Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

slm yasemin nasılsın?yarın iğnelere başlıyorsun sanırım...ya bu arada eski yazılanları okuyordum sen 4250 tl merkeze verilecek 1100 tl ilaca verdim demişsin.devlet karşılamıyor mu?onu merak ettim???

canım çok düşünüp yıpratma kendini hakkında ne hayırlı ise o olsun...
amin canım inşallah
canım benim çok üzüldüm, probleminiz tam olarak ne? Rabbim inşallah seninde emeklerinin karşılığını verecek açılan ellerin geri çevrilmeyecek canım Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
merseray dondurma işlemi yapıldı mı?

yok canım yapılmadı, 7 yumurta toplanmıştı, 5 i işlem gördü, 5i de döllendi ama ertesi güne 1 tanesi veda etmiş, kalan 4 taneden 2si iyi kalite 2 si 2.kalite demişlerdi, 3 tane transfer edilince zaten kalan embriyo iyi değildi zaten transfer edilenlerinde gelişimi çok iyi değilmiş,
normalde 7 yada 8 hücreli embriyolar sağlıklı oluyor ve onları transfer ediyorlar, benimkiler 4, 5 ve 6 hücreliler:1no2:

suens mrb.iyim heyecenlıyım ilk adım atıcam bakalım hayırlısı... ben raporlu değilim rapor için 3 yıllık evlilik şartı var ben 18aylık evliyim o yüzden herşey ücretli evet anatolia 4250 ama ben hemşire olduğumdan 4000 indiler bir tanede gonal f hediye ettiler oda 340 ytl .ilaçlarım 1380 tuttu valla pazarlık yaptım 1100 aldım hatta 1130:) eskişehirdeki doktorum pazarlık yap eczacı ile demişti...

merseray bak bı hamıs haberı daha okudum sımdı.bu ay hamıs ayı tam zamanı yanı ıns sendende guzel haberler alcaz ve ocak ayı rekora kosucak.hıc kafana takma bebıslerınle konus.3gun yat devamlı dıkkat et ananas ye ben cok yedım.kabak cekırdegı ye balık ye.ama uzun surelı ayakta dolanma sakın.dıkkat et kendıne opuyorumnanaktan

canım yatıyorum zaten sürekli 5 gün de rapor aldım zaten cuma da tatile giriyorduk yani bol bol yatacak vaktim var ananas bende aldım canım yiyorum kabak çekirdeği, badem, ceviz, fındık hepsinden yiyorum, canım içime Allahmı veriyor bu hissi bilmiyorum ama ben tutacağından eminim sanki sadece 3ününde tutmasından korkuyorum ebicim, keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördün canım? bir de ilk bhcg kaç çıkmıştı ikiz olduğunu o zaman mı öğrendin canım? nasıl geçiyor hamileliğin bir problemin yok inşallah, sende 3 embriyomu koydurmuştun?

merseray bugün nasılsın canım
ben de dün ilk merionalimi yaptım
dün dr mua.de 9-10 tane sağda, 9-10 tane solda dedi
bu yumurta sayısı mı şimdiden yumurta görünür mü?

merseray bugün nasılsın canım
ben de dün ilk merionalimi yaptım
dün dr mua.de 9-10 tane sağda, 9-10 tane solda dedi
bu yumurta sayısı mı şimdiden yumurta görünür mü?

bugün biraz daha iyiyim canım sağol, hayırlı olur inşallah tedavin canım, evet onlar yumurta sayısı adetinin 2.gününden itibaren bakmaya başlıyorlar ve görünüyo evet, maşallah baya çokmuş yumurtan Allah hayırlı sonuç nasip etsin inşallah

sağol canım
inşallah bakalım hayırlısı
hepsi gelişmez herhalde
çok olunca da ohss riski oluyormuş

mersay merabalar cnm sendemi anatolyada tüp bebek yaptırıyorsun galiba
bende başladım da sen gitttinmi bulent hocanın yanı cnm bilğilerini aktarısırsan sevinirim:)))

benımde öyleydi en basta hıssetmıstım.ıns senınde ıcıne doguyodur.canım 3 ude tutarmı bılmıorum ama buna takılma suan.ben yarın gıtcem yarın 5.haftanın sonu belkı kalp atsınıda duyarız bılmıorum bıraz korkuyorumda ıkız mı bellı dııl.yarın gorcez ıns.cok sukur bı sıkıntım yok ama bebısı gormeden ıcım rahat etmıcek.bana 2tane 8 hucrelı transfer edıldı.kendıne dıkkat et opuyorumnanaktan

canım inşallah göreceksin kalp atışlarını da, yarın mutlaka bizi bilgilendir canım merak ederim

kızlar ben her gidildiğinde ultrason yapıyolar zannediyordum ama bugün bana yapmadılar, sadece kan verdim
sizinde mi öyle oldu?

kızlar ben her gidildiğinde ultrason yapıyolar zannediyordum ama bugün bana yapmadılar, sadece kan verdim
sizinde mi öyle oldu?

Allah Allah ben her gittiğimde usgden yumurtalara baktılar, aslında kandan e2 değerine bakarak da yumurtaların gelişimini takip ediyorlar bir sonraki gidişinde sor bence

bende heyecan yapmıştım yumurtalar ne alemde diye ama
öğrenemedim tabi
hayırlısı bakalım
Daha telefon etmediler
bakalım ne diyecekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…