selam arkadaşlar bişey danışmak istiyorum sizlere
dr dan geldim bugün 15 tane solda 9 tane sağda yumurtam var toplam 24 tane en büyükleri 12mm ile 10mm arasında değişiyor yani daha küçükler
ama e2 değerim bugün 930 çıktı dr um biraz yüksek dedi canım sıkıldı sizce nasıl sizinkiler nasıldı
mrb arkadaşım seninle aynıyız hemen hemen benimde 23 yumurtam vardı hatta bir koliye yakın diye dalga geçiyordum...çokk iyii yumurtaların içini ferah tut e2 yüksek olursa tablet ilaç veriyorlar eğer anatolia da tedavideysen onlar çok profesyonel takip edyorlardır ben de e2 yüksekti acil ank çağardılar korktum ama allaha şükür şuan hamileyim darısı başına hiçççççç stres yapma bol bol dua et....allah yardımcın olsun
kızlar nasılsınız.biz iyiyiz,sabırla zamanın geçmesini bekliyoruz.5,5 aylık olduk Allah'ın izniyle.
nurtopu ve yasemin demek sizlerinde ikiz,ay çok sevindim ya.yalnız kaldım diye üzülüyordum.
yasemincim değerlerin çok iyi,hiç strese sokma kendinini lütfen.
ebicim demek oluşumuz geliyor,hadi sağlıkla İnşallah.
SVS Allah yardımcın olsun canım.
yasemın ıkız ıyı dusun bak hakan hocada guzel demıs sen cok panıksın sen bu gıdısle eve ultrason aletıde alırsın panıkleyınce bakmak ıcın kaydirigubbakcemile3 benım arkadasım hareket etmıyınce panık oluyodu hareket etsın dıye cıkolata yıye yıye kılo aldı aman dıkkat et sende sımdıden bu kadar panık olma canım rahat ol.
fırdosss cogu gıttı azı kaldı bı sıkıntı yok ıns hakn hoca ıkızlerde erken dogum rıskı fazla oluyo demıstı ıns öle bısey yok dımı.hadı bakalım önce sen dogurcan bıze tecrubelerını anlatcan tamammı?
nurtopu ıkız fırdos ıkız yasemınde arkadas gelıo ıns.
yaa benımkıde erkek dedı doktor fırdos sagımız solumuz oglan valla napcaz bılmıorum gamyoncuiremsu neyse saglıkla gelsınler ıns önemli olan o..
canımm hayırlı olsun evet ağrı oluyor biraz ben varya resmen iki büklüm gezmiştim kabız olma sakın dikkat et parol içmiştim ben 2 tane iyi geldi hadi kendine iyi bak az kaldı...
svscim hadi hayırlısı canım
sonuç güzel olacak inşallah onu düşün :)
kızlar ii akşamlar daha tedaviye başlamadığım için çok yazmıyorum buraya ama ayın 15inden sonra anatoliaya gidip görüşücez sanıtım muayenede olur sizleri ilk muayenede hakan beymi muayene etmişti....
svs ciim yolun sonuna gelmişsin artık yasemincim bencede ikiz gibi görünüyo sağlıkla kucağına almak nsip olsun inş...
yasemın ıkız ıyı dusun bak hakan hocada guzel demıs sen cok panıksın sen bu gıdısle eve ultrason aletıde alırsın panıkleyınce bakmak ıcın kaydirigubbakcemile3 benım arkadasım hareket etmıyınce panık oluyodu hareket etsın dıye cıkolata yıye yıye kılo aldı aman dıkkat et sende sımdıden bu kadar panık olma canım rahat ol.
fırdosss cogu gıttı azı kaldı bı sıkıntı yok ıns hakn hoca ıkızlerde erken dogum rıskı fazla oluyo demıstı ıns öle bısey yok dımı.hadı bakalım önce sen dogurcan bıze tecrubelerını anlatcan tamammı?
nurtopu ıkız fırdos ıkız yasemınde arkadas gelıo ıns.
yaa benımkıde erkek dedı doktor fırdos sagımız solumuz oglan valla napcaz bılmıorum gamyoncuiremsu neyse saglıkla gelsınler ıns önemli olan o..
SVScım hadi Hayırlısı bakalım,heyecanla bekliycez burdan sonucunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?