rahim filmi kadar ağrılı mı
ben ona dayanabilmiştim
Kızlar bişey soracağım ? Anatoliada ilk yaptıranlara önce tüp mü yoksa direk microenjeksiyon mu yapıyorlar.Ya da isteğe bağlı mı bırakıyorlar?
canım olsun hayırlı zamanda olsun herşeyde bir hayır vardır
Kızlar bişey soracağım ? Anatoliada ilk yaptıranlara önce tüp mü yoksa direk microenjeksiyon mu yapıyorlar.Ya da isteğe bağlı mı bırakıyorlar?
günaydın anatolia hanımları nasılsınız bugün?
sabah ben yine merkezdeydim, 2 yada 3 gün daha iğnelerei kullanıcakmışım, artık göbeğim çok acıyor ya
göbekten 2 tane kalçadan 1 tane olmak üzere her akşam 3 iğne yiyorum kızlar ya, göbeğimin yavaş yavaş çürüdüğünü hissediyorum:1ninca: Allahım inşallah emeklerimzi boşa çıkarmaz yumurtalarım biraz daha büyümüş, aslında bir iki tane büyümüş yumurtam vardı ama onları baskılıyoruz şimdi diğer küçük olanların da büyümesini bekliyoruz, dün akşam yaptığım cetrotide iğne yeri hala acıyor iyi vuramadım galibaeyvahedigeldismile
mrb merseray:) anatolia anne adayları hepinize mrb iğneler için üzüldüm bende hemşireyim ama kendim nasıl yapıcam diye düşünüyorum:))kendini sıkma iğne yaparken buda acı verir..allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah hepimizinkini hayırlı sonuçlandırır...:ecrin_bebek:tek isteğimiz bu sağlıklı hayırlı bir evlat[/QUO
sağol canım ya, aslında zorlanmıyorum normalde ben aşılamalarımda da kendim yaptım iğneleri şimdi sıkıntı puregonu yapmakta değil zaten, şu cetrotide denilen iğne biraz canımı acıtıyor neyse Allahım hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar vererek bu günleri unutturur bize inşallah canım,
sen daha kolay yaparsın eminin, hiç iğne yapmayı bilmeyen birirleri olarak biz yapabiliyorsak sende çok rahat yapabilirsin canım ama tabi kendine iğne batırıyor olma fikri biraz tuhaf bir duygu veriyor hakkımızda hayırla sonuçlansın inşallah tedavilerimiz
kızlar beni şimdi yine aradılar, yarın sabah 9.15te tekrar gelin dediler yani 3gün üstüste çağrılmış oluyorum böylece, ve ordaki hemşire pazartesi çağrılacağımı söylemişti muhtemelen pazartesi de çağıracaklar, çok titiz davranıyorlar bence yumurtaların son büyüme safhasına çok önem veriyorlar anladığım kadarıyla, yarın kan alınmıcakmış sadece muayene
kızlar beni şimdi yine aradılar, yarın sabah 9.15te tekrar gelin dediler yani 3gün üstüste çağrılmış oluyorum böylece, ve ordaki hemşire pazartesi çağrılacağımı söylemişti muhtemelen pazartesi de çağıracaklar, çok titiz davranıyorlar bence yumurtaların son büyüme safhasına çok önem veriyorlar anladığım kadarıyla, yarın kan alınmıcakmış sadece muayene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?