Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kızlar bu gunler zor bılıorum bende aynı asamalrdan gectım ılaclar pısıkolojımızı vucudumuzu herseyı etkılıo ama bunlar normal ılaclar yapıo deyıp kendınızı rahatlatın bunlar yasanack ama ıyı ama kotu sızın elınızde guzel hatırlamak ıcın caba sarfedın.mesela ben gonal a basladım ıgne cok canımı yakıodu hıc unutmuorum aglaya aglaya vuruyoduk mafoldumben.hatta bırkez kılcal damara geldı sıstı morardı buda oalbılır ama sımdıde korkumayım orda önemli damar yok kılcal damar var hemsıre bız bıle denk getırebılıoruz normal demıstı.kendınıze prenses gıbı davranın cunku öncelilkle kendiniz icin bebek sahibi olmaya calısıosunuz ben öle dedim bu bebegi ne esim icin ne ailesi icin ne baskası icin istiorum kendi cocuk özlemim icin kendim icin oyuzden hıc bıseyın sızı üzmesıne ızın vermeyın bu topık cok bereketlı ıns hepınız hamıs haberı verıceksınız opuyorumnanaktan

bende temmuzda mikro. yaptıracağım beklemesi o kadar zor ki zaman hemen geçsin istiyorum. bir an önce bebişlerimi hissetmek istiyorum. çok heyecanlıyım.

ben araştırıyorum ama tedavi süresince ve sonrasında ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz.?

bir de inşallah tutarsa 1.5 aydan sonra ben okula gidip geleceğim ama kasaba yollarımız biraz bozuk çok aşırı değil ama gene de araba sarsılıyor bunun bebeğe olumsuz bir etkisi olur mu? acaba 1 aylık heyet raporu falan almalımıyım.? ne yapalım zor elde edince kıymeti fazla oluyor...

inşallah bebişlerimiz olur. Rabbim yüzümüze güler inşallah. Allah ım bizi evlat hasretiyle sınama...

yasemin ne alemdesin?
seni merak ediyorum
ıçimden bi ses 2si de tutacak diyor:)
Haid hayırlısı

kızlar transfer 18 subatta yapıldı bugün bhcg 16:))hadi bakalım gerisi allah kerim....

yasemin canım insallah olumlu sonuc alacaksın rahat ol stres yapma senin gibi adet sancım var deyip hamile kalan arkadaslarımız cok oldu ınsallah seninde bebişlerin seninle

yasemin ne alemdesin?
seni merak ediyorum
İçimden bi ses 2si de tutacak diyor:)
Haid hayırlısı

nurtopu canım nasılsın bebişler nasıl bizlerede dua etmeyı unutmuyosun insallah kendıne iyi bak bebişlerede bizede dua et

nurtopu canım nasılsın bebişler nasıl bizlerede dua etmeyı unutmuyosun insallah kendıne iyi bak bebişlerede bizede dua et

canım, inşallah her şey yolunda gider, allah gönlündekini senin için hayırlı kılsın. Dualarım sizlerle

hanne mehtap canım hamilelik belirtisi olarak neler yasadın

canım transferın ertesı gununden ıtıbaren belım cok agrıyordu halada devam edıyor adet sancısı gıbı .bırde cok cabuk yoruluyorum ama hıc bır seyı hamılelık belırtısı gıbı dusunmedım esekten duşmüşe dönmeyeyım dıye ayrıca pazar gunu transferım olmuştu carsamba sabahı yola cıktım.ılk 72 saat yattım yanı bı belgeselde ızledım embrıyoyumurtaların tolandıgı gun dahıl 6. gunde tutunuyor yanı transferden 42 saat sonra

kızlar transfer 18 subatta yapıldı bugün bhcg 16:))hadi bakalım gerisi allah kerim....

yazını okuyunca heyecan bastı benide transferimiz aynı gün olmuş yani bugün 7. günümüz erken dediler bana yaptırmadılar test ama yarın bende gidip yaptırıcağım üzüleceksem ha bugün ha yarın ( maalesef benimde adet ağrılarım var su gibide bi akıntım var sordum hepte kimsede olmamış durum pek

sagol canım ya bir sey daha soracam yumurta toplamaya kadar hep ultran hemsireler mi bakıyo hiç hakan hoca bakmıyo mu bılgı verirsen sevınırım k.i.b bebislerede

mrb tatlım sor tabiki cevaplarım yardımcı olusam ne mutlu lucrine 18 ocakta başladım adetimin 21.günü:))

tatlım merhaba hiççç canını sıkma benim ağrılar geçti ayağını sıcak tut bebişlerimizin tutunma ağrısıymış onlar rabbim öyle büyükki ben bugün silik ama bariz belli çift çizgiyi gördüm hadi sıra sende mübarek günde allahm yüzünü güldürsün inşallah hepimizin...

kızlarrrrrrrrrrrr çok mutluyummmm bu mübarek günde sabah çift çizgiyi gördüm bu gün tam 1 hafta çok erken ama bhcg ve idrar testim pozitif bebişlerim çift galiba nurtopucum :))...allahım sana binlerce şükür sonuna kadar inşallah hayırlısı hakkımda...hepinizin kandili mübarek olsun

Hadi gözün aydın yasemincim
yaşın çok genç, sende bi problem yoktu zaten. erkek infertilitelerinde de başarı şansı çok yüksek
daha önceden de dediğim gibi ben zaten ikisinin de tutmasını bekliyordum
hadi hayırlısı bakalım
senin asıl test günün ne zamandı?
bu arada ben de ohss olmuşum
raporluyum, evde yatıyorum bir süredir
ama artık daha iyiyim:))

mehtapcım ultrasonun ne zaman ?
neler yapıyosun nasılsın?
ben ohss oldum ama sanırım hafif

gözünaydın canım darısı basıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…