Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım doktorum bana ılle de aynı saat demedı.yaklasık 24 saat olması yeterlı degıl mı benımde ıcıme kurt dustu bılgısi olan var mı

nurtopucum yarım saat oynaması normal demişti hemşire bana, kafana takma canım, ama yinede içinin rahat etmesi için telefonla arayıp hemşirelere sor canım

kızlar test tarihim de 29 ocak

canım dr. bana yasminde biraz saat farklılıkları olabilir ama lucrinin her gün aynı saatte olmasına çok dikkat etmelisin demişti ama bu tam zamanından ne kadara kadar oynamalar olabilir bilemiyorum

içimi rahatlattın merseray
hemşire sana öyle dediyse tekrar sormıyım
test tarihini ekliyorum canım

HAMıLELERıMıZ
1. Firdos (Yaş-26, Dr.u Bülent Tıraş)
2. Badem (Dr.u Hakan Yaralı)
3. Ebi (Yaş-27, Dr.u Hakan Yaralı)

HAMıLE ADAYLARIMIZ
1. Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )-OPU--->14 Ocak-Yumurta sayısı--->7(5'i kaliteli)-Transfer--->17 Ocak-Test Tarihi--->29 Ocak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
2. Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
3. Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
4. Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
5. Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
6. Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

Son düzenleme:
içimi rahatlattın merseray
hemşire sana öyle dediyse tekrar sormıyım
test tarihini ekliyorum canım

canım endişe etme gerçekten, ben aşılamalarımı olurkende puregon kullanmıştım saatine çok dikkat etmiştim şimdi de puregon kullandım ama yarım saat ya da 1 saat oynamalarım oldu, çünkü ilaçlara yeni başlıcam zaman hemşire bana öyle söylemişti sadece ovitrelle(çatlatma iğnesi)nin saatine dikkat etmek çok önemli demişti

günaydınlaaaaaaaaaaarrrr kızlar uyanın mutluluğumu paylaşın
dün 7 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüştü, az önce aradılar 5 i de döllenmiş teyzeleri şimdi benim 5 tane yavrummu var Allahım çok şükür yumurtam az diye üzülüyodum, 2 embriyo koydurmayı düşünüyoruz Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
kızlar şimdi nasıl heyecanlıyım bilseniz dört gözle pazar gününü bekliyorum yavrularıma kavuşmak istiyorum

günaydın arkadaşım.çok sevindim,7 yumurtadan 5 tanesinin döllenmesi harika birşey.aman MAAŞALLAH diyelimde nazar değmesin.hadi bakalım yolun sonuna az kaldı.

canım hadı gozun aydın cok guzel hepsı ıyı bölünürse dondurabılırsın bıle masallah darısı transfere ıns oda basarılı olur ve sana sıkı sıkı tutunurlar

fırdos ılk ultrasonda vajınal ultrason yapıolar dımı cunku daha cooook kucuk olmuyomu?

merseraycım çok sevindim ya
gözümüz aydın
İnşallah tüm işlerimiz böyle yolunda gider canımkaydirigubbakcemile5

HAMıLELERıMıZ
1. Firdos (Yaş-26, Dr.u Bülent Tıraş)
2. Badem (Dr.u Hakan Yaralı)
3. Ebi (Yaş-27, Dr.u Hakan Yaralı)

HAMıLE ADAYLARIMIZ
1. Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )-OPU--->14 Ocak-Yumurta sayısı--->7(5'i kaliteli)-Hepsi döllendi:lepi:-Transfer(2 embryo)--->17 Ocak-Test Tarihi--->29 Ocak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
2. Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
3. Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
4. Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
5. Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
6. Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

Son düzenleme:
fırdos ılk ultrasonda vajınal ultrason yapıolar dımı cunku daha cooook kucuk olmuyomu?

canım benim ilk ultrasonum 5 haftalıkken yapıldı.doktor önce karından baktı ama hiç birşey göremedi.hatta ben çok korktum bir sorun var,dış gebelik mi acaba falan diye.sonra vajinal bakalım dedi,o zaman iki keseyide gördük.meğerse küçük olduğu için görünmemişler.

canım eline sağlık detaylı detaylı yazıyosun çok iyi oluyoa.s.

sagol fırdos bende vajınal ultrasonla gorulur dıye dusundum cunku cooook mınıkler bende 5.hafta hatta hesaplayıcıdan baktım 19u 5.haftanın sonu oluyomus.neyse gorelımde sagsaglım önemli olan o.
kızlarrr ne guzel ılerlıyorsunuz masallah.ıns hepınızn hamıs haberını alırız burdan

ebicim inşallah kalp atışlarını da göreceksin merak etme, pozitif sonucu aldıktan kaç gün sonra kalp atışlarını ve keseyi görüyoruz?

kızlar mrb uzun süredir konulara yorum yazamadım..listemiz hayırlı olsun merseray canım inşallah hayırlı sı ile bebişine kavuşursun emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah...hepinize başarılar tedavimizde

yasemin sende ptsi başlıyorsun lucrine hadi hayırlısı

ewet canım pazartesi başlıyorum anatolia yı aradım bugün pazartesi lucrine başlıcam ne zaman eskişehirdeki dr kontrole gidiyim diye sordum gitme nize gerek yok adetin 2.günü buraya gelin dediler şaşırdım bende :))sanki daha iğnelere başlamadan adet olucak gibi gerginim hadi hayırlısı..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…