elchın meraklanma bazen olabılıo bunlar panık olma rahat ol...
svs ıns guzellıklerle ve mujdelerle gel evıne ben ınanıyorum ıns sende bıze mujde verceksın...
yasemın cok sasırdım ben ıkız olur dıye dusunmustum.esım 1olsun bızım olsun derdı saglıklı olsun ıns masallah bak demekkı senınkıde canavar.hakan hoca bızımkıne canavar dedı dedı canavr gıbı bı oglum olucak ıns.bu arada anatolıa hamıslerıınde erkek bebek oranı cok yuksek ben sızınkılerıde cok merak edıyorum.hadı bakalım saglıkla o gunlere gelın ıns...
çok saol svs cim inşallahh hiç bişey olmaz hayırlısı inşallahh diyorum artık bende kslscam orda sanırım bi kaç gün benim kendi dr um e2 ye bakıp söylüyodu inşallah iyi şeyler duyarım
selam arkadaşlar 2 gündür kan veriyorum ve ultrasna giriyorum ankaradyım gayet iyi dediler e2 bugünde yüksek çıkarsa dostinex kullancamm sanırım yumişler 19mm geçti cuma günü toplama işlemim var dua edin arkadşlar sanırım artık sona yaklaşıyorum inşallah sonda hayırlı ve müjdeli haber laırım
Arkadaslar sİze bİr sey soracam ben de transefden sonra İdrarı mı tutamıyorum sİzdede bu oldumu neden oluyo bİlmİyorum ama agrılarım azaldı artık agrım yok sİzde kac gÜnden sonra belİrtİler basladı suan belİrtİ falan yok İÇİm cok rahat hİÇ aklıma gelmİyo bazen transfer oldugunu bİle unutuyorum sankı hamİleymİŞİm gİbİ hİÇ olmayacak dİye bİr korku yok acaba olmazsa cok bÜyÜk bosluga dÜsecem hep dua edİyorum ama İnsallah allah emeklerİmİzİ bosa cıkarmaz bende anne olurum bebİŞlerİm bana tutunur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?