merseray hayırlı olsun bebişlerin artık seninle.. sakın moralini bozma allahtan hayırlısını dile.allah yardımcın olsunmerhaba arkadaşlar, bugün 3 yumurta transfer edildi ben 2 tane koydurmak istiyodum çünkü 3 ü de tutarsa çok riskli olduğunuu biliyorum ama dr embriyo kaliteleri iyi değil dedi ve tutma ihtimali %45 dedi, çok moralim bozuldumafoldumben, benim görümcemde kadın doğum uzmanı kesinlikle 2 den fazla koydurma dedi şimdi böyle olunca da çok kızdı bana ablam gibidir iyiliğim için söyledi tabi ama zaten moralim bozuktu birde o öyle konuşunca çok ağladım 2 saat falan ağladım tutmasını istemiyorum hiçbirinin dedimsenağlamasenağlama, şimdi hala kötüyüm, dr hiç kalkmadan 5 gün yat dedi, bilmiyorum ne olcak yani bu safhaya hiç pozitif başlayamadımsenağlamasenağlama
merseraycım sakın hiç bişey için moralini bozma canım ya.Allah çoğul gebelik vercek oldumu 1 yumurtadan bile oluyor.senin şimdi kafa dinleme zamanın...inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini verirsin bize...
canım bu kadar çok moralini bozma.en azından yumurtaların döllenmiş ve sorunsuz olarak transferin yapıldı.3 taneside tutacak diye bu kadar çok korkma bence,Hayırlısı için dua et.hem %45 demişse üçününde tuttma ihtimali çok düşük demektir.yoksa zaten 2 tane transfer ederdi.şimdi canını sıkmadan dinlen lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?