merhaba arkadaşlar bende geldim selamlarrrrrrrrrr yumoşlar toplandı bu sabah tam tamına 36 tane inşallah kailteleride iyidir güzel güel döllenirler anneyi üzmezler
nasip olursa pazartesi günü transferim olacak
test tarihimde belli 26 mart
rabbim hiçbirimizin emeğini zayi etmez inşallahh
buralardayım ama yazmıyorum pek.zaten yazacak birşeyim de yok..sizlerin gelişmelerini takip ediyorum,okuyorum,diğer topiklere takılıyorum bazen..aslında biraz kafa dağıtmak için bu siteye girmek istemedim ama insan uzak kalamıyor..:))sen nasılsın transferinde oldu bildiğim kadarıyla..inşallah rabbim yüzünü güldürür.ben artık haziranı bekliyorum..kısmetse yine anatoliada olacak bakalım hayırlısı...
svs cımbenimde 3 gün bel ağrım olmuştu sana tavsiyem sırt üstü yatma bana dr.sol tarafına ayaklarını karnına çekerek yat demişti rahatmıştım bence süreklıde yatma oda zararlıymış istersen diğer sitelerede bak..az kaldı bu ağrılarda geçicek..
kızlar bişey sorcam bu embriyo transferinde her embriyo için ayrı fiyatmı veriliyor eşim dinlemiş tv den tek embriyo olunca fiyat yarıya düşüyormuş biz diyo 3 tane fiyatı verdik diyo
17 tane kaliteli embriyom var ama eşim dondurma taaftarı değil benimde canım sıkılıyor ne yapmam lazım bi aklı verin lütfen
arkadaslar bugun 6 günüm sabah test yaptım idrar negatif dün gecede cok agladım bilmiyorum cokmu erkendı acaba korkuyorum ya zaman gecmıyo ne olur bana dua edın cok kötüyüm
sürakli su gibi birseyler akıyo ya ne oluyor bana bebişlerim yokmu kafayı yiyecem
kızlar bişey sorcam bu embriyo transferinde her embriyo için ayrı fiyatmı veriliyor eşim dinlemiş tv den tek embriyo olunca fiyat yarıya düşüyormuş biz diyo 3 tane fiyatı verdik diyo
17 tane kaliteli embriyom var ama eşim dondurma taaftarı değil benimde canım sıkılıyor ne yapmam lazım bi aklı verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?