Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

moralini hiçç bozma tatlım toplamayı normal jinekologlar bile yapabilirmiş önemli olan transfer allah yardımcın olsun en kalitelileri seninle olsun yumoşlarının inş...

firdos cum mrb ewet ikiz gibi değerler ama dr.tek diyor pzt belli olcak :)) allahım inşallah bebişlerim sonuna kadar benimle olurlar ...hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inş..

mrb arkadaşım seninle aynıyız hemen hemen benimde 23 yumurtam vardı hatta bir koliye yakın diye dalga geçiyordum...çokk iyii yumurtaların içini ferah tut e2 yüksek olursa tablet ilaç veriyorlar eğer anatolia da tedavideysen onlar çok profesyonel takip edyorlardır ben de e2 yüksekti acil ank çağardılar korktum ama allaha şükür şuan hamileyim darısı başına hiçççççç stres yapma bol bol dua et....allah yardımcın olsun

benimde eşim dalga geçiyo yedekli şekilde iki futbol takımı kurabiliyomuşuz hehehe
ama işte e2 değerini dr um biraz yüksek diyince stres yaptım canım sıkıldı ank da değilim amasyada kendi dr um yapıyor takibimi inşallahh normal seviyede devam eder ya yarın tekrar yapılacak

sağlıcakla alırsın inşallah kucağına bebişini darısı başımıza olur inşallahh bizimde

çok sağol fidosum
bebişlerinede maşşallah

yasemın ıkız ıyı dusun bak hakan hocada guzel demıs sen cok panıksın sen bu gıdısle eve ultrason aletıde alırsın panıkleyınce bakmak ıcın kaydirigubbakcemile3 benım arkadasım hareket etmıyınce panık oluyodu hareket etsın dıye cıkolata yıye yıye kılo aldı aman dıkkat et sende sımdıden bu kadar panık olma canım rahat ol.
fırdosss cogu gıttı azı kaldı bı sıkıntı yok ıns hakn hoca ıkızlerde erken dogum rıskı fazla oluyo demıstı ıns öle bısey yok dımı.hadı bakalım önce sen dogurcan bıze tecrubelerını anlatcan tamammı?
nurtopu ıkız fırdos ıkız yasemınde arkadas gelıo ıns.
yaa benımkıde erkek dedı doktor fırdos sagımız solumuz oglan valla napcaz bılmıorum gamyoncuiremsu neyse saglıkla gelsınler ıns önemli olan o..

arkadaslar 18 tane yumos toplandı ama suan cok agrım var bu kadar olacagını tahmın etmemıstım ınsallah her sey güzel olacak

canımm hayırlı olsun evet ağrı oluyor biraz ben varya resmen iki büklüm gezmiştim kabız olma sakın dikkat et parol içmiştim ben 2 tane iyi geldi hadi kendine iyi bak az kaldı...

ebicim ne güze yazmışsın :))doğru valla usg almak lazım:)) artık takmıyorum pzt bekliyorum sabırsızlıkla oğlun olsun kızın olsun sağlıklı olsunda allah ömür versin

svscim hadi hayırlısı canım
sonuç güzel olacak inşallah onu düşün :)

canımm hayırlı olsun evet ağrı oluyor biraz ben varya resmen iki büklüm gezmiştim kabız olma sakın dikkat et parol içmiştim ben 2 tane iyi geldi hadi kendine iyi bak az kaldı...

insallah pazartesi sende güzel haberler alacaksın canım benım

kızlar ii akşamlar daha tedaviye başlamadığım için çok yazmıyorum buraya ama ayın 15inden sonra anatoliaya gidip görüşücez sanıtım muayenede olur sizleri ilk muayenede hakan beymi muayene etmişti....
svs ciim yolun sonuna gelmişsin artık yasemincim bencede ikiz gibi görünüyo sağlıkla kucağına almak nsip olsun inş...

svs inşallah tatlım inşallah pzt ikimiz içinde büyük gün sende bebişlerine kavuşcaksın:))) sen bugün uyuyamazsında...az kaldı az geri sayım günleri artık...

sağol canım hayırlısı artık iikizi göze aldım zaten :))hakan hoca yapıyor ilk muayne dışında zaten birde yumoş toplama ve transferde haakan hocayı görceksin oda denk gelirse tatlım..tedavin hayırlı olsun sonunda yüzün gülsün inş...

arkadaslar 14 yumos olgun cıkmıs 9 tanesı döllenmis yarına kadar da bölünmesini bekliyeceklermis sALI günü transfer işlemi yapılacak cok heyecanlıyım artık benım de bebislerım bana tutunacak insallah

ikizlerde erken doğum riski hep varmış zaten canım,40 haftayı tamamlayacağımı pek sanmıyorum ama 32.haftayı geçersek İnşallah sorun olmuyormuş pek.şimdilik iyiyiz İnşallah öylede gider.tecrübelerimi anlatırım tabii,Allah o günleri göstersin hepimize İnşallah.AMİN.ebicim bakalım nurtopu ve yaseminin ne olacak bence onlarında erkek:dance:

SVScım hadi Hayırlısı bakalım,heyecanla bekliycez burdan sonucunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…