Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

sağol canım ya burada olmasa kimseyle konuşamamaktan patlıcam valla:))

yok valla Allah'a şükür hiç kilo almadım benim yapım böyleydi zaten 55-58 arası gidip geliyorum..bende başta endişelendim sonuçta hormon yüklemesi yapıyorsun o kadar...üstelik aşılamalarımı ve ilk tedavimi de sayarsam bu benim aynı ilaçları 4.kullanışım...her bünye farklı oluyor umarım sende de yapmaz kilo..

var canım ama eşim ve ben kimseye söylemedik bu tedaviyi o yüzden yumurta trasferinden sonra misafirhanede kalıcaz 1 yada 2 gün kontrollere hızlı trenle gidip gelicez ..sen tranferden sonra neler hissettin ağrın falan oldumu

yok canım trasferden sırasında sadece spekulum takarken azıcık canım yanmıştı ama sonrasında hiç ağrım sızım olmadı çok şükür..ama yumurta toplamadan sonra helede narkozun etkisi geçince çok sancım olmuştu hatta parol içmiştim bir tane..birde yumurta toplamadan sonra acayip miden bulanıyor hemen değil neyseki ben eve geldikten sonra başlamıştı bulantılarım..zaten sana yumurta toplamadan sonra meyve suyu ve sandviç veriyorlar..tabi için alır da yiyebilirse :)) ama dediğim gibi transfer kolay oluyor onda da tek sorun idrara sıkışık olman gerekiyor ...

bende zaten vajinal muaynede çok acı duyuyorum ama sabredicez napalım..

o yumurta toplamada ağrı kaç gün sürmüştü

yok canım sadece toplandığı gün ağrım olmuştu benim öyle fazla birşey değil yani..

ben 3 gün izin alıcam inşallah ne kadar zormuş bu evreler yaa daha bebişler olmadan telaşemiz başladı yanii..

haklısın ..daha fazla alma imkanın varsa 5-6 gün almanı öneririm çünkü doktorlar da şehir dışından gelenlere en az 3-4 gün sonra yola çıkmalarını öneriyorlar..ben 6 gün beklemiştim ama gelirken otobüs çok sarstı valla mahvoldum sarsılmamak için şekilden şekile girdim resmen ..o da en son çıkan en konforlu otobüs olmasına rağmen bu sefer uçağı bile düşünüyorum ne yalan söyliyim :)))

ayy o zaman bir hafta alırım 3 gün orda kalırım napalım okadar uğraş vermişim kalırım 3 gün sonrada döner eskişehirde dinlenirim..allahım inşallah iyi sonuç alırız.

amin canım inşallah..yasemincim seninle sohbet etmek güzelde benim çıkmam lazım yine görüşürüz olur mu sana iyi nöbetler canım Allah kolaylık versin..

sağol canım teşekkür ederim iyi geceler...

inşallah ebicim ya iğnelerden göbeğim kalçam kevgire döndü artık acı çekiyorum ya, benim gönlümden geçende yarın çatlatma iğnesi vurunup salı günü toplanması ama en büyük yumurtam 15,5 mm di. heralde bu akşamda iğneleri vurunup pazartesi çatlatma iğnesi olurum gibi geliyor bana

merseray ne olduuuu????

canım yumurtalar birer mm daha büyümüş işte yarın sabah tekrar orda olcam, yarında iğne vuruncakmıyım yoksa çatlatma iğnesimi olcam yarın belli olcak, ama maksimum bugünden sonra 1 gün daha vurunurum iğneleri, yani çarşamba ya ya perşembe yumurtalarım toplanır yarın belli olur hayırlısıyla bakalım,
sen ne zaman gideceksin tekrar kontorle, kalp atışlarını duydunmu?

kızlar nerdesiniiiiiiiizzzz?
kızlar ne olur dualarınızda beni de anın hayırlısıyla yumoşlarım toplansın ve hayırlısıyla transferim olsun artık,
kızlar bana bir akıl verin, özellikle hamile arkadaşlara soruyorum, arkadaşlar ben en fazla 2 embriyo koydurmayı düşünüyorum ama başka topiclerde okuduğum kaarıyla ikiz gebelikler (ve çoğul gebelikler) riskliymiş biraz, yani 3üz ve üstü zaten çok riskli de, ikiz gebeliklerin daha normal yaşandığını düşünüyordum ama çok olumsuz şeyler okudum şimdi kafam karıştı, tabi kesin 2 si de tutacak diye birşey yok, tek de tutabilir hiç biri tutmayabilir de, ama şimdi 2 embriyo koyunca tutarsa inşallah 2iz olma ihtimali çok yüksek oluyor, ve yaşanan problemleri okuduktan sonra biraz gözüm korktu ya şimdi
Allahım o kadar uğraşıyoruz sen kimseye kaldıramayacağından fazlasını vermezsin yarabbim bizi kaldıramayacağımız yükle imtihan etme Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…