Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

pardon canım pazartesı bızıde haberdar et bebıslerden ben salı yazmısım

tamam tatlım allaha emanet ol bol bol su iç kabız olma ben oldum çok zor oluyor...

en güzeli bizde 1.5 yıllık evlıyız ama biz söyledıkte ne oldu her kafadan bir ses cıkıyo ınsan daha cok bulanıyo sımdıkı aklım olsa söylemezdım ama oldu bır kere dönus yok

dua ediyorum tabi allahım yardımcın olsun.. tüm anne olmak isteyenlerin kucağını doldursun rabbim..

arkadaşlar merhaba ben iki kez aşılama yaptırdım ama olmadı şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum bizim sorunumuz nedensiz infertilite nasıl başlayacağımıda bilmiyorum aşılamada olduğu gibi rapor olayı varmı ilaçlar için ne kadar sürede çıkıyo rapor özel merkezlerde rapor olayı varmı ilaçları nasıl alıyoruz nasıl oluyo arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum aşamalar maliyet vs... şimdiden teşekkürler

yasemın nıye bukadar tedırgınsın yaa rahat ol bak bence ıkızler gelıo hazır ol ıyı dusun ıyı olsun rahatlat kendını bak ıkızseler daha dıkkatlı olmalısın cooook rahat olcan hıc stres yapmıcan.usg den sonra haber ver mutlaka.
svs hadı bakalım az kaldı ıns guzel sonlancak tedavın sıkıntı yapma..
nurtopu nıye ıkı bebek koydun cızelgeye senınkı ıkızmıydı kı?
bende dun ıkılı test ıcın gıttım ense kalınlıgı normal cıktı kan tahlılı cıkıncada doktor haber vercekmıs.ve bebısım oglanmıs cok guzeldı yakından gorduk harıka bısey yaaa.kendınıze ıyı bakın kızlarrr

sağol ebicim internet varya kafamı alt üst etti çok tedirginim mol gebelik falan mı diye ama bugün 16günüm .bhcg 1953 çıktı hakan hoca süper dedi artık bhcg baktırma dedi pzt usg var ikizmi tekmi belli olucakmış allahım oğlunu sağlıklar kucağına almayı nasip etsin..

kızlar listemiz vardı ne alemde ve hangi sayfada:))

evet ebicim ikiz
Allah sağlık versin inşallah
cümlemizinkilere:))

kızlar nasılsınız.biz iyiyiz,sabırla zamanın geçmesini bekliyoruz.5,5 aylık olduk Allah'ın izniyle.
nurtopu ve yasemin demek sizlerinde ikiz,ay çok sevindim ya.yalnız kaldım diye üzülüyordum.
yasemincim değerlerin çok iyi,hiç strese sokma kendinini lütfen.
ebicim demek oluşumuz geliyor,hadi sağlıkla ınşallah.
SVS Allah yardımcın olsun canım.

selam arkadaşlar bişey danışmak istiyorum sizlere

dr dan geldim bugün 15 tane solda 9 tane sağda yumurtam var toplam 24 tane en büyükleri 12mm ile 10mm arasında değişiyor yani daha küçükler
ama e2 değerim bugün 930 çıktı dr um biraz yüksek dedi canım sıkıldı sizce nasıl sizinkiler nasıldı

paylaşımlarınızı yakından takip ediyor sizlerle heyecanlanıyorum. bizde temmuzda yaptıracağız inşallah anatolya da.
ç.kaleden geliyorum ben.neyseki kendi ailem ankarada oturuyor da transfer sonrası inşallah dinlenebileceğim.
benim doktorum da hakan bey. bakalım inşallah olumlu sonuç alırız.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

yalnız belirtmek istediğim birşey var.. yeni tüp bebek genelgesi hakkında konu açıldı mı ben göremedim de sitede. canım ona çok sıkkın. 35 yaş altı ilk deneme de tek negatif sonuç alınırsa ikinci deneme de 2; 35+üstü 2 embriyo transferiyle ilgili...
site de bu konuyla ilgili paylaşım nerede yapılıyor bilen var mı

saol canım insallah hersey güzel olacak bende sizin gibi bagıracam burda hamisim diye allah nasıp ederse

tesekkur ederım saol canım

arkadaslar bugün anatolıadan aradılar nasılsın diye yarın yumos toplanıyo ama hakan hoca ıl dısındaymıs o yapmıyacak ayse hanım diye biri yapacak dedıler yumoslarını ayse hanım toplayan varmı bana bılgı verırsenız cok mutlu olacam bırazda moralım bozuldu hakan hoca yok diye sizce bir sorun olur mu

kıslarrr yardımınıza ihtiyacım varr
hsg yane rahim filmi ne zaman çekilirr
ben,im adet yeni bittii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…