olcam bakalım

yani puregon, menagon 1 kere yapıldı, femera 5 gün sonra kontrol öyle mi

Kızlar yumurta toplarken kesin anestezi yapıyorlar mı?
Ben anestezisiz yaptırmak istiyorum

yapıyorlar canım,isteğe bırakıyorlar mı bilmiyorum.sen neden anestezi istemiyorsun?tedirgin etmek istemem ama yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem.

rahim filmi kadar ağrılı mı
ben ona dayanabilmiştim

bence anestezili yaptır , neden anestezili istemiyosun canım kolaylık olur yeterinca acı çekiyoruz zaten iğneler işlemler falan, zaten ayıldıktan sonra da ağrı oluyor yumurta toplamadan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…