yasemin ne alemdesin?
seni merak ediyorum
İçimden bi ses 2si de tutacak diyor:)
Haid hayırlısı
nurtopu canım nasılsın bebişler nasıl bizlerede dua etmeyı unutmuyosun insallah kendıne iyi bak bebişlerede bizede dua et
Merak etme yasemin o sancılar baya bi süre oluyor. neden bugün test yaptırdınkızlar transfer 18 subatta yapıldı bugün bhcg 16:))hadi bakalım gerisi allah kerim....
hanne mehtap canım hamilelik belirtisi olarak neler yasadın
kızlar transfer 18 subatta yapıldı bugün bhcg 16:))hadi bakalım gerisi allah kerim....
canım transferın ertesı gununden ıtıbaren belım cok agrıyordu halada devam edıyor adet sancısı gıbı .bırde cok cabuk yoruluyorum ama hıc bır seyı hamılelık belırtısı gıbı dusunmedım esekten duşmüşe dönmeyeyım dıye ayrıca pazar gunu transferım olmuştu carsamba sabahı yola cıktım.ılk 72 saat yattım yanı bı belgeselde ızledım embrıyoyumurtaların tolandıgı gun dahıl 6. gunde tutunuyor yanı transferden 42 saat sonra
canım, inşallah her şey yolunda gider, allah gönlündekini senin için hayırlı kılsın. Dualarım sizlerle
yazını okuyunca heyecan bastı benide transferimiz aynı gün olmuş yani bugün 7. günümüz erken dediler bana yaptırmadılar test ama yarın bende gidip yaptırıcağım üzüleceksem ha bugün ha yarın( maalesef benimde adet ağrılarım var su gibide bi akıntım var sordum hepte kimsede olmamış durum pek
canım transferın ertesı gununden ıtıbaren belım cok agrıyordu halada devam edıyor adet sancısı gıbı .bırde cok cabuk yoruluyorum ama hıc bır seyı hamılelık belırtısı gıbı dusunmedım esekten duşmüşe dönmeyeyım dıye ayrıca pazar gunu transferım olmuştu carsamba sabahı yola cıktım.ılk 72 saat yattım yanı bı belgeselde ızledım embrıyoyumurtaların tolandıgı gun dahıl 6. gunde tutunuyor yanı transferden 42 saat sonra
kızlarrrrrrrrrrrr çok mutluyummmm bu mübarek günde sabah çift çizgiyi gördüm bu gün tam 1 hafta çok erken ama bhcg ve idrar testim pozitif bebişlerim çift galiba nurtopucum :))...allahım sana binlerce şükür sonuna kadar inşallah hayırlısı hakkımda...hepinizin kandili mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?