Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

önemli degil canım sen ne zaman baslamayı düsünüyorsun tedaviye

sağol svscim cevabın için biz kaşıdık demek o treni hayırlısı olsun inş tek embriyoyla başarırız....

insallah canım allah büyüktür rabbim ol derse tek embriyo lada olur icini ferah tut

moom suun nasılsın ya göremiyorum seni nerelerdesin

saol canım nurtopu sık sık idrara cıkıyorum sonrada bebişlerime bir sey oldumu diye oturup düsünüyorum her lavaboya gidip geldikten sonra insallah bebişlerim benimledir beni yanlız bırakmazlar insallah

Tuvalette fazla ıkınma, klozet varsa otur üstüne bekle biraz beklersen ıkınmadan yapabilirsin. Ben hapşırmaya öksürmeye bile korkuyordum. Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah:)

arkadaslar cok asırı bir bel agrısı var sizdede oldumu korkuyorum belim neden bu kadar agrıyor yoksa bebişlerime bir sey mi oldu

SVS canım kötüşey düşünme inşallah olmayacak korkma allah yardımcın olsun.

svs cımbenimde 3 gün bel ağrım olmuştu sana tavsiyem sırt üstü yatma bana dr.sol tarafına ayaklarını karnına çekerek yat demişti rahatmıştım bence süreklıde yatma oda zararlıymış istersen diğer sitelerede bak..az kaldı bu ağrılarda geçicek..

merhaba arkadaşlar bende geldim selamlarrrrrrrrrr yumoşlar toplandı bu sabah tam tamına 36 tane inşallah kailteleride iyidir güzel güel döllenirler anneyi üzmezler

nasip olursa pazartesi günü transferim olacak

test tarihimde belli 26 mart

rabbim hiçbirimizin emeğini zayi etmez inşallahh

canım takılma sen agrılara sureklı belırtı arayıp kendını yorma sabırlı ol böle agrılar olabılıo gecıcek telas yapma rahat olll tadını cıkarrr

moom suun nasılsın ya göremiyorum seni nerelerdesin

buralardayım ama yazmıyorum pek.zaten yazacak birşeyim de yok..sizlerin gelişmelerini takip ediyorum,okuyorum,diğer topiklere takılıyorum bazen..aslında biraz kafa dağıtmak için bu siteye girmek istemedim ama insan uzak kalamıyor..:))sen nasılsın transferinde oldu bildiğim kadarıyla..inşallah rabbim yüzünü güldürür.ben artık haziranı bekliyorum..kısmetse yine anatoliada olacak bakalım hayırlısı...

hayırlı olsun canım inşallah en kaliteli embiryolar sana bebiş olarak gelsin...

elchın sana kaç tane embriyo transfer edilecek belli mi? maşallah ne kadar çok yumurtan olmuş. bide yumurta toplama sonrası ağrı oluyo mu?

selamlar kızlar.

SVS canım transferin yapılmış,Hayırlı sonuçlar alırsın ınşallah.

Yasemincim demek tekmş bebişin,olsun tek olsun bizim olsun:)

Ebi,Nurtopu sizler nasılsınız?bebişler nasıl?

Elçincim Maşallah yumurtaların ne çok oluşmuş öyle,çok güzel.

iYıYıZ FıDOSUM. ÇOK SAĞOL. ıNŞALLAH HER ŞEY YOLUNDA. BÖYLE DEVam eder inşallah. sizde iyisinizdir inşallah

kızlar bugün ikizlerimin kalp atışlarını dinledim çok mutluyum 3.hala cok kücücük 7. haftaya gırdık artık gelişmez heralde ama kese orda duruyor hala

hannemehtap ayy ne güzel canım allahım kucagınada almayı nasip etsin allahım bütün olmayanlara ve banada nasip etsin.

herkese iyi hafta sonları arkadaşlarrrrrr

heee bu arada bende size kendi bilgilerimi vereyim 36 yumurta toplandı dün geberiyorum ağrıdan buılantıdan geberecem sanırım

23 tanesi olgunmuş ve 19 tanesi döllenmiş teyzeleri yarın nasip olursa embriolarla ilgili bilgi vermek için arıycaklar ve allahtan bişey olmazsa pazartesi günü transferim olacak

26 mart test tarihim

Son düzenleme:
arkadaslar bende sivasa geldim yolda fazla sarsılmadım insallah bebişlerim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…