Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

suens normal ılaclarda bı karısıklık yok hadı hayırlı olsun.
kızlar ıcınızı ferah tutun.anlıoyorum bende yasadım ama en ufak bı stres cıddı cok etkılıo herseyı.rahat olun mis gibi tedavilerle tatlı tatlı bebıslerınız olcakkkk

ebicim çok teşekkür ederim yanıtların için inşallah bizde mutlu haberimizi senin gibi buradan duyururuz o günleri yaşarız.sen nasılsın?duydundun mu bebişinin kalp atışını.bide tek miydi senin?bizim yolumuz uzun daha allah yardımcımız olsun inşallah...

selam arkadaşlaaaaaaaaaaarrrr,
nihayet bu akşam çatlatma iğnemi vuruyorumkaydirigubbakcemile2 artık yeni bir safhaya geçiyorum hayırlısıyla, perşembe sabah da yumoşlarım toplanacak inşallah...
hannemehtapcım canım tedavin hayırlı olsun canım her aşamanı burda bizimle paylaş olurmu? iğnelere bugünmü başlıyosun? nelerle başlıyosun ve kaç dozla?
şehir dışında olan arkadaşlar hiç endişelenmeyin yumurta takiplerinizi bulunduğunuz şehirde yaptırabilirsiniz, o süreçte zaten burda bülent bey ya da hakan bey bakmıyor, burda da başka bayan bir dr takip ediyor, bu süreçte sadece yumurtaların kaç mm olduğuna ve e2 değerlerinize bakılacak, yumurta toplama ve transfer işlemlerinizde burda olmanız da yeterli olur bence, en önemli işlem bu ikisi, Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah arkadaşlar Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar, temiz nesiller ihsan etsin inşallah, dualarınızda beni unutmayın:Saruboceq:

HAMİLELERİMİZ
1.Firdos (Yaş-26, Dr.u Bülent Tıraş)
2.Badem (Dr.u Hakan Yaralı)
3.Ebi (Yaş-27, Dr.u Hakan Yaralı)

HAMİLE ADAYLARIMIZ
Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---İğne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )
Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

canım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle...

canım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle...

teşekkür ederim canım,
ebicim transfer yumurtaların toplanmasından 3 gün sonra oluyor ya, toplandığı günü de sayıyormuyuz, yani perşembe toplanınca transfer cumartesi mi olur pazar mı?

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu ilaçlar yasmin ve lucrin sizlerde başağrısı yaptı mı?

merhaba arkadaşlar bende 19 ocakta başlıyacam daha dogrusa hakan beyle randevum var eşimde sorun azospermi .doktorum tavsiye etii .valla çok heyecanlıyım arkadaşlar sizin yazışmalarınızı okudukça inanın sevindiğinizde seviniyor üzüldüğünüzde de üzülüyorum allahım inşallah hepimize bir gün anne olmayı nasip eder ben 24 yasındayım bakalımm hayırlısı 19 ocakta anatoliadayım inşallah

bu arada arkadaşlar benim izin problem ankara dışından gelecegim kamuda memurum yılda 20 gün iznim var 7 gün izin alıp gelcem rapor konusunda yardımcı olurlarmı sizce 10 gün falan rapor alabilirmiyim doktorlar yardımcı olurlarmı

sagol canım ıgnelere başladım bugun henuz yapmadım.aslında bu ayda kıst cıktı ama dr bu vucudunun yapısı her ay olusup atılıyor baslayalım ertelemeyelım dedı 10mg vuruldu baska ılac vermedı su an benım prolaktınım de yuksek onun ıcınde ılac kullanıyorum.doktorum cok onemlı bı noktaya degındı bılınc altını bulandırma hersey ıyı olacak dedı cok haklı buldum olumsuz deneyımler ve hısler bebısımızın gelısıne engel olabılır.ben cok benımsedım paylasmak ıstedım

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun, drunla rapor işini bi konuş yardımcı olurlar gibi geliyor bana

hanne mehtapcım haklısın ngatif olmamak lazım

anastasya tedavinin ana hatları belli olunca haber ver listeye ekliyeyim senide

hayırlı olsun tedavileriniz bende orda tedavi oldum ikizlerim oldu çok şükür

anastasya ben de senin gibiyim. ışyerim bilmiyor bilsin de istemiyorum zaten ya yıllık izin kullanacağım ya da rapor alacağım gerçekten tedavi göreceğiz sonuçta yalan değil ama raporda t.bebek yazmasın istiyorum :kedi:

kızlaaar benim bi sorunum var
dr. lucrinin aynı saatte yapılması çok önemli demişti
bende her gün 18de yapıyodum
dün şartlar gereği 17:40ta yapmak zorunda kaldım
bugünde unuttum saat 18:30a kaldı
sizce bişey olur mu?

selam arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı, 7 tane. akşam üzeri aradılar 5 tanesi işlem görmüş 2 tanesi 1. kaliteymiş 3 tanesi 2. kalite. zaten yumurtalarım az inşallah döllenmede bir problem yaşanmaz, pazar günü transferim olcak,
arkadaşlar dua bekliyorum ne olur dua edelimde döllensinler ve tutunsunlar bana ne olur arkadaşlar

HAMıLELERıMıZ
1.Firdos (Yaş-26, Dr.u Bülent Tıraş)
2.Badem (Dr.u Hakan Yaralı)
3.Ebi (Yaş-27, Dr.u Hakan Yaralı)

HAMıLE ADAYLARIMIZ
*Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )-OPU--->14 Ocak-Yumurta sayısı--->7(5'i kaliteli)-Transfer--->17 Ocak-Test Tarihi--->29 Ocak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
*Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

Son düzenleme:
Kızlar bademden haberi olan var mı
her şey yolundadır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…