Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

sizin basınıza geldi tamamen ilaçlardanmı olyo böyle kendimi hiç bu kadar yorgun huzursuz hisetmemiştim okadar iyi hazırlanmıştımki tüp bebeğe kendimi hazır hissetmeden bebeğim benimle olsun istemiyodum birde son zamanlarda hemn annemelr hemde kayınvalidemler ayrı ayrı konulardan dolyı bunaltınca iyice yanlız caresiz hissettim kendimi.. takiiii kendime eşime ve bebeğime start verene kadar... ben bir süre inzivaya cekilmek istedim sorunlardan stresten uzak kalmak istedim hatta hakan beyden önceki dr sürekli bana stres yapma oluruna bırak diye sürekli tokat gibi yüzüme vurdu gercekleri ben karar verdim bebğimin olmasına istiytorum artık bizde mutlu olalaım eşimle ben bebek isteyen her kes gibi bizde istiyoruz bebeği
eşim aslında okadar anlayıslıki ben son zamanlarda çok zor bi gecitten geciyorum cok zorluymuş alahım hepimize yardım etsin nekadar zorlu bi sürecmiş başına gelmeyen bilmiyo iğnelerin bi etkisimi varki bizim böyle olmamızda hatta hakan beyi arayım konusuyum ben kendimi iyi hissetmiyorum demek istedim sponra geri vazgectim adamın işi basındana askın benimle bunalmasını istemedim bakalım ne olacak ne bitecek ama suan daha sakinim

ebi26 canım seninde dr hakan beydi değilmiiii yumrta toplama transfer falan nasıl yapılıyo anestezi uyguladımı hakan bey sana neler yasadın bana bi anlatırmısın kısaca

canım benimde hakan beydi yumurtamı da tranferimide o yaptı çok yoğun bir doktor toplama ve transfer dışında göremiceksin ama ilgililer bu sana tuhaf gelmesin...

toplamada da transferde de anestezi aldım çokkk iyiyim şuan dün transferim vardı...

lütfen kendini daha fazla üzme bak hormonlarını hazırla bebeğe sana tavsiyem nasıl başlarsan öyle gider tatlım at kafandan olumsuz olan herşeyi...

merhaba arkadaşlar hepinizinde tedavisi hayırlı olsun inşallah.ben de anatoliaya tüp bebek tedavisi için gelmek istiyorum ancak sizlere sormak istediğim sorularım var.biz ikimizde devlet memuruyuz merkeze sevkle geldiğimiz takdirde ilaç ve tüm işlemlerin masrafları ne kadar tutar acaba? bir de olumlu sonuçlar aldınız mı ve tavsiye eder misiniz? tüp bebek yaptıran ve bu durumda olan arkadaşlar paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler...

arkadaşım bu işe başlarkken en önemli unsur moral çok önemli bu kendini rahat bırakmalısınki herşey olumlu gelişsin canım duygusallığını anlıyorum tabki ama yinede pozitif ve moralli olmak şart stres en büyük düşman
eğer ağlamak seni rahatlatıyosa ağla tabki ama yıpranmadan dağıtmadan kendini herşeyin bi çözüm yolu vardır
ben iğnelerimi kendim vuruyorum ve öncesinde abdest alıyorum meryem ve yusuf surelerini okuyorum ve cuppp iğne hiç acı bile hissetmiyorum sanırım rabbim yardımcı oluyor
eğer sende çok bunalırsan bi abdest al bi yasini şerif oku rabbim hayırlısını ver herşeyin sana sığınıyorum de
bence çok işe yarar
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın öptüm seni kendine dikkat et

nazlım ben doktoruma cok guvenıodum tabii önce allaha sonra onlara onlar bi vesile olacaktı bebısıme.tranferde anestezı aldım ama transferde pek gerek yoktu sadece o sıkısık olma durumu cok sınır bıseydı bısey sölim gülün:ben toplamadan cıkınca hanı yarı ayık oluyosun ya tabıı aklın tan olmuyo doktora bu ne guzel bıseymıs bundan eve goturebılırmıyım demısım :kedi: ama o anestezı nasıl guzel bı uyku ne tatlıydı yaa.hepsi coook kolay oluyo hıc bunları dusunup kendını kasma ben cok nazlı ve korkak bı tıptım tedavıye kadar hayaım boyunca ıkı kez kan vermıstım cok korkardım ıgneden falan ben alnımın akıyla cıktıktan sonra herkes halleder opuyorumnanaktan

teşekkür ederim masallah bu topik hamilelerde doldu darısı yasemının basına insallah bu arada ılk gun 183 bugunde 407 cıktı beta hcg sonucum acaba cogul gebelık mı haftaya cuma ultrason var

sağol tatlım allahın izniyle inşallah...bu topik güzelde vefasız biraz ...hemen unutuluyorsun yanii

nıye öle söledın yasemın askolsun mafoldumben kım unutuyo hepımız ara ara takıp edıoruz.valla benım takıp ettıgım bıkac topık olunca ancak yetısebılıorum.hergun bılgısayar basında cocuk bılgısayar delısı olucak bu gıdısle kaydirigubbakcemile3

ya bu arada ben baska topıkte bı arkadasa sen gıbı dusunup bıseyler yazdım kotu oldu yaa :kedi:
onun dondurulmusu yokmus rezıl oldum kafa kalmadı artık

yasemıncım bende oyle düşünüyodum ama asamalar degiştikçe baska topiklere takılıyo insan ama dularımız tum tup bebek yapanlara ve hatta yapamayanlara unutulmuş sayılmayız yani

meraba arkadaşlar .tedavileriniz toplam ne kadara mal oldu yazarmısınız lütfen anatoliada

kızlar yanlış anlamayın bu dönemde insan azda olsa paylaşımda bulunmak istiyor en azından eski arkadaşlardan bir tepki bekliyorum yazdıklarıma bir hayırlı olsun yazısını beklediğim kişiler vardı...bende artık başka topiklere yazıyorum :)) napıyımmm siz bana bakmayın sizde haklısınız hepinize bebişlerle sağlıklı mutlu günler...

bu fiyata embiryo dondurma ve transfer sırasında anestezi de dahil bunlar isteğe bağlı şeyler...

gerçekten aslında çok memnun olurum tektek fiyatları yazarsan. ama zahmet vermekte istemem:) şimdiden teşekkür ederim:)

canım öncelikle ilk görüşme 200 ytl.
eşime spermle ilgili genetik bir tahlil 100ytl
benimki micro enj.4000ytl.
ilaçlarda 1200 ytl.
daha sonra iki kutu e2 hormonu için bir ilaç ilave edildi tanesi 58 ytl.
ben şehir dışındayım yumurta toplamadan 5 gün önce
çağırıldım transfere kadar otelde kaldık oda git gel nerdeyse 1000 ytl buldu
transferde anestezi 100ytl.
embiryo dondurma 500 ytl.
şimdilik bu kadar:))

yasemincim öncelikle hayırlı olsun canım inş test gününde kopkoyu 2, çizgiyi görürsün sabna soru sormuştum cevaplamışsın çok sağol tesadüfe bakki benim drumda aslan bey bende çok memnunum kendisinden benide hakan beye yönlendirdi. canım kusura bakmazsan bişeyler daha sormak istiyorum.
1. ilk olarak görüşmeye ne zaman gidiliyo yani adetin 2, günümü gitmek lazım
2. tüp bebek için rapor çıktımı bu fiyat listesi hangi hali cevaplayabilirsen sevinirim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…