Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

bana üç embriyo konulmuştu,Bülent bey sormamıştı bile.asla üçününde tutacağı ne onların ne de benim aklıma gelmedi.sonrası malum,aynı hikayeyi anlatıp acımı deşmek istemiyorum.şimdi ikiz hamileyim.evet teke göre riskleri fazla ama çevremizde ikiz doğuran çok kişi var.tek koydurunca tutmama ihtimalide var.Allah Hayırlısını versin,ne diyelim.hele bir yumurtaların toplansın doktor ona göre uygun şeyi yapar.

firdoscum teşekkür ederim cevap yazdığın için, acını bende deşmek istemiyorum ama neolur merakımın kusuruna bakma hikayeni bilmediğim için soruyorum, senin 3 embriyondan ikisimi tuttu?

bak tatlım doktor sormuyo bıle sana onlar butun olasılıkları hesplayıp ona göre koyuyolar.bunlarla kafanı yorma takdır neyse o oluyo.1 koyup o 2yede bolunebılıo.önce allaha sonrada doktora havale et sen ıcını ferah tut

merseray mesaj attım canım sana,burda anlatıpta tedavide olan arkadaşları tedirgin etmek istemiyorum.Allah Hayırlısını versin hepimize.

merseray mesaj attım canım sana,burda anlatıpta tedavide olan arkadaşları tedirgin etmek istemiyorum.Allah Hayırlısını versin hepimize.

çok teşekkür ederim canım,
ebicim sağol canım, şuanda boşlukta gibiyim hiçbirşey düşünemiyorum, biraz moralim bozuk kızlar, nedense enrjim düşüyor daha şimdiden kendimi yorgun hissediyorum, beni hergün çağırıyorlar yarın yine gitcem, bugün bana 2 gün daha iğnelere devam edeceğimi söylediler, yumurtalarım yavaş büyüyor galiba, ya 12 gün iğne kullanmış olcam inşallah çarşamba akşamı çatlatma iğnesini vurunurum,
çok moralsizim şu anda, pozitif olmam lazım sıkıntılı olmak iyi değil biliyorum ama az önce annemle tlfonda konuşuyordum kendimi tutamadım ağlamaya başladım senağlamasenağlamao sırada cep tlfnum çaldı anneim kapattım kayınvalidem arıyor yazık iki saat beni teselli etmeye çalıştı bu kadar iğne vurunuyorum diye çok üzülüyor mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ağlamak da rahatlatmadı kızlar nasıl moral depolarım sizce, durup durup gözlerim doluyomafoldumbenmafoldumben

canım bunlar iğnelerden oluyor
hormon alıyoruz sonuçta dengemiz bozuluyor
bir yandan beyne hormon üretme diyoruz diğer yandan vücuda hormon yüklüyoruz yumurtalar gelişsin diye
bünyede kaldıramıyo tabi bunu psikolojik tepkiler veriyo ister istemez

her şey güzel olacak inşallah merak etmeeee
kendini Allah'a emanet et, hafifle
Rabbim neyler neylerse güzel eyler

canım moralini bozma lütfen,sakin olmaya çalış.geç olsunda güç olmasın:Saruboceq:

canım bunların olması normal hormonlarımız sapıtmıs vazıyette ben sana dedım kafaya takınca buyumuyolar ben bızzat gordum bende 11 gun gonal f vurldum 15 gun vurulan da var ama dıorum ya panık yappmaaa lmaz:

slm kızlar
uzun süredir giremiyordum topiğe..kızlar şimdi ilacımı aldım 5 dk önce eve girdim.bana biraz garip geldi ilaçlar.sanki yetmeyecek gibi.1 tane lucrin,3 kutu gonal-f jel,ovitrelle.lucrin ve gonal-f kafamı bulandırdı biraz.bide tahminimde ucuz tuttu.(550 tl)bi hata mı var acaba?birde bana sadece lucrini kullanmayı gösterdiler.offf ya oooffff....

lucrın tum tedavı boyunca yetıo ve artıo meraklanma gonal f kaclık canım?ne taıklıosa sor cevap vermeye calısayım

canım ben pek anlamıyorum gonal f'in üzerinde450 ıu/0.75 ml yazıyor.bu 3 kutu.

sen ssklımısın normalde bı gonal f 340 tl lucrın 130 ve ovıtrelle 80tl dıye hatırlıorum

evet ssk lıyım ebi cim.şimdi verilen ilaçlar ve fiyat doğru mu canım?bi karışıklık var gibi geldi bana...

kızlar badem nerde kaç gündür bileniniz var mı?

aramızda anatolia da tedavi görüp ara muayneleri kendi şehrinde yaptıran varmı...mesela ben gibi tedavi anatolia muayneler eskişehir öyle olan varsa bişey sorucamda...

bende aynı durumdayım canım aksılık olacak dıye korkuyorum.üstelık esım fazla ızın alamıyor.gelıp ankara da tek kalamam esimin akrabaları var ama ankara dısındalar burdakı doktoruma guvenıyorum ama......allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…