Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canımm geçmiş olsun...çok teşekkür ederim öyle zorki beklemek haftasını beklemeden dün kan bugün idrar testi yaptım inş sonradan bir süpriz olmaz...( yarın bhcg tekrarım var..dikkat et kendine ve bebişine tek değil mi??.

canım sende durumlar ne bir daha baktırdınmı çok merak ediyorum inş 3-5 kat artsın değerin canım bende şimdi doğum kontrol kullanıyorum senden rahim filmi ne biliyim histeroskopi falan istedilermi heralde bizde bu ay içinde bi görüşmeye gidicez ama senide sorularımla sıkıyomuşum gibi geliyo ama cevapların beni çok mutlu ediyo canımallah razı olsun rahmindeki embriyolara rabbim büyümek nasip etsin...

inş canım senin için o kadar çok sevindim ki allahım tüm isteyenlere versin adet ağrılarım bir garip sabah ilk kalktığımda ha tamam kesin oldum diyorum sonra bir ara geçiyor hiç birşey yok gibi oluyor sonra yine başlıyor benim göğüsler de falan bişi yok ilaçları kullandığımdan beri nasılsalar öyleler işte adet ağrılarıda öyle şiddetli değil sızı gibi arada oluyor sende nasıl olmuştu canım birde kaç tane bebiş transfer etmişlerdi canım sana

yasemin çok sevindim canım yazışmadık aslında ama siz benim kader arkadaşımsınız belkide karşılaşmışızdır bile anatoliada ordan çıkan her sonuç bizim için ümit verici inşallahh sağlıcakla alırsın kucağına bebişleri

sağol canım allah dileyen herkeze inşallah..şimdilik çok erken ama allaha şükür iyi değerlerdeyim burdaki herkeze rabbim tüm anne adaylarına sağlıklı evlatlar nasip etsin inşalahhhh.....

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

yasemincim tebrik ederim canım,çok sevindim.zaten bekliyordumkaydirigubbakcemile5

sagol canım ya bir sey daha soracam yumurta toplamaya kadar hep ultran hemsireler mi bakıyo hiç hakan hoca bakmıyo mu bılgı verirsen sevınırım k.i.b bebislerede

canım benım takıplerımın hepsi diyarbakırda yapıldı.toplama gunu anatolıayı gordum ılk olarak herseyı burdaki doktorum ayarladı ben gıdıp toplattım sonrada transfer için gıttım bu kadar

Kızlar merhaba
ben de temmuzda inşallah 3. denemeye başlama planları yapıyorum, ilk 2 deneme anatoliadaydı, olmadı.. ilk denemede transfer olamadı, 2. denemede kimyasal gebelikti..şimdi Bülent hoca genetik testler ve histereskopi istedi hepsi yapıldı sonuç bekliyoruz, hayırlısı.. hamile arkadaşları tebrik ediyorum, darısı başımıza..

canım cok sevındım yaaaaaaaaaa ama ılk gunden hamiş olacagını tahmin edıyordum allahım tamamına erdırsın yasasın cook mutluyum hamıleler topiği burası:sm_cool:hihoyyythihoyyytdelikafadulden

merhaba adasım bunları kafana takma kalkıpta eyvah sırılsıklam kanamam oldu bebegı kaybettım dıyodum ama hıc bısey olmadı.bu hısler normal hergun adet kontrolu yapıyo ınsan benım belım felaket agrıyordu kasıklarda batmalar oluyor umarım senınde hamılelık belırtılerındır.ayrıcA BENIM GOĞÜSLERIM DAHA BU HAFTA HASSASLAŞTI gebelıgın 6. haftasına gırdım bu arada

kızlar bugun ultrasona gıttım vagınal bakılacak sanıyordum doktor karınan baktı su an bı tane dolu kese görunyor dedı ama kucucuk bı sey daha varmış haftaya daha net olacak sonuc

canım sağol inş sonuna kadar böyle gitsin gebeliklerimiz ne kadar oldu senin bebişin ben asla ilk aylarda vajinal muayne olmayacağım usg de olmayacağım...burası anatolia anneleri topiği oldu allaha şükür...

kızlar sizin adınıza çok seviniyorum inş rabbim banada nasip eder...
derviscim ben daha başlamadım ama burda aslan beye gidiyorum ben...onun aracılığıyla olucak irtibat aslan beyde çok ii bi dr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…