Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

sağol tatlım allahın izniyle inşallah...bu topik güzelde vefasız biraz ...hemen unutuluyorsun yanii

merhaba kızlar,nasılsınıza.s..yasemincim bende özellikle bilgisayara çok takılmıyorum artık.bebeklere zararı olur diye ama arada bir cevap yazıyorum buraya.sonuçların ne zaman belli olacak canım?kızlar bende 5.ayıma girdim Allah'ın İzniyle.20+2 olduk bugün.

canım verdiğin bilgiler için çok sağol çok açıklayıcı olmuş inşallah tedavinin sonucunu hayırlısıyla sağlıklı bebeklerle alırsın...ben de hemşireyim ve şehir dışındayım bu masraflar sevksiz ve raporsuz hali mi yoksa raporlu olduğun halde mi bu kadar tuttu...az da değilmiş indirim yapma olasılıkları oluyor mu? inşallah hepimiz de bir an evvel bebeklerimize kavuşuruz.

yaseminesk hani muayne için önce bakıyoya hakan bey ozaman bana bişey demedi kist falan için ama sen hani gectinya bu yolardan paki bu e2 falan nedir kist falan cıkarsa ne olur peki kafam karıstı e2 yüksek diyosun ya bu hormonmu.... yüksek olursa o ay kalırmı bebek işi bi aydınlatırmısın beni

e2 hormon canım kanda yukselmesıne gore ılac dozunu ayarlıyolar cok fazla takılma ayrıntılı yazmıs yasemın.bu e2 duzeyını 2ıgnelere yanı yumurta uyarıcılara baslayınca bakılıyo ultrasonla yumurta buyuklugune ve kan alıp e2 ye bakıolar e2 cooook yukselırse yada bırden yukselırse ozaman tedavı ertelenebılıo ama bu durum pko larda galıba tam emın dıılım goruluyo olabılır.

yasemincim senin için dua ediyorum her şey yolunda gitsin inşallah diye ve senden çok ümitliyim ama ben de firdozla aynı nedenle nete girmekten korkuyorum
bi de bizim internet wireless, beni iyice tedirgin ediyor

yasemin canım hayırlı olsun bende hastaneye gidip gelmekten hic nete giremiyorum bende 4 gündür gonal ignesıne basladım ınsallah sende olumlu sonuc alacaksın hayırlısıyla dualarım senınle senden sonrada ben ınsallah olumlu sonuclar alacam darısı basıma suan 3 mart yumurta toplama islemi dendi bana ama bilmiyorum yinede k.ib canım bebislerede

canım gözün aydın allah kucagına almayıda nasip etsin bizi unutma dualarını eksik etme darısı basımıza önce yasemin sonra bana da

slm canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.canım e2 yi sormuşsun benim e2 değerim adetten önce 530 adetin 2. günü 280 olduğu için tedavim iptal edildi.ebinin dediği gibi genelde pko hastalarında görülüyor.bende pko var lucrin kullanırken hassas olan yumurtalar daha çok uyarılmış e2 yükselmiş toplanda da 7 tane kist oluşmuş.2 aya yasmin kullanıp tekrar başlanacak.yani çok sinir bozucu bi durum..hiç aklıma gelmeyen başıma geldi.10 gündür bitkisel hayattayım sanki.geceleri ağlayarak uyanıyorum olmadık kabuslar görüyorum...
sanırım tedavinin başındasın.bunları düşünme canım çünkü e2 stresten her bişeyden etkileniyormuş.allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
yasemincim canım ya sona yaklaşmışsın ne güzel.nasıl hissediyorsun kendini.herşey güzel olacak senin için, ben hissediyorum.iyi haberlerini bekliyoruz..kendine ve bebişlere iyi bak canım...

suenscim mrb hemşerim...inşallah tatlım ya bitti işte transfer oldu 5.günümdeyim.. doğru düzgün hiç yatmadım ilk 2 gün hariç şimdi beklemek daha zormuş:)) sen napıyosun inşallah rabbim sana da daha güzel daha rahat tedavilere gerek kalmadan bebek nasip eder..

mrb canım öncelikle hayırlı olsun tedavin sevk falan yok ben daha 1,5 yıllık evliyim rapor almak için 3 yıl gerekliymş..indirim konusunda tabiki yaptılar 4250 normal fiyat benden 4000 aldı hakan bey ama biz talep etmedik indirimi...ayrıca 1 adet 340 ytl değernde gonal f hediye ettiler...inşallah canım bebişlerimiz bizimle olsun hayırlı ve sağlıkla gelsinler bizi bekletmeden....

