sağol tatlım allahın izniyle inşallah...bu topik güzelde vefasız biraz ...hemen unutuluyorsun yanii
canım öncelikle ilk görüşme 200 ytl.
eşime spermle ilgili genetik bir tahlil 100ytl
benimki micro enj.4000ytl.
ilaçlarda 1200 ytl.
daha sonra iki kutu e2 hormonu için bir ilaç ilave edildi tanesi 58 ytl.
ben şehir dışındayım yumurta toplamadan 5 gün önce
çağırıldım transfere kadar otelde kaldık oda git gel nerdeyse 1000 ytl buldu
transferde anestezi 100ytl.
embiryo dondurma 500 ytl.
şimdilik bu kadar:))
canım öncelikle ilk görüşme 200 ytl.
eşime spermle ilgili genetik bir tahlil 100ytl
benimki micro enj.4000ytl.
ilaçlarda 1200 ytl.
daha sonra iki kutu e2 hormonu için bir ilaç ilave edildi tanesi 58 ytl.
ben şehir dışındayım yumurta toplamadan 5 gün önce
çağırıldım transfere kadar otelde kaldık oda git gel nerdeyse 1000 ytl buldu
transferde anestezi 100ytl.
embiryo dondurma 500 ytl.
şimdilik bu kadar:))
sagol canım kan verip eve döndüm eşim benımle hastaneye gelemeyecektı ya negatıf olursa tek olmayayım dıye telefon acıp ögrendım doktor sadece gebelık var cumartesı ıkıncı teste gelın demiş bu yuzden bılmıyoum. hamılelık geveze yaptı benı amma uzattım:kedi:
yaseminesk hani muayne için önce bakıyoya hakan bey ozaman bana bişey demedi kist falan için ama sen hani gectinya bu yolardan paki bu e2 falan nedir kist falan cıkarsa ne olur peki kafam karıstı e2 yüksek diyosun ya bu hormonmu.... yüksek olursa o ay kalırmı bebek işi bi aydınlatırmısın beni
canım verdiğin bilgiler için çok sağol çok açıklayıcı olmuş inşallah tedavinin sonucunu hayırlısıyla sağlıklı bebeklerle alırsın...ben de hemşireyim ve şehir dışındayım bu masraflar sevksiz ve raporsuz hali mi yoksa raporlu olduğun halde mi bu kadar tuttu...az da değilmiş indirim yapma olasılıları oluyor mu? inşallah hepimiz de bir an evvel bebeklerimize kavuşuruz.
yasemincim öncelikle hayırlı olsun canım inş test gününde kopkoyu 2, çizgiyi görürsün sabna soru sormuştum cevaplamışsın çok sağol tesadüfe bakki benim drumda aslan bey bende çok memnunum kendisinden benide hakan beye yönlendirdi. canım kusura bakmazsan bişeyler daha sormak istiyorum.
1. ilk olarak görüşmeye ne zaman gidiliyo yani adetin 2, günümü gitmek lazım
2. tüp bebek için rapor çıktımı bu fiyat listesi hangi hali cevaplayabilirsen sevinirim canım...
e2 hormon canım kanda yukselmesıne gore ılac dozunu ayarlıyolar cok fazla takılma ayrıntılı yazmıs yasemın.bu e2 duzeyını 2ıgnelere yanı yumurta uyarıcılara baslayınca bakılıyo ultrasonla yumurta buyuklugune ve kan alıp e2 ye bakıolar e2 cooook yukselırse yada bırden yukselırse ozaman tedavı ertelenebılıo ama bu durum pko larda galıba tam emın dıılım goruluyo olabılır.
slm canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.canım e2 yi sormuşsun benim e2 değerim adetten önce 530 adetin 2. günü 280 olduğu için tedavim iptal edildi.ebinin dediği gibi genelde pko hastalarında görülüyor.bende pko var lucrin kullanırken hassas olan yumurtalar daha çok uyarılmış e2 yükselmiş toplanda da 7 tane kist oluşmuş.2 aya yasmin kullanıp tekrar başlanacak.yani çok sinir bozucu bi durum..hiç aklıma gelmeyen başıma geldi.10 gündür bitkisel hayattayım sanki.geceleri ağlayarak uyanıyorum olmadık kabuslar görüyorum...
sanırım tedavinin başındasın.bunları düşünme canım çünkü e2 stresten her bişeyden etkileniyormuş.allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?