Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

burdayım canım ben nöbettiçim bugün sabaha kadar burdayım:))

ayy yinemi allah kolaylık versin canım..ben takiplerimi de orda yaptırıcam ama sen yinede sorunu sor istersen belki yardımcı olabilirim :))

sağol canım bu ay 3 günde bir nöbet..bu arada yenidoğan servisine geçtimm artık doğum servisinde değilim..aklıma takılıyor benim eskişehirdeki dr.yumurta takibimi yapıp hakan beyle iletişime mi geçicek ki..arkadaşlar yazmış hergün çağırıyorlar yada 2 günde bir çağırıyorlar diye beniim nasıl olcak ya off çok endişeliyim bu konuda(

kafana takılan şeyleri anatoliaya sorsana canım..cevap verirler mutlaka ya da eskişehirdeki doktorun sana bu konuyla ilgili birşey söylemiyor mu?

ama sana tavsiyem eskişehirde güvenilir işini bilen bir doktora git..bizim burada da bir hemşire takiplerini anatoliada yaptırmamış..burda gittiği doktorda fazla fazla vermiş ilacı şişirmiş iyice yumurtaları..kızcağız yumurta toplamaya gittiği zaman yumurtaların içinin boş olduğunu öğrenmiş ve tabiki tedavi iptal edilmiş..Allah korusun tabi seni korkutmak değil niyetim sakın yanlış anlama canım...sen tedbirini al da gerisi Allah'a kalmış....

anatolia dan bir zarf verdiler bunu esk dr ver dediler..bu arada ilk görüşmede hakan bey benim yanımda eskişehirdeki dr aradı uzun protokol yapalım dedi zaten aynı fakülte mezunları ve yakın arkadaşlar..o zarfı eskişehire gelince dr verdim ilçalarını al 18 ocakta görüşürüz dedi bu kadar..

benim dr iyi sağolsun..işinin ehlii yumurta toplamaya kadar ona gidicem artık bu arada adetin 2.günü anatolia ya gidicem ben daha öncede gitsem muayene edrlermiki keşke ankarada olsaydım

ilaçların dozu şuan belli ama ben çok stres yaptım ya içimden bir ses lucrin bitince al yıllık izini git anatolia misafirhanede kal diyor...

daha önce gidersen almayabilirler..çünkü ilk muayenede kanda e2 ve vajinal ultrasonla bakıyorlar ve en iyi değerler adetin 2-4.günleri arasında alınabiliyormuş..sen de bilirsin zaten genelde kadın doğumcular hep adetin 3.günü gelin derler..bende ankarada değilim boşver..senin izin alman söz konusu değil mi canım ??

canım lucrinin bitmesini beklemene gerek yok çünkü lucrin gonal f ile birlikte tedavi sonuna kadar kullanılıyor ve senin lucrini kullanırken gördüğün ilk adetin 2-4.günlerinde muayeneye gitmen gerekiyor.zaten gittiğin gün de gonal f ibaşlatıyorlar ve lucrinin dozunu 10 dan 5 üniteye düşürüyorsun..yani lucrin bittiğinde sende tedavinin sonuna ulaşmış oluyorsun zaten :)))

ben yanlış mı anladım kii..bana lucrin 10 gün kullanılacak bu arada adet olunca gonal f başlanıcak denmişti o yüzden demiştim..

senin de uzun protokolmüydü canım birde doğum kontrol hapı kullandın mı lucrin öncesi?

moon sen kaçıncı lucrin desin bu kaç kez gittin anatolia ya tedaviye başladığından beri??

ikinci tedavim için şuan hiç gitmedim bugün 4.lucrinimi vurundum..bak canım lucrinin içinde 14 adet şırınga var sana ilaç listesi yada protokolü verdilerse orda da yazıyor zaten bu 14 enjeksiyon yetmiyor 10 adet de sizin almanız gerekiyor diye..yani 24 gün lucrin vurunuyorsun tedavi boyunca yani ben ilk tedavimde hepsini kullanmıştım enjeksiyonların

ilk tedavimde de görüşmeye diye gitmiştik hemen muayeneye almışlardı beni ama kan almamışlardı smear testi için örnek almışlardı sonrada lucrin kullanırken olduğum ilk adetimin 3.günü gitmiştim yanlış hatırlmıyorsam..ama ikinci tedavim için muayeneye gerek duymadılar zaten gidemezdim de okulu bırakıp..

sağol canım valla burda kime sorsam söyler ama soramıyorum ki kimse bilmiyor tüpbebek yaptırdığımı.. bu süreç benim aklımı aldı kesin söylemişlerdir orda ama ben stres den bildiklerimide unutuyorum artık

aynen banada adetin 2 .günü gel dediler ilaç formülünü anlattı ordaki arkadaş sağolsun evdeki dosyamda var .hayırlısı olsun inşallah son tedavin olur arkadaşım..çok kilo almışmıydın ilaçlardan??

aman canım sakın stres yok stres bizim en büyük düşmanımız..ben süreci bildiğim için ya da bu ikinci olduğu için bu kadar rahat konuşuyorum sanma sakın..normalde bende çok stresli biriyim ama inan ilkinde de gayet rahattım..rahat ol takma kafana hiçbirşey..aklına takılanları yaz herzaman yardımcı olmaya çalışırım ..sonuçta hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz tüpbebek yolunda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…