Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

nurtopu cum nasılsın:) iyi olucaksın inş...sana bişey sormak istiyorum adetin 2.günü gittiğinde ne yapılıyor anatolia da hakan beyle görüşüyormusun o görüşmede yoksa başka dr mu bakıyor

Başka dr. bakıyor canım
E2 ölçülüyor bide foliküller sayılıyor

Canım rabbim inşallah tez zamanda yüzünü güldürsün

Çok güzel canım
İnşallah her şey yolunda gider

günaydın kızlar.Merseraycım kendini çabuk toparlamana çok sevindim.demekki zamanı değilmiş daha,ne yapalım?Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Nurtopu sen ne yaptın,yumurtacıklardan haber var mı annesi:).

selam arkadaşlarrr bende pazartesi gününe randevu aldım anatolidan bülent beye gidicez nasip olursa bakalım neler olacak hakkımızda direk tüp düşünmüyoruz ama hayırlısı tabiki herşeyin dualrınızı eksik etmeyin olurmu

merseray nedesem bılmıorum kı hayırlısı dıılmıs dıyelım belkı senın bebegınde justıng ınkı gıbı kendılıgınden gelır sen artık kendını yenılemeye basla.allah muvaffak etsın.hıc bısey bızım elımızde dııl hersey onun takdırınde kudret sahıbı o.
nurtopu ben donduramadım.2 tanesı 4 hucrede kaldıgı ıcın onlar ımha edıldı.suan bolunmelerı ıyı gıbı gorunuyo.hayırlısı olsun.kendını hazırla hıc canın yanmıo transferde.sonrada hıc kendını zorlama ben 3gun yattıgım yerde yemek yedım esım getır gotur yaptı ılk 3gun cok önemli dıkkatlı ol.
yasemın hannemehtap az kalmıs sızınde kolay gelsın yumoslarınız bereketlı olsun

Merhabalar herkese

9 aydır bende uğraşıyorum bebek sahibi olmak için. Aylardır doktor doktor geziyorum hepsi de aynı şeyi söylüyor "sorun yok sadece yumurtalar geç olgunlaşıyor, tarihi tutturamıyorsunuz". Denemediğim şey kalmadı. Sonunda pes ettim çünkü psikolojim kesinlikle kaldırmıyor, her ay aynı üzüntü... Eşimle karar verdik bir tüp bebek merkezine başvurmaya. Anatolia (Bülen Tıraş) ve Gürgan klinik'te (Timur Gürgan) karar kıldık fakat hangisi olacağına karar veremedik. Her ikiside dalında çok başarılı doktorlar. :uhm:

Bana hep yumurtlama tedavisi sonrasında büyük ihtimalle sorun çözülür diyorlardı fakat yumurtlama tedavisini veya aşılamayı bile denemeye takatim yok. Eğer doktora "bana direk tüp bebek tedavisi uygulayın" desem bu mümkün olur mu? Ve öğrenmek istediğim bir de tüp bebek tedavisinin kaç gün veya hafta sürdüğü.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

senın durum bıraz degısık ama bılmıorum doktor ne der ben bıldıgım kadarını cevaplıyayım.ben 27 kasımda basladım ıgnelere 9 aralıkta ıkıncı ıgneme basladım 22 aralıkta yumurta toplandı 25ınde transfer ve suan hamıleyım allah nasıp ederse.yani 1 ay ancak suruyo ama tabıı sende gec olgunlasma varmıs uyarıcı ıgneler aynı surede mı etkı eder yoksa bıkac gun uzarmı bılmıorum.sımdıden kolay gelsın.bu yola gırceksen ılk önce moralını daıma yuksek tutmalısın ve senı pozıtıf etkılıcek ınsanlarla gorus sadece.basarılar...

Teşekkür ederim ebi... Umarım doktor karşı çıkmaz isteğime. Moralim denemelerin olduğu dönem hep çok iyi oluyor, direk havaya giriyorum hatta. Ama test yapmam gereken günlere geldi mi bende bir telaş bir stres sorma, hele de test negatifse 3 gün odaya kapatıp kendimi sadece uyuyorum...:çok üzgünüm: Bu yüzden hemen tüp bebek istiyorum yani kendime güvenemediğimden yumurta geliştirip çatlatma iğneleriyle veya o da olmazsa aşılamayla uğraştığım dönemde ben benden giderim. Dediğim gibi umarım doktor kabul eder. :Saruboceq:

Yine de çok teşekkür ederim açıklamaların için, hayırlı olsun ayrıca, sağlıkla doğar bebeğin umarım

Mrh arkadaslar allah hepımızın yardımcısı olsun nurtopu canım benıde lısteye eklersen sevınırım yas 21 hakan yaralı dr subat 7 lucrın ıgnesı baslangıcı hayırlısı bakalım

nurtopu canım uzun protokol yazmayı unutmusum

kızlar tedavileriniz hayırlı olsun..ebi doğru söylemiş öncelikle moral mesela benim moralim sıfır ve tedavi sürecim çok kötü geçiyor..bakalım sonuç ne olucak..lucrin 13 hala adet olmadım

doktorum lucrının adetı gecıktırecegnı söylemıstı ama sen olumsuz dusunme adet olurum dıye duşun demıstı.bu arada ben olumsuz olan hıcbır seyı okumuyorum bılınç altını kötü etkiliyor ben gonalın 9. gunundyım yumurtalar bıraz yavaş buyuyor ama olsun moral bozmak yoook

Mrh arkadaslar allah hepİmİzİn yardımcısı olsun nurtopu canım benıde lİsteye eklersen sevınırım yas 21 hakan yaralı dr subat 7 lucrın ıgnesı baslangıcı hayırlısı bakalım

bende senı merak edıyordum topigi actın kayboldun ortalardan hayırlı olsun tedavin canım

sağol canım haklısın ben bu zorlu süreçte başarısızlıkla cevap alırsam diye tedirginim mutsuzum(..dün zaten adet oldum boşa stress yapmışım tam gününde oldum ..yarın gonal f başlıcaz..

sağol canım haklısın ben bu zorlu süreçte başarısızlıkla cevap alırsam diye tedirginim mutsuzum(..dün zaten adet oldum boşa stress yapmışım tam gününde oldum ..yarın gonal f başlıcaz..

hayırlı olsun canım gonal kullanırken ınsn daha bı heyecanlanıyo pozitif olmaya calş allah yardımcımız olsun

iyi günler size birsey danısmak istiyorum ben 18 aylık evliyim en basındanberi bebek istiyoruz ama olmuyo esimin sperm kalitesinde ve sayısından sorunvar evliligimizin 6.ayında varikosel ameliyatı oldu esim 1yıl oldu fakathala korunmamamıza ragmen bebek sahibi olamadık su an tüpbebek için erkenmi bir sorum daha olacak tüp bebek ve ilaç bize maliyeti ne olur maddi yönden biraz sıkıntılıyzda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…