:)) çokkk sevindim arslan bey çok iyi bir dr dur.hakan hocayla aynı fak.mezunular...ben adet günümde gitmedim tatlım..farketmez zaten raporlu da değilim diğer fiyatları bilemicem tedavin hayırlı olsun ....:))18 ocakta ilaçlara başladım 18 şubatta transferim gerçekleşti.bekleme aşamaları en zor anlarmışşş

tabiki numunedir ama o anda ilaç ilaç gibi geldi yani...teşekkürler...

canım cok sağol kafam karısıt e2 falan okuyunca hiç bilmediğimiz bişeyler olunca yada duyunca etkileniyoruz ister istemez umarım bi aksilik falan cıkmaz hiç bir işimizde birde ben bikaç gün öncesine kadar iki gündür çok çok iyiyim moral olarak bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşşşş içim kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan bayanssulusmile :CüvCüv: :ecrin_bebek:

çok sağol canım yaa e2 bu bebek işine başlayınca duydum yaseminden ...daha neler duyacaz bakalım hakkımızda hayırlısını versin rabbimmm
bende pko yok aslında bende hiç bişey yok canım ya eşimdede bendede ben hamile kalabiliyorum ama benim stresten olmuyo iki kez bi talihsizliğim var bakalım bukezde tüp bebeği deneyelim dedik eşimle nolacak ne bitecek hayırlısı olur hepimiz için inşş

bak sakın stres yapma ben bikaç gün öncesine kadar okadar kötüydümki bu tüp bebeğe bile okadar kararalı başladımki anlatamam kesin istiyorum dedim iğnelerden sanırım cok hassaslastım kiii iğneler yapıyomus kızlar dedi bana burda simdi yine fisek gibi eski halime döndüm bak sakın sende stres yapma her iste bi hayır vardır de sükret haline
düşünki bizim durmumzda olmak isteyen köydeki kırsaldaki insanları düşün biz istediğimiz dr gidebiliyoruz düşünkü hiç birseyi olmadığı halde kısır damgası yiyenleri ben ilk kızma gebe kaldığımda 2 aylıken düşürdüm sonrasında ilk asılamada tekrar bir kız bebeğe hamile kaldım onuda erken doğumla kaybettim ama gecti gitti atlattım demek istediğim ben aşılamay başladığımda her ay bi aksilik olyodu hiç bilmeme ben kisti o ay kist olusmus hemde 3 tane sok olmustum duyduğumda kaç ay boyunca d.kontrol hapı kullandım stres okadar yapmısımki ilaca cvp vermiyodu vucudum sonra dr bana kızdı sen bana hiç yardımcı olmuyosun nedenm bukadar saplantılı kaldın diye bi tokat gibi gelmişti dr bu sözü sonra ayrıldım muaynehabesinden ve kara verdim ben asacağım bunları diye gezmeye başladım gidiyodum alışverise falan ve o 2 ay sonra bana asılamayapıldı ve ilk aşılamada tuttu dr bana oysaki böle yaparsam gebe kalmamın imkansız olduğunu sölemisti sana tavsiyem vardır bi hayrı gec olsunda güöç olmasın gecer gider hepsi bizlerde bunları birere kötü anı olarak hatılarız :hooray: bizde böle sampiyom olacağızzzz

kızlar biey sorcam tekrar ya lucrini kullanırken sizdede gögüslerde falan değişimler oldumu gögüslerim böle patlayacak gibi sanki damarları cıktı belirgin bi şekilde birde asırı istahsızlığım var ve sürekli uyku hali var yemeklerden tiksiniyorum resmen bende bu his sadece gebeyken olurdu yemeklerden tiksinme falan yani 1 hafta yemek yemesem karnım acıkmaz kötü kokuyo yemekler bana zorla yemeye calısıyorum sadec meyve iyi geliyo bana lucrinde oldumu sizde böleeeeeeee :bbo: :bbo:

arkadaslar nasılsınız ben de biraz stres yapıyorum ama kendımı rahatlatmaya calısıyorum allah yardımcımız olsun su an ankaradayım ben 3 gündür gonala basladım sonu ıyı olur insallah

hanne mehtap canım hamilelik belirtisi olarak neler yasadın

hanne mehtap transfer sonrası neler yaptın kac gün sonra yola cıktın

yasemincim biliyorum çok soru soruyorum canım ama 18 ocak senin adetinin kaçıncı günüydü tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…