yasemın nıye bukadar tedırgınsın yaa rahat ol bak bence ıkızler gelıo hazır ol ıyı dusun ıyı olsun rahatlat kendını bak ıkızseler daha dıkkatlı olmalısın cooook rahat olcan hıc stres yapmıcan.usg den sonra haber ver mutlaka.
svs hadı bakalım az kaldı ıns guzel sonlancak tedavın sıkıntı yapma..
nurtopu nıye ıkı bebek koydun cızelgeye senınkı ıkızmıydı kı?
bende dun ıkılı test ıcın gıttım ense kalınlıgı normal cıktı kan tahlılı cıkıncada doktor haber vercekmıs.ve bebısım oglanmıs cok guzeldı yakından gorduk harıka bısey yaaa.kendınıze ıyı bakın kızlarrr
Hadi hayırlsı
her şey yolunda gider inşallah
yasemın nıye bukadar tedırgınsın yaa rahat ol bak bence ıkızler gelıo hazır ol ıyı dusun ıyı olsun rahatlat kendını bak ıkızseler daha dıkkatlı olmalısın cooook rahat olcan hıc stres yapmıcan.usg den sonra haber ver mutlaka.
svs hadı bakalım az kaldı ıns guzel sonlancak tedavın sıkıntı yapma..
nurtopu nıye ıkı bebek koydun cızelgeye senınkı ıkızmıydı kı?
bende dun ıkılı test ıcın gıttım ense kalınlıgı normal cıktı kan tahlılı cıkıncada doktor haber vercekmıs.ve bebısım oglanmıs cok guzeldı yakından gorduk harıka bısey yaaa.kendınıze ıyı bakın kızlarrr
kızlar nasılsınız.biz iyiyiz,sabırla zamanın geçmesini bekliyoruz.5,5 aylık olduk Allah'ın izniyle.
nurtopu ve yasemin demek sizlerinde ikiz,ay çok sevindim ya.yalnız kaldım diye üzülüyordum.
yasemincim değerlerin çok iyi,hiç strese sokma kendinini lütfen.
ebicim demek oluşumuz geliyor,hadi sağlıkla İnşallah.
SVS Allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?