kızlaaar benim bi sorunum var
dr. lucrinin aynı saatte yapılması çok önemli demişti
bende her gün 18de yapıyodum
dün şartlar gereği 17:40ta yapmak zorunda kaldım
bugünde unuttum saat 18:30a kaldı
sizce bişey olur mu?
içimi rahatlattın merseray
hemşire sana öyle dediyse tekrar sormıyım
test tarihini ekliyorum canım
fırdos ılk ultrasonda vajınal ultrason yapıolar dımı cunku daha cooook kucuk olmuyomu?
HAMİLELERİMİZ
1. Firdos(Yaş-26, Dr.u Bülent Tıraş)
2. Badem(Dr.u Hakan Yaralı)
3. Ebi(Yaş-27, Dr.u Hakan Yaralı)
HAMİLE ADAYLARIMIZ
1. Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---İğne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )-OPU--->14 Ocak-Yumurta sayısı--->7(5'i kaliteli)-Hepsi döllendi:lepi:-Transfer(2 embryo)--->17 Ocak-Test Tarihi--->29 Ocak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
2. Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
3. Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
4. Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
5. Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
6. Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
sagol fırdos bende vajınal ultrasonla gorulur dıye dusundum cunku cooook mınıkler bende 5.hafta hatta hesaplayıcıdan baktım 19u 5.haftanın sonu oluyomus.neyse gorelımde sagsaglım önemli olan o.
kızlarrr ne guzel ılerlıyorsunuz masallah.ıns hepınızn hamıs haberını alırız burdan
yasemin sende ptsi başlıyorsun lucrine hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?