nurtopu cum nasılsın:) iyi olucaksın inş...sana bişey sormak istiyorum adetin 2.günü gittiğinde ne yapılıyor anatolia da hakan beyle görüşüyormusun o görüşmede yoksa başka dr mu bakıyor
merak etmeyin arkadaşlar toparladım kendimi hemde 3 yıldır aldığım negatiflerden daha hızlı toparladım Allah razı olsun hepinizden desteğiniz arkadaşlığınız samimiyetiniz hiçbirşeye değişilmez gerçekten
benim bebeklerim tutunamadılar maalesef yani tüp bebek maceramda burada sona erdi ve artık bu bebek konusunu kafamdan çıkarmaya karar verdim mastır falan yapıcam dil öğrenicem, selülit için kürler uygulayacam, 1 kaç ay içinde evden taşınacam spora başlıcam bir müzik aleti ile ilgilenmeye başlıcam vs.. vs... yani yeni bir hayat kurcam kendime canım eşim yanımda olsun yeterki hayatımı yaşıcam bu yaşlara bir daha gelmicem ne de olsa ve ne de olsa sebepsiz infertiliteyim belki bir gün sürpriz bişey olur ama bununla hiç ilgilenmicem ne hesap ne kitap yok, tam 3 yıldır hayatımı yaşamadım herşeyi ama herşeyi bebek yada hamileliğe göre ayarladım napalım takdir Allahtan tevekkül bizden
sizde umudunuzu kaybetmeyin canım arkadaşlarım Rabbimiz bizim için neyin hayırlı olduğunu bizden daha iyi biliyor
canım nette sorun var gıremıyorum malesf anca gece yarısı okuyorum haberlerı gonalda6. gunum yumoslar ıyıler 10 12 taneler suan 10 9 8 mm olanlar var doktorum gelişmeler ıyı dıyor hakan bey ayarlıyor gonalin dozlarını galıba salı carsamba gıbı gelıyorum ankaraya insallah dua edıyorum dua beklıyorum
Mrh arkadaslar allah hepİmİzİn yardımcısı olsun nurtopu canım benıde lİsteye eklersen sevınırım yas 21 hakan yaralı dr subat 7 lucrın ıgnesı baslangıcı hayırlısı bakalım
doktorum lucrının adetı gecıktırecegnı söylemıstı ama sen olumsuz dusunme adet olurum dıye duşun demıstı.bu arada ben olumsuz olan hıcbır seyı okumuyorum bılınç altını kötü etkiliyor ben gonalın 9. gunundyım yumurtalar bıraz yavaş buyuyor ama olsun moral bozmak yoook
sağol canım haklısın ben bu zorlu süreçte başarısızlıkla cevap alırsam diye tedirginim mutsuzum(..dün zaten adet oldum boşa stress yapmışım tam gününde oldum ..yarın gonal f başlıcaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?