Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

arkadaslar benim persembe günü yumoslar toplanıyo bir sey soracam size narkoz serumlamı verılıyo yoksa koklatarak mı merak iste stres cevaplarsanız sevınırım

damardan canım
damar yolu açıyorlar öyle
hiiiiiç korkcak bi şey yok sakın stres yapma

inşallah yoktur canım yaa...6 gün kese görülcek bakalım bugün dr öyle dedi...senin ilk bhcg kaçtı tatlım

hayır eskişehirde takibimi yapan doktorumun hastanesinde yaptırdım hem kan hem idrar ikiside pozitif doktorumda normal dedi ama ben korktum çok geldi

anatolia 15 gün sonra usg dedi doktorum 6 gün sonra bakarım ben dedi.

sagol canım iyi dileklerın için rahatlattın beni korkma artık sende sakin ol bebişler de rahat etsın annesı benım icime ikizmiş gibi doguyo yınede en iyisini allah bilir tek saglıklı olsunda k.i.b öpüyorum

damardan canım
damar yolu açıyorlar öyle
hiiiiiç korkcak bi şey yok sakın stres yapma

sagol canım rahatlıyorum buraya yazınca burada olmazsa ne yaparım bilmem bu son zamanlar daha zor günler gecmek bılmıyo sabırsızlanıyorum allah yardımcım olsun kendıne ve bebişlere iyi bak canım öpüyorum

ayy hayırlısıı çok zor hamile kaldım inş 3 tanede olsa başım gözüm üstüne..ama ikiz şansım var 2 embiryo transfer edildi...sende stres yapma çokk kolay o aşamalar bol bol dua et tatlım

svs sakın ol cok cabuk olcak bıtcek rahat olmaya calıs...
yasemın ne guzel sımdı mutluluk sarhosu oldun sen ıns saglıkla keseyıde gorursun ama bundan sonra böle her muayeneyı ıple cekıcen meraktan gunler gecmıcek alısırsın ama zamanla sakınlesıyor ınsan bebege alısınca.benım arkadasım hareket etmeyınce hemen panık oluyo cıkolata yıyodu tabıı bıraz kılo aldı buyuzden allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı....

kızlar hamıle haberını aldıktan sonra nasıl gecrıyorsunuz gunlerınızı ben bıraz fazla yatıyorum galıba gercı sabah derse gıdıp gelıyorum ögleden sonra hep yatıyorum ayakta fazla kalınca belım agrıyor.daha evde ne yemek ne de temızlık yapmadım abartıyormuyum sızce düsecek dıye ödüm kopuyor da

mehtapcım mrb bende çok çabuk yoruluyorum(daha dün bir bugün iki ne yapcaz bakalım 9 ay...

saol canım bende rahat olmaya calısıyorum ama olmuyo insallah rahat bir şekilde atlatacam sonunda bende anne olurum ınsallah

svs canım allah kolaylık versın tek care tevekkul edıp allaha bırakmak bı de kafanı dagıtmaya bak yoksa cok zor gecıyor zaman

svs canım allah kolaylık versın tek care tevekkul edıp allaha bırakmak bı de kafanı dagıtmaya bak yoksa cok zor gecıyor zaman

keşke elimde olsa ama şimdi bir an önce transfer olsun diye sabırsızlanıyorum ondan sonrada test gününü bekliyemiyecem galiba cok zor ya bu dönemler yine buraya yazıyorumda sizler anlıyorsunuz beni ama bizim durumumuzda olmayanlar bizi anlamıyor iyiki varsınız arkadaslar bana dua etmeyi unutmayın k.i.b canım sende bebişlerede

mrb arkadaşlar 1 mart transferimin 12.günüydü ve değerim 243...bugün 14.günüm ve değer 870 bu ne şimdi dr.çok iyi dedi ama kafam karmakarışık iyi yada kötü yorumlarmısınız....

yuppiiiiiiii hihoyyyt :teytey:
bu nedemek bılıomusun cogul gebelık tatlımmmmm.ayyyy ıkızler gelıyoooo cok sevındım canım hadı ugurlu kıdemlı olsun bebıslerın.ıns ıkısınıde saglıkla kucagına alırsın canım benım
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

mrb arkadaşlar 1 mart transferimin 12.günüydü ve değerim 243...bugün 14.günüm ve değer 870 bu ne şimdi dr.çok iyi dedi ama kafam karmakarışık iyi yada kötü yorumlarmısınız....

insallah ikizlerdir canım allah gönlüne göre versin insallah keselerıde göreceksin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…