Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

elchın meraklanma bazen olabılıo bunlar panık olma rahat ol...
svs ıns guzellıklerle ve mujdelerle gel evıne ben ınanıyorum ıns sende bıze mujde verceksın...
yasemın cok sasırdım ben ıkız olur dıye dusunmustum.esım 1olsun bızım olsun derdı saglıklı olsun ıns masallah bak demekkı senınkıde canavar.hakan hoca bızımkıne canavar dedı dedı canavr gıbı bı oglum olucak ıns.bu arada anatolıa hamıslerıınde erkek bebek oranı cok yuksek ben sızınkılerıde cok merak edıyorum.hadı bakalım saglıkla o gunlere gelın ıns...

hayırlısı olsun ebicim oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inş.arkadaşım..tek göründü ultrasonda yüzde seksen tek dedi doktorum kız olsun erkek olsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsunda k.i.b

svs cım hayırlı olsun inşallah bebişlerin senle artık tahminimce yatıyorsundur çokk dikkat et bebişlere öptüm canım kib...

saolun arkadaslar evet yasemin canım bebişlerim benimle allaha şükür ben bugün onları sevmeye basladım annelerıne geldiler artık onlarda 2 tane transfer edıldı cok basarılı gectı dedı hakan hoca transfer işlemi bakalım hayırlısı artık bundan sonra tek yapacagımız dua kalkmıyorum fazla yatıyorum ama cuma yada cumartesi sivasa dönecem allah nasip ederse 20 martta teyzeleri bizde size müjde verecegiz insallah dua edin bize

saol canım insallah allah herkese nasip etsin

çok saol svs cim inşallahh hiç bişey olmaz hayırlısı inşallahh diyorum artık bende kslscam orda sanırım bi kaç gün benim kendi dr um e2 ye bakıp söylüyodu inşallah iyi şeyler duyarım

seni biraz olsun rahatlata bildiysem ne mutlu bana insallah önce ben sonrada sende müjdeli haberi alacagız canım rahat ol sadece bol bol dua et

svs cım 2 tane bebişin demek inş bırakmaz ikiside seni benim yavrularımın biri tutunamadı anneciğine inş ve sonuna dek senle kalsın bundan sonra ne iğneler nede e2 hiççç kalmadı bebişler ve senn berabersin artık iyi bak yavrularına dikkat et kendine iyi haberler artık senden bekliyoruz...

Kızlar ben takiplerime anatolia ya değil de başka bi yere gittim ama içim rahat etmedi
Anatolia da kaç günde bir takip için çağırıyorlar?

selam arkadaşlar 2 gündür kan veriyorum ve ultrasna giriyorum ankaradyım gayet iyi dediler e2 bugünde yüksek çıkarsa dostinex kullancamm sanırım yumişler 19mm geçti cuma günü toplama işlemim var dua edin arkadşlar sanırım artık sona yaklaşıyorum inşallah sonda hayırlı ve müjdeli haber laırım

ben bugün cok iyiyim bebişlerimle birlikte dinleniyorum

Arkadaslar sıze bır sey soracam ben de transefden sonra ıdrarı mı tutamıyorum sızdede bu oldumu neden oluyo bılmıyorum ama agrılarım azaldı artık agrım yok sızde kac gÜnden sonra belırtıler basladı suan belırtı falan yok ıÇım cok rahat hıÇ aklıma gelmıyo bazen transfer oldugunu bıle unutuyorum sankı hamıleymıŞım gıbı hıÇ olmayacak dıye bır korku yok acaba olmazsa cok bÜyÜk bosluga dÜsecem hep dua edıyorum ama ınsallah allah emeklerımızı bosa cıkarmaz bende anne olurum bebıŞlerım bana tutunur ınsallah

mrb canım seninle aynı şeyleri yaşadım bende hiççç endişe etme ben dostinex kullandım sana vermemişler bile demekki okadar kıritik değil durumun allah kolaylık versin şimdiden hayırlı olsun arkadaşım iyi haberlerini belkiyoruz

mrb svs cım bende idrarda yanma vardı ama tutamama yok tu için rahat olsun elbette bebişlerin seninle artık:))

insallah canım biraz endiselendim ama simdi iyiyim allaha sükür bebişlerim benimle insallah hep dua ediyorum

svscim ben de aynı şeyden şüphelenmiştim tutamıyomuyum acaba diye ama sonra geçti merak etme

saol canım nurtopu sık sık idrara cıkıyorum sonrada bebişlerime bir sey oldumu diye oturup düsünüyorum her lavaboya gidip geldikten sonra insallah bebişlerim benimledir beni yanlız bırakmazlar insallah

slm kızalr cumartesi günü yeni genelge çıktı artık bir embriyo transferi yapılacak diye cumartesiden sonra transferi olan varmı kaç tane transfer edildi yada bilgisi olan varmı...

SVS senin transferin yeni yapıldı sanırım. yeni çıkan yasa uygulanmaya başlamış mıydı antoliada. sana 2 tane embriyo transfer edildi değilmi? peki yaşın kaç?

benim yasa yeni çıktı diye hakan hoca 1 dedi israrlar üzerine 2 transfer edıldı aslında artık bitti 1 embrıyo transfer edılecek 35 yas üstüne 2 embrıyo transfer edılecek yasa cıkalı 2 gun olmustu benım transferde ben 21 yasındayım allah yardımcınız olsun arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…