Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

5 tane dondurulmusa ne kadar ücret aldılar

dupalag şurup al iç istersen canım bana hakan hoca ağrım var dediğimde o şurubu söyledi inan çok rahatladım en azından bu gece rahat uyursun ben iki büklüm yürüyordum karnım 5 aylık hamile gibiydi transferden sonra geçti ozamanda rahim batmaların başlıyor yani 9 ay hep başka başka ağrı sızı kasılmaya devam:))

500 ytl aldılar sonra heryıl için 150 ytl..ama 5 tane olduğu için mi 500 tl bilmiyorum bence 10 tane olsada 500 dür.

o surupu alayım ben hayırlısı canım ya anne olmak kolay degil bunlara katlanmak zorundayız

al al tatlım inan rahatlıcaksın tabikide daha bu ağrılar ne kiii onlar dünyaya gelirken ne ağrılar olucak ankaradasın değilmi nerde kalıyorsunuz...

al al tatlım inan rahatlıcaksın tabikide daha bu ağrılar ne kiii onlar dünyaya gelirken ne ağrılar olucak ankaradasın değilmi nerde kalıyorsunuz...

evet ankaradayım esimin teyzesi burada onlarda kalıyoruz

evet ankaradayım esimin teyzesi burada onlarda kalıyoruz

ne güzel rahat olmuştur size biz yumurta toplamadan 4 gün önce e2 yüksek diye apar topar çağırıldık çok korkmuştum 4 gün otelde kaldık allahım emeklerimiz boşa gitmesin inşallah...

amin canım zor ya maddi manevi artık allah kimsenin emeklerini bosa cıkarmasın bizim ev var rahat ama 1 aydır burdayız ben ılk ultranson beri ankaradayım sıkıldım birazda ama sabır artık sona geldım sabrın sonu selamettir 4 günde tranferden sonra kalırım sonra dönerim sivasa insallah

insanın kendi evi gibi olmaz tabii biraz sabır sonu hayırlı olsunda bu sabıra deysin inşallah...

sivasa geldim ben ordan da tokata geçmiştik :) güzel bir şehir...

svs cım benim nöbetim var 4 te nöbete giricem çıkıyorum şimdi.. inş tatlım yarın hayırlı olur senin için şimdiden bebişlerin hayırlı sağlıklı ve seninle olsun inşallah..

yasemincim hayırlı olsun
hannemehtapcim ben aynı zamanda çalıştığım için kimin ne aşamada olduğunu kaçırdım
evde de internet yok
kusura bakma canım
her şey gönlünce olsun inşallah

arkadaşlar merhaba benim eşim 2007 yılında tese oldu gelişmemiş ellonge hücre bulundu 2 emriyo oluştu fakat tutmadı şimdi ikinci deneme için merkez araştırıyoruz bana yardımcı olun.ilk denememiz ankara gürgan clinicti orasıda iiyi bir merkezdi fakat bizim bu hastalıkta ürolog çok önemli.

svs cım benim nöbetim var 4 te nöbete giricem çıkıyorum şimdi.. inş tatlım yarın hayırlı olur senin için şimdiden bebişlerin hayırlı sağlıklı ve seninle olsun inşallah..

saol canım benim iyi dileklerin için sende k.i.b bebisede

kızlar ben bu akşam ankaraya geliyorum yarın sabah saat 8.30 da orda olcam nasip olursa e2 değerim 3300 lerde ve 24 tane yumoşum var en büyüğü 15mm olan napcaz bilmiyorum daha çok küçükler ve bu değer nasıl düşecek çok stresliyim sizlerin nasıldı ya

Canım ben hıÇ e2 degerımı bılmıyorum ama benım degerım cok yÜkselmedı zaten deger su kadar dıye bıze anatolıa da bılgı vermıyolardı arıyıp su dozda bugÜn ıgnenızı yapın sabah kan vermeye gelın dıyolardı ınsallah her sey gÜzel olur sen yınede moralını bozma allah bÜyÜktÜr

Hem yasemın arkadasımızıda Öyle 4 gÜn Önceden cagırmıslardı ankaraya 4 gÜn kaldı hıcbır sorun cıkmadı ve su an hamıle allaha sÜkÜr allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah panık yapacak bır sey yok rahat ol

çok saol svs cim inşallahh hiç bişey olmaz hayırlısı inşallahh diyorum artık bende kslscam orda sanırım bi kaç gün benim kendi dr um e2 ye bakıp söylüyodu inşallah iyi şeyler duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…