gözünaydın canım darısı basıma
canım tabikiii darısı başına rabbim bu güzel duyguyu tüm bebek hasreti yaşayanlara tattırsın inşallah...
tatlım merhaba hiççç canını sıkma benim ağrılar geçti ayağını sıcak tut bebişlerimizin tutunma ağrısıymış onlar rabbim öyle büyükki ben bugün silik ama bariz belli çift çizgiyi gördüm hadi sıra sende mübarek günde allahm yüzünü güldürsün inşallah hepimizin...
yasemin çok sevindim canım yazışmadık aslında ama siz benim kader arkadaşımsınız belkide karşılaşmışızdır bile anatoliada ordan çıkan her sonuç bizim için ümit verici inşallahh sağlıcakla alırsın kucağına bebişleri
kızlarrrrrrrrrrrr çok mutluyummmm bu mübarek günde sabah çift çizgiyi gördüm bu gün tam 1 hafta çok erken ama bhcg ve idrar testim pozitif bebişlerim çift galiba nurtopucum :))...allahım sana binlerce şükür sonuna kadar inşallah hayırlısı hakkımda...hepinizin kandili mübarek olsun
sagol canım ya bir sey daha soracam yumurta toplamaya kadar hep ultran hemsireler mi bakıyo hiç hakan hoca bakmıyo mu bılgı verirsen sevınırım k.i.b bebislerede
kızlarrrrrrrrrrrr çok mutluyummmm bu mübarek günde sabah çift çizgiyi gördüm bu gün tam 1 hafta çok erken ama bhcg ve idrar testim pozitif bebişlerim çift galiba nurtopucum :))...allahım sana binlerce şükür sonuna kadar inşallah hayırlısı hakkımda...hepinizin kandili mübarek olsun
inş canım senin için o kadar çok sevindim ki allahım tüm isteyenlere versin adet ağrılarım bir garip sabah ilk kalktığımda ha tamam kesin oldum diyorum sonra bir ara geçiyor hiç birşey yok gibi oluyor sonra yine başlıyor benim göğüsler de falan bişi yok ilaçları kullandığımdan beri nasılsalar öyleler işte adet ağrılarıda öyle şiddetli değil sızı gibi arada oluyor sende nasıl olmuştu canım birde kaç tane bebiş transfer etmişlerdi canım sana
kızlar bugun ultrasona gıttım vagınal bakılacak sanıyordum doktor karınan baktı su an bı tane dolu kese görunyor dedı ama kucucuk bı sey daha varmış haftaya daha net olacak sonuc
mehtapcım kalp atışları göründü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?