Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

sağolasın yasemin
lucrinin 10. gününde regl oldum
yarın ilk kez gidicem işte
daha önce gitmedim

Merseray sanırım embriyo transferin yapıldı bugün.ınşallah Hayırlı haberlerini alırız 12 gün sonra.bende akşam acile gittim kızlar.saat 5 gibi sağ kasığımın üst tarafına bıçak keser gibi ağrılar saplanmaya başladı.ordan sol tarafıma geçti ve ağrılar sıklaşınca doktorumu aradım.düşük tehlikesi olabilir dedi önce ama kanamam falan yoktu,sonrada zaten idrara yollarımda iltihap vardı ondanda olabilir dedi.hemen acile gittik.idrar testim yapıldı ama iltihap geçmiş.hemen ultrasona aldılar Allah'a çok Şükür bebeklerim iyiymiş.sonra doktor tekrar tahlillerimi inceleyince bir baktik ki böbrek kumu düşürüyormuşum.ağrılarım o yüzdenmiş.iki tane ağrı kesici iğne yaptılar.serumda takacaklardı ama ben istemedim çünkü hastene pisti biraz.işte böyle kızlar.dün çok çok korktum.ama iyiyim şimdi çok Şükür.

canım cok gecmıs olsun.bıraz dınlen sen ayy bobrek kumu tası da ne fenadır allah yardımcın olsun valla sancısı cok fena oluyo.ya bendede ara ara tuvalete gıdınce yanma oluyo.ama 3-4 gunde bır falan bolsu ıcınce falan kesılıo eczacı arkadasım var hamıle sıstıtı dedı.sana ılac vermezler sancıda yapmıosa cok az dedı bol su ıc ayagını sıcak tut dedı.napsam kı?

merseray ayy hadı guzel haberlerle don.kac tane tranfer ettıler ne olca meraktan ölürüm sımdı bızede haber ver canım ve guzelllllce dınlen

çok sağol canım.bende de önce sistit vardı ama ilaç kullandım geçti.bana doktor ilaç verdi ama antibiyotik değil.saırım hamileliğin ilk üç ayında ilaç verilemiyor,riskli oluyor galiba.ben idrar yollarım için 4 gün önce tek kullanımlık bir ilaç içtim.hamilelere veriliyormuş.çünkü idrar yolu iltihabı çok zararlı.

merhaba arkadaşlar, bugün 3 yumurta transfer edildi ben 2 tane koydurmak istiyodum çünkü 3 ü de tutarsa çok riskli olduğunuu biliyorum ama dr embriyo kaliteleri iyi değil dedi ve tutma ihtimali %45 dedi, çok moralim bozuldumafoldumben, benim görümcemde kadın doğum uzmanı kesinlikle 2 den fazla koydurma dedi şimdi böyle olunca da çok kızdı bana ablam gibidir iyiliğim için söyledi tabi ama zaten moralim bozuktu birde o öyle konuşunca çok ağladım 2 saat falan ağladım tutmasını istemiyorum hiçbirinin dedimsenağlamasenağlama, şimdi hala kötüyüm, dr hiç kalkmadan 5 gün yat dedi, bilmiyorum ne olcak yani bu safhaya hiç pozitif başlayamadımsenağlamasenağlama

merseray hayırlı olsun bebişlerin artık seninle.. sakın moralini bozma allahtan hayırlısını dile.allah yardımcın olsun

dua bekliyorum arkadaşlar hepinizden dua bekliyorum, çok korkuyorum

Allah yardımcın olsun canım
sen moralini yüksek tutmaya çalış
bülent hoca var mıydı bugün transferinde

Kızlar ben bugün merionale başlıyorum
Çarşamba kontrole çağırdılar
Bakalım kaç gün merional yapılacak
150 mg ile başlandı

yok canım hakan yaralı yaptı transferi, toplamayı da o yapmıştı

merseraycım sakın hiç bişey için moralini bozma canım ya.Allah çoğul gebelik vercek oldumu 1 yumurtadan bile oluyor.senin şimdi kafa dinleme zamanın...inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini verirsin bize...

merseraycım sakın hiç bişey için moralini bozma canım ya.Allah çoğul gebelik vercek oldumu 1 yumurtadan bile oluyor.senin şimdi kafa dinleme zamanın...inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini verirsin bize...

sağol canım benim, sizde olmasanız ne yapardım eşimde yanımda yok ya onun moral bozukluğu da var bana çok düşkündür şimdi böyle bir durumda yanımda olmayınca eksikliğini çok hissettim, sağolsun anne yanımda ama onun yeri ayrı, Rabbim inşallah kaldıramayacağımız yükle imtihan etmez:Saruboceq:

canım bu kadar çok moralini bozma.en azından yumurtaların döllenmiş ve sorunsuz olarak transferin yapıldı.3 taneside tutacak diye bu kadar çok korkma bence,Hayırlısı için dua et.hem %45 demişse üçününde tuttma ihtimali çok düşük demektir.yoksa zaten 2 tane transfer ederdi.şimdi canını sıkmadan dinlen lütfen.

dinlenmeye çalışıyorum canım çok sağol inşallah 3 ü birden tutmaz bundan çok korkuyorum hayırlısı olur inşallah

kızlar bu arada yumurtalarım toplandığı gün 29unda test yapın demişlerdi bugün 28 dediler,
nurtopucum listede düzeltirsen sevinirim, gerçi ben 28i gelmeden yaparım testi ama, bakalım

canım çok düşünüp yıpratma kendini hakkında ne hayırlı ise o olsun...

merseraycım ne kadar şanslısın 3 tane transfer yapılmış ben iki kez denedim benim hiç yumurtam döllenmedi benim yumurtam dölllense ben ona bile razıyım transfer yapılınca tutmassa bile üzülmem diyorum haftaya pazartesi çağırdı hakan bey konuşmak için bilemiyorum ne diyecek belkide hiç uğraşmayın diyecek çok üzgünüm sen canını sıkma sevin bence benim durumum belki sana biraz moral olur alllah hepimizin yardımcısı olsun

birşey sorcam kızlar afedersiniz tuvalet yaparken ve yaptıktan sonra tuhaf bir ağrım oluyor sizde de oluyormuydu?

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

HAMıLELERıMıZ
1. Firdos (Yaş-26, Dr.u Bülent Tıraş)
2. Badem (Yaş-28, Dr.u Hakan Yaralı)
3. Ebi (Yaş-27, Dr.u Hakan Yaralı)

HAMıLE ADAYLARIMIZ
1. Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )-OPU--->14 Ocak-Yumurta sayısı--->7-Transfer(3 embryo)--->17 Ocak-Test Tarihi--->28 Ocak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
2. Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
3. Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
4. Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
5. Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
6. Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…