selamlar arkadaşlarrr bizde bu ayın sonunda regl olduğumda anatolia merkezini düşünüyoıruz tüp bebek veya aşılama için dr un yönlendirmesine bağlı tabi
bana burası ile ilgili iyi veya kötü düşünclerinizi bildirirmisiniz yaşım 24 eşimin yaşı 29
hafif erkek faktörü ile başvuracağız
hemen tüp bebek yapalım diyolarmı bilgi verirmisiniz
günaydınlaaaaaaaaaaarrrr kızlar uyanın mutluluğumu paylaşın
dün 7 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüştü, az önce aradılar 5 i de döllenmiş teyzeleri şimdi benim 5 tane yavrummu var Allahım çok şükür yumurtam az diye üzülüyodum, 2 embriyo koydurmayı düşünüyoruz Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
kızlar şimdi nasıl heyecanlıyım bilseniz dört gözle pazar gününü bekliyorum yavrularıma kavuşmak istiyorum
elchın mrb..bende anatolia da tedavi görüyorum ilk önce ne kadarlık evli olduğun önemli. bugüne kadar yapılan tüm tahlil ve tedaviyi öğrenip ona göre tedavi uyguluyorlar kadında problem varsa tüp bebek..erkekde problem varsa microenjeksiyon yapıyorlar tabi gerekliyse.
anladım canım 3.5 yıllık evliyim sanırım zaten 3 yıl şart arıyorlar neyseki biz geçtik problem eşimde ama çok değil normalde olabilir diyolar burdaki dr lar geçtiğimiz ay kimyasal gebelik geçirdim benim düşüncem şu hadi hemen tüp yapalımmı diyolar yoksa tedaviyede aşılamayada sıcak bakıyolarmı
buarada tüm tahillerimiz yapıldı daha önce rahim filmimde çekildi bunlar orda tekrarlanacakmı bilmek istiyorum
rica ederim:)) bu sürece gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah...ben pzt günü iğnelere başlıyorum...çok teşekkür ederim canım benim cevabın için rabbim hiç birimizn emeğini zayi etmesin inşallahhh
dilerim pozitif görürsün mujukaaaaaaaaaa
slm arkadaşlar bende hakan beyin hastasıyım ben bir yıl önce denemiştim 5 tane yumurtam oluştu ama hiç bri döllenmedi önümüzdeki pazartesi bende yine gelcem beni yaşım 34 yine döllenmemesinden çok kokuyorum benim yumurtalarım sorunlu galiba beni en iyi sizler anlarsınız çok üzgünüm moralim sıfır bu seferde döllenmezse ne yaparım bilmiyorum şimdiden acı çekiyorum alllah hepimizin yardımcısı olsun
hadi hayırlısı canım ya
Allah'a emanet ol, olun:)
ben de yarın sabah 8 de orada olacağım muayene için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?