Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

amin canım allah kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın zor yumurta toplama sonrası agrı cok fazla allah yardımcın olsun benım test tarıhım 20 mart insallah önce ben sonra sen mutlu haberi verecegiz

insallah allah senınde yüzünü güldürür canım benim

yasemin canım sen nasılısın bebıs nasıl

svs cım evine dönmene sevindim en iyi yer insanın kendi evi :)) ben iyiyim bebiş de iyi 1 nisanda duyucaz bebişin kalp atışını inşallahhh...ama kasık batmalarım var ara ara bebek kesesi büyüyormuş...biz iyiyiz sıra sizde güzel haberlere az kaldı

sol tarafına yatmayı unutma canım birde dikkat et kabız olma ananasda ye ebi den duymuştum ben yemiştim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet svs ananas ye ve kabak cekırdegı yeee mutlaka.kızlar herkesın ıyı olması guzel hannemehtap masallah kese zamanla erırmıs ona takılma ıkızlaerıne ıyı bak.dıkkat edın kızlar kendınıze bundan sonra bebeklerınızı dusunerek yasıcaksınız.kasık batmaları ve agrılar ara ara hep olucak benım hala oluyo bende tuhaf korkular olmaya basladı ya karnımda bısey olursa hıssedemezsem falan böle seyler aklıma gelıo heralde harekatlerını hıssedemedıgım ıcın belkı hıssedınce bıraz gecer bılmıorum ama hep korkuyorum bebegıme bısey olursa dıye allah yardımcımız olsun cok zorrr

kızlar bişey sorcam bu embriyo transferinde her embriyo için ayrı fiyatmı veriliyor eşim dinlemiş tv den tek embriyo olunca fiyat yarıya düşüyormuş biz diyo 3 tane fiyatı verdik diyo

17 tane kaliteli embriyom var ama eşim dondurma taaftarı değil benimde canım sıkılıyor ne yapmam lazım bi aklı verin lütfen

arkadaslar bugun 6 günüm sabah test yaptım idrar negatif dün gecede cok agladım bilmiyorum cokmu erkendı acaba korkuyorum ya zaman gecmıyo ne olur bana dua edın cok kötüyüm

sürakli su gibi birseyler akıyo ya ne oluyor bana bebişlerim yokmu kafayı yiyecem

canım eşini razı et ve dondur 17 hıc fena bı sayı degıl cozer cözer yaparsınkaydirigubbakcemile3 bır suru ılac aldık vucudumuza tutsa da tutmasa da tekrar daha kolay bı sürecle denersin keske benımde fazladan olsaydı da tekrar ılcsız deneseydım onlar her ne kadar bızımle yorulsalarda bızı anlamