arkadaslar benim persembe günü yumoslar toplanıyo bir sey soracam size narkoz serumlamı verılıyo yoksa koklatarak mı merak iste stres cevaplarsanız sevınırım
svs cım çokkk sağol benim el bileğimden kan alır gibi iğne yaptılar ben dua ederken hemşireler başlıyoruz hakan bey diye seslendi bende durunnn bayıl-ma dedim bayılmadım diyecektim gitmişim hiçççç telaş yok en çok sonuç bekleme zor...darısı başına anne adayı....
damardan canım
damar yolu açıyorlar öyle
hiiiiiç korkcak bi şey yok sakın stres yapma
svs sakın ol cok cabuk olcak bıtcek rahat olmaya calıs...
yasemın ne guzel sımdı mutluluk sarhosu oldun sen ıns saglıkla keseyıde gorursun ama bundan sonra böle her muayeneyı ıple cekıcen meraktan gunler gecmıcek alısırsın ama zamanla sakınlesıyor ınsan bebege alısınca.benım arkadasım hareket etmeyınce hemen panık oluyo cıkolata yıyodu tabıı bıraz kılo aldı buyuzden allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı....
svs canım allah kolaylık versın tek care tevekkul edıp allaha bırakmak bı de kafanı dagıtmaya bak yoksa cok zor gecıyor zaman
mrb arkadaşlar 1 mart transferimin 12.günüydü ve değerim 243...bugün 14.günüm ve değer 870 bu ne şimdi dr.çok iyi dedi ama kafam karmakarışık iyi yada kötü yorumlarmısınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?