Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

bugün catlatıcı ignem yapılacak cumartesi yumoslar toplanıyo

kızlar günaydınn ben korktum çünkü değer yüksek geldii gözüme acaba diyorum dış gebelik falan mı allah korusun... ikiz olduğundansa içim rahatlıcak inşallah :))

arkadaslar sizede tablet ilac verdıler mi bugun bana verdiler dedılerdı gece yatarken ic mıde bulantısı yapar oda her gun aynı saattemı icilecek ve bu ılac ne için onuda anlamadım cevaplarsanız sevinirim

sagol yasemın canım sende korkma ınsallah ıkız olacak allah korusun dıs gebelık falan yok ıkız ınsallah bebısler

ebicim ne diyim ağzın bal yesin:))inşallah öyledir tatlım öyle tedirginim ki çok korkuyorum... bebişlerim ikiz se sıkıntımdan ne halde çocuklar içimde biliyorum hep aklım onlarda...

inşallah canım inşalah öyle olsunda başka bişey çıkmasın dr.tek dedi ama bende hemşireyim az çok anlıyorum nasıl ultrason bakmadan tek diyor anlamıyorm..çok paniksin böyle giderse doğuma kadar beraber gidemicez diyor bana:)) çok korktum anormal çıktı sonuç..bundan yani sıkıntım...

svs cım sıra sende bu heyecanlar senide bekliyor hazırlıklı ol tatlım...güzel yumoşlar senle olsun inşallah...

yasemin canım benim transfer salı gunu dedıler ben hafta sonu sivasa dönmeyi düsünüyorum sen transferden kac gun sonra yola cıktın tranferden sonrada daha igneler devam ediyomu daha igne var mı

arkadaslar sizede tablet ilac verdıler mi bugun bana verdiler dedılerdı gece yatarken ic mıde bulantısı yapar oda her gun aynı saattemı icilecek ve bu ılac ne için onuda anlamadım cevaplarsanız sevinirim

dostinex mi tablet sanırım böyle bir adı vardı evet bende kullandım e2 takibi için yumurta toplamaya kadar iğne bitti ya ondan banada vermişti dr.yatmadan önce 8 gün içtim zaten 8tane bulantı falan da yapmadı..

sagol canım her dönemi zor ya bu işlemlerin birazda sabırsızlık iste insallah kaliteli yumoslar olur önce sonrada bebıslerım bana sımsıkı tutunur

hım tamam canım bende o tableti bugün icmeye baslıyacam

yasemin canım benim transfer salı gunu dedıler ben hafta sonu sivasa dönmeyi düsünüyorum sen transferden kac gun sonra yola cıktın tranferden sonrada daha igneler devam ediyomu daha igne var mı

canım ben yumurta toplandığı gün 15 şubatta eskişehire döndüm..18 şubatta sabah ank gittim saat 9 da transferim oldu ve 2 saat orda yattım ve saat 1 de yine esk döndüm:))yolculuk yaptım..2 saat ve hızlı trenle..ben çok yatmadım sadece ilk gün erkesi gün kuzenimin kına gecesi vardı aynı apt.oturuyoruz oraya gittim ama oynamadım..oturdum 3. günde düğüne gittim..:)) ben kimseye söylemediğim için tüp bebeği çok yatamadım

pzt günü usg ..iğneler bittiyor transfer sonrası vajinal jel var o başlyor...birde o tablet işte canım..sen dinlen benim yaptığımı tavsiye etmiyorum..bana hakan hoca gitme asla dedi ama be durmadım..

anladım canım tesekkürler k.i.b bebislerede öptüm ben cıkıyorum sonra yıne görusuruz salı gunu kesın yaz

ewet ailemde bilmiyor :))sadece eşim ve doktorum birde en yakın arkadaşım...eşimde sperm azlığı var eşim istemedi söylememizi..rencide olmak istemiyorum dedi zaten biz 1,5 yıllık evliyiz kimsede anlamadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…