Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım sağol inş sonuna kadar böyle gitsin gebeliklerimiz ne kadar oldu senin bebişin ben asla ilk aylarda vajinal muayne olmayacağım usg de olmayacağım...burası anatolia anneleri topiği oldu allaha şükür...

canım gebelıgın 6. haftasına gırdım bebegım 22 gunluk oldu.ben doktoruma guvenıyorum ne derse onu yapıyorum zaten pımpırikli biri bu da bana güven veriyor bu arada bana aspirin verdi siz kulanıyormusunuz.

merhaba kızlar,nasılsınız?gerçektende burası hamileler topiğine döndü,ne güzel.anatolia gerçekten başarılı bi merkezmiş demekki.tedavide olan arkadaşlarda ınşallah en kısa sürede müjde verecekler.

teyzeleri benim oğlanlar 21.haftasına girdi,şimdilk iyiyiz.32.HAFTAYI Bı GEÇSEK DAHA RAHATLIYCAM.Allah hepimiz için Hayırlısını versin.. iNŞALLAH.

canım gebelıgın 6. haftasına gırdım bebegım 22 gunluk oldu.ben doktoruma guvenıyorum ne derse onu yapıyorum zaten pımpırikli biri bu da bana güven veriyor bu arada bana aspirin verdi siz kulanıyormusunuz.

Mehtapcım Allah tamamına erdirsin İnşallah.bende aspirin kullanıyorum,bebe aspirini.hem pıhtılaşmayı önlüyor hem de yararlıymış.günde bir tane alıyorum.birde sana folik asite başlamadı mı?bu arada galiba ikiz çünkü benim bebeğin biride küçüktü ama şimdi yetişti kardeşine.

sagol canım folıkte kulanıyom.bı pıtırcık varmış ama umarım bebiş olur eşim üzüldü tek olduguna. tamamına ersın kucagımıza alalımda tek cıft farketmıyo benım ıcın

merhaba arkadaslar bende bugün hastaneye gittim suan 17 sagda 17 solda yumurtam var cok güzel dedıler gonal 150 kullanıyorum siz nasıl kullandınız dua edın banada cok zor ya her gun hastaneye gıdıyorum kan ultrasyon falan ama cok stresliyim hayırlısı olsun allah banada annelık duygusunu tattırsın tüm isteyenlere nasip etsin rabbim amin

selam kızlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum, benim dış gebeliğim hala devam ediyor kanamam da 30 gündür devam ediyor pazartesi tekrar kan vericem değerim yine düşmemişse hakan bey iğne vericek..... bu tüp bebek serüveni benim için çok yıpratıcı oldu Allaha şükürki sizlerin iyi gidiyor bu topicte benden başka olumsuzluk yaşayan olmadı bildiğim kadarıyla, bende buranın nazar boncuğuyum galiba :) inşallah burda tedavisi devam eden ve tedaviye yeni başlayacak arkadaşlarında Allah yüzünü güldürsün

canım stres yapma inşallah her şey güzel olacak merak etme

Canım benim inşallah tez zamanda her şey yoluna girer, bugünler hemencik unutulur. Dualarım seninle.

kızlar benim lucrinin 11. günü yani dün adetim geldi ve hemen gittim dr a artık gonallara başlıyorum lucrine devam tabikide artık çok az kaldı dimi yolum dr um tedaviye çabuk cevap verdiğimi söyledi
inşallah sonuda hayırla sonuçlanır yarabbim

merseray hepsi gecicek rabbim sana öle mutluluk tattırsınki bu gunler hıc aklına bıle gelmesın ıns...
yasemın cooook sevındım bencede ıkız senınkı ayyy cok guzel zaten embrıolarında kalıtelıydı cok guzel oldu yaaa burası cıdden anatolıa annelerı topıgı oldu yaaa masallah allah artırsın ıns tum ısteyenlerın önce karnı sonra kucagı dolsun kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
eee bırsuru yeni hamısımız oldu.kızlarr ben hakan hocaya gıdıorum ya gebelık takıbıne o gecen gıttıgımdede bana vajınal ultrasonla baktı bundan sonra karından artık dedı.yanı ben ona 2kez bu sekılde muayene oldum her doktor farklı yaklasıo demekkı.bende carsamba melıh beye gıdıcem ve 2lı testım var ıns hersey guzeldır hem sabırsızlanıyorum hemde korkuyorum sıze yazarım opuyorumnanaktan

canım allah sabır versin bu tedavi süreci çok meşakkatli ve yorucu hele sonrası böyle olunca daha da zor allahım inş sonunda hiç aratmadan bebeğine kavuştursun seni...

sağol tatlım çok erken çıktı bizimki 6.gün:)) bugün normal test günüm kan verdim akşam alıcam bakalım ikiz falan farketmez sağlıklı olsun ve benimle olsunda

kızlarrr mrb bana bişey söyleyin bugün 12 gün normal test günüm sonuç 243 dr.ikiz değil dedi anatolia hayırlı olsun dedi 6 .gün usg 2 gün sonra bhcg tekrarım var...olumsuz bişey yok değilmi((

kızlar 12 gün bhcg değerlerinizi yazarmısınız...

arkadaslar benim persembe günü yumoslar toplanıyo bir sey soracam size narkoz serumlamı verılıyo yoksa koklatarak mı merak iste stres cevaplarsanız sevınırım

kızlarrr mrb bana bişey söyleyin bugün 12 gün normal test günüm sonuç 243 dr.ikiz değil dedi anatolia hayırlı olsun dedi 6 .gün usg 2 gün sonra bhcg tekrarım var...olumsuz bişey yok değilmi((

Bence yok
kesin ikiz değil de diyemezler bence o tanı usg ile konulacak
6 gün sonra mı usg?

svs cım çokkk sağol benim el bileğimden kan alır gibi iğne yaptılar ben dua ederken hemşireler başlıyoruz hakan bey diye seslendi bende durunnn bayıl-ma dedim bayılmadım diyecektim gitmişim hiçççç telaş yok en çok sonuç bekleme zor...darısı başına anne adayı....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…