amin canım inşallahcanım çok düşünüp yıpratma kendini hakkında ne hayırlı ise o olsun...
canım benim çok üzüldüm, probleminiz tam olarak ne? Rabbim inşallah seninde emeklerinin karşılığını verecek açılan ellerin geri çevrilmeyecek canım Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahmerseraycım ne kadar şanslısın 3 tane transfer yapılmış ben iki kez denedim benim hiç yumurtam döllenmedi benim yumurtam dölllense ben ona bile razıyım transfer yapılınca tutmassa bile üzülmem diyorum haftaya pazartesi çağırdı hakan bey konuşmak için bilemiyorum ne diyecek belkide hiç uğraşmayın diyecek çok üzgünüm sen canını sıkma sevin bence benim durumum belki sana biraz moral olur alllah hepimizin yardımcısı olsun
merseray dondurma işlemi yapıldı mı?
merseray bak bı hamıs haberı daha okudum sımdı.bu ay hamıs ayı tam zamanı yanı ıns sendende guzel haberler alcaz ve ocak ayı rekora kosucak.hıc kafana takma bebıslerınle konus.3gun yat devamlı dıkkat et ananas ye ben cok yedım.kabak cekırdegı ye balık ye.ama uzun surelı ayakta dolanma sakın.dıkkat et kendıne opuyorumnanaktan
merseray bugün nasılsın canım
ben de dün ilk merionalimi yaptım
dün dr mua.de 9-10 tane sağda, 9-10 tane solda dedi
bu yumurta sayısı mı şimdiden yumurta görünür mü?
mersay merabalar cnm sendemi anatolyada tüp bebek yaptırıyorsun galiba
bende başladım da sen gitttinmi bulent hocanın yanı cnm bilğilerini aktarısırsan sevinirim:)))
canım yatıyorum zaten sürekli 5 gün de rapor aldım zaten cuma da tatile giriyorduk yani bol bol yatacak vaktim var ananas bende aldım canım yiyorum kabak çekirdeği, badem, ceviz, fındık hepsinden yiyorum, canım içime Allahmı veriyor bu hissi bilmiyorum ama ben tutacağından eminim sanki sadece 3ününde tutmasından korkuyorum ebicim, keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördün canım? bir de ilk bhcg kaç çıkmıştı ikiz olduğunu o zaman mı öğrendin canım? nasıl geçiyor hamileliğin bir problemin yok inşallah, sende 3 embriyomu koydurmuştun?
benımde öyleydi en basta hıssetmıstım.ıns senınde ıcıne doguyodur.canım 3 ude tutarmı bılmıorum ama buna takılma suan.ben yarın gıtcem yarın 5.haftanın sonu belkı kalp atsınıda duyarız bılmıorum bıraz korkuyorumda ıkız mı bellı dııl.yarın gorcez ıns.cok sukur bı sıkıntım yok ama bebısı gormeden ıcım rahat etmıcek.bana 2tane 8 hucrelı transfer edıldı.kendıne dıkkat et opuyorumnanaktan
kızlar ben her gidildiğinde ultrason yapıyolar zannediyordum ama bugün bana yapmadılar, sadece kan verdim
sizinde mi öyle oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?