hannemehtap tebrık ederım canım cok sevındımmm.ıns darısı yasemının basına allahım ne guzel herkesten pozıtıf rabbım bereketlendırsın ıns.
nazlım esınle konus bu ılaclar bızı bıraz sırazeden kaydırıo olabılr bunlar bu donem mutlu olmaya calıs tadını cıkar esın senı ıdare etsın azıcık bunlar olucak tamamen ılac kaynaklı kımseyı ıdare etmek zorunda dıılsın.kendıne ıyı bak moralını yuksek tut zor bı donem esının sana destegı cok önemli.bunu söle ona bu dönem esnın yardımıyla atlatınca sevgınızın ve yuvanızın temelı saglamlasır ıns kolay gelsın
kızlar ayrı bi konu acmak istemedim ama ben suan çok kötüyüm bende anatoliada başladım tüp bebek tedavisine bügün lucrinin 3 günü ve sanırım ayın 24 gibide adet olucam ama ben cok gerginim cok sinirlerim bozuk ne yapmama gerektiğini bilmiyorum kendimi kafamı toparlayamadı bi türlü hatta suanda aglıyorum ben bu asamaya cok gergin başladım annemlerle tartıstım kimseyi görmek istemiyorum okadar bunaldımkiii
kimseyle paylasamıyorum bu olayı onunda sıkıntısı var kaç gündür ağlamamaya gayret gösterdim az öncede eşimle tel tartıstım kayınvalidemlerden dolyı çok bunaldım dayanamıyorum artık bi teselliye bi umuda ihtiyacım var ne olur bişey söleyin bana eşimle dahi konusmuyoruz bu bebek olyını benim iğnelerimi o yapıyo elim ayağım titriyo iğne vurulurken
sizdede oldumu bu duygu yoğunluğu aglama krizleri gecirdinizmi ben çok hassaslastım. hakan hocadan yana bi süphem yok adam ne yapsın bana her türlü güveni verdi güveniyorum ben ona ama ben kendimi toparlayamadım böle nasıl olcak nasıl yapılacak bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum
ne olur bana böle ağlama böle yaparsan olmaz moralini yüksek tut demeyinn düşünmemeye calısıyorum örgü örüyorum kafamı dagıtacak seyler yapıyorum ama cevrmdeki insanların artık sorunlarıyla uğrasmaktan bi hal oldum ben hiç böle olmamıştım
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun yaklaşık 7 bin tuttu benimki istersen tek tek yazarım masrafları...meraba arkadaşlar .tedavileriniz toplam ne kadara mal oldu yazarmısınız lütfen anatoliada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?