kaç çıktıııı?
gözün aydın canım ya çok sevindim
canım benim ben sorunun tam olarak ne olduğunu anlayamadım
çok hassaslaşman mı
yoksa kayınvalidenle anlaşamaman mı
yok canım daha neler:))sagol canım kan verip eve döndüm eşim benımle hastaneye gelemeyecektı ya negatıf olursa tek olmayayım dıye telefon acıp ögrendım doktor sadece gebelık var cumartesı ıkıncı teste gelın demiş bu yuzden bılmıyoum. hamılelık geveze yaptı benı amma uzattım:kedi:
canım ben daha önceden bi normal yolla birde ilk asılamada tutan bir gebeliğim var ben ilk bebğimi 2 aylıkken pıhtılasmadan dolyı ikinciyide rahim yetmezliğinden dolyı kaybettim 6 ayımızda kaybettim erken doğumla.. bunlar cok zor sürecler ve aradan 1.5 yıl gecti doğum yapalı ben ancak 3 ay öncesinde topladım kendimi ve eniştemin arkadası olan hakan beye gitmeye karar verdik eşiimle gittik görüsmelerimiz çok olumlu gecti ve ben oan büyük bi ısrarla karar verdim kesin yaptıracağım istiyorum deidm hakan bey beni hiç zorlamadı bana üç yol gösterdi
1: 6ila 9 ay arası bekleyelim
2:asılama yapalım
3:tüp bebek yapalım beklemek istemiyosan dedi
bende tüp bebğe karra verdim benim sebepsiz miş ilişkiye bile girerken kafamı veremiyoruım hep bişeyler dolasıyo zihnimde daha önceki dr larımda stres yapma dedi.
ve allahın izniyle lucrinin 3 günü buğün tahmin edersinki çok zor bi süreç ve ben bu süreçte cok yanlız bırakıldım kimseye anlatamıyorum sıkıntımı eşimlede paylasamıyorum takma kafana diye gecistiriyo ama ollmuyo iğneleri bile olurken çarpıntı oluyo kalbimde
bunlar yetmiyo gibi kayınvalidemlerle uğrasmak bunalttı beni herseyde bizim yanımıza geliyolar kayınvalidemler yetmiyo gibi annemin sorumsuzlukları iyice canıma yetti takmayım kafama yapmayım eski yasadığım talihsizlikler bana ders olsun diyorum bi yerden olmassa bi yerden buluyo beni
ne yapacağım bilmiyorum okadar sıkıntılı bi dönemki sadec benmi yasıyorum bu stresi sanmıyorum tek değilimdir ben ama bu asamada bu kadar stres yapmakta iyi değil biliyorum
çok az zaman kaldı ayın 24 gibi ultrasonla bakılacak yola cıktık bikere allahım yardım et diye dualar ediyorum okadar bunaldımki bi aö önce transfer yapılsada hayırlı haberler alsakkkk çok dua ediyorum sağlam olmaya calısıyorum ama en sonunda dayanamadım eşime bağırdım ilk defa 5 yılımıza gircez ilk deefa eşime böle bağırdım yeter artık diye normalde coks akinimdir ama bunaldım iyice senağlama
mrb arkadaşım inan bu yaşadıkların tüp bebek tedavisinin stresinden kaynaklanıyor çok zorlu bir süreç hele kimseyle paylaşamamak öyle zorkiiiaynı şeyleri bende yaşadım transferden bir gün önce bile sebebsiz ağlamalarım vardı..kendini üzme allah herşeyi gönlünce versin..
sagol canım kan verip eve döndüm eşim benımle hastaneye gelemeyecektı ya negatıf olursa tek olmayayım dıye telefon acıp ögrendım doktor sadece gebelık var cumartesı ıkıncı teste gelın demiş bu yuzden bılmıyoum. hamılelık geveze yaptı benı amma uzattım:kedi:
canım benim gerçekten de zor süreçler yaşamışsın, inşallah bu yaşadıkların ve bunlara katlanmanın neticesi sana sevap olarak geri dönmüştür inşallah. Benimde bir zamanlar kafama çok taktığım bir sorunum vardı. Bir şeyler yaşadım ve çok şükür geçti ama ben hep tekrarlar mı endişesini taşıyordum ve resmen hayatı kendime zehir ediyordum. Sonra bi gün bana eşim dediki her şey Allah'ın iradesinde , o nedenle sen ne kadar kafana taksanda olacaksa olur zaten ve bu da senin imtihanındır. Bunu senin kafana takıp takmaman değiştirmez. Bunu duyduktan sonra o kadar rahatladımki, ondan sonra hep aklıma geldiğinde benim başıma bi şey gelecekse bunu zaten Rabbim biliyor dedim ve O'na sığındım. Kendimi ona emanet ettim ve rahatladım. İnşallah sana da faydası olur canım
nazlımcım yasemininde dediği gibi kullandığımız ilaçlarda duygusallaştırıyor. tabii sen de bazı çevresel faktörlerde var. ama kendini düşün. onlar yüzünden yıpratma kendini. burda her zaman konuşabiliriz. bunlarda geçecek merak etme. burda hep beraber senin güzel haberlerini alacağız hep beraber sevineceğiz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?