Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

devlet 3000 mi ödedi merkeze ödediğin paranındamı bir kısmını veriyo devlet ben sadece ilaç parasına %20 ödeyerek alıyoruz diye biliyorum...

nursimcim mrb canım nasılsın arslan beye nasıl karar verdin dr olarak ??

sabret tatlım ben 6.gün test yaptım ozamanda yanıldım mı ilaçlardan mı gerçekmi diye kafan karışıyor:))) benim 6.hissim kuvvetli hannemehtap a demiştim:)) sıra sende canım içini ferah tut rahat ol.diyorum da diyene bak kendim rahat olsam:))))

saol canım bende inanıyorum olacak bende anne olacam allah büyüktür ama dua etmeyi unutmayın hamılelerın duası kabul olurmus

aşkolsun kımsecıkler benı merak etmemiş[HAMILELIK PSIKOLOJISI kızlar sızın gıttıgınız merkezlerde usg ler 4 boyutlu mu dıyrbakırda 4 boyutlu yok 3 boyutlu usg de her hafta bı bebek gorunuyo gecen hafta bırdı bu hafta ıkı oldu aama bırının kalp atısı gorunmuyo ve bı pıtırtı daha var o da bebek olabılırmış 3 embrıyo transfer edılmıştı dua edın hakkımda hayırlısı olsun

yasemincim arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim canım ben memnunum şimdilik sen memnun kalmadınmı merak ettim canım...yada bi olumsuzlukmu oldu...

yasemin canım ne oldu bebisler ikiz mi yazmadın merakla beklıyorum

yasemin bende tranferde anastesi olacam ama bır sey yemek ıcmek yok 12 den sonra nasıl idrara cıkısık olacan onu anlamadım sen ne yaptın

kızlarrrrrrrrrr mrb usg yapıldı veeeeee bebeğim tek 7mm mercimek ciğim canımın canı öyle heyecanlandım ki dr.tek deyince üzüldüm ama olsun tek olsun benimle olsun inş...

nursimcim dr çokkk memnunum niye sordum çünkü arslan bey sert bir yapıya sahip insanlar dr.güler yüz ve biraz muhabbet bekliyor yaa genelde arslan beyde bu yok ondan sordum daha bugün arslan bey baktı usg sonuna kadar onunla gidicem inş..

hannemehtapcım burda herkez kendi derdine düştü valla:)) hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ben idrara sıkışık değildim tatlım eskişehirden sabah 7 de yola çıktık ve sabah ilk wc.çıktım giden e kadar heyecandan tuvaletin gelir zaten hiçççç kafana takma en iyisi düşünmüşsün çok rahat olyor 5 dk bir uyku zaten ayyy az kaldı dualarım seninle yarın bu saatte bebişlerinle olcaksın...

gözünaydın yasemın canım allah gönlüne göre versin ınsallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim kardes istememis belllıkı yanlız olmak ıstemis akıllı cocuk

evet canım bende artık bebislerımle olacam sabah 8 de transfer 5 tane 1 kalıte yumurta elde edılmıs yasemın kac tane transfer edelım dıye sana sordular mı yoksa hakan hoca kendımı belırlıyo

hayırlısı canım ya çok alıştırmıştık kendimi ikize üzüldük aslında eşimde üzüldü ama nasip şimdiden diyoruz dondurulmuş embiryolar var kardeş yaparız mercimeğimize bu arada mercimek ismini dr verdi bebeğime..:)))hayırlısı inşallah hakkımızda

hakkında hayırlısı buymus demekkı canım saglıklı olsunda tek olsun bunada sukur üzülmenize gerek yok bence

mercimek 2 hafta sonra fasulye öyle öyle büyüyecek annesi kardesıde olur ınsallah allah buyuktur belkıde kardesi normal yolla olur nasip kısmet

onlar belirliyor canım bana sormadılar embiryolog geldi 9 tane 1.kalite embiryo var 2 transfer edilcek 5 tane donduralım dedi tamam dedim bende:))bana 2 tane transfer edildi biri 9 hücreli biri 8 hücreliydi sanırım zaten sana bebişlerin ilk görüntülerini uyandığında veriyorlar..ağrın var değilmi karnın çok ağrıyordur kabız oldun mu inş olmamışındır.

mercimek 2 hafta sonra fasulye öyle öyle büyüyecek annesi kardesıde olur ınsallah allah buyuktur belkıde kardesi normal yolla olur nasip kısmet

ayy canım benimm inşallah hepimiz için öyle olsun rabbim zaten böyle nasip etti başım gözüm üstüne birtane olsun sağlıklı olsunda...darısı sana ama olucak inşallah hep iyi düşün..

kabız oldum agrım cok ya uyurken sagıma soluma dönemiyorum ne zaman gececek bu agrılar 2 gundur de kabızım kayısı yıyorum amaa faydası yok neden anlamadım

insallah olacak hıc olumsuz dusunmuyorum hep olumlu düsünecem olumlu düsünürsem olumlu olacagını düsünüyorum insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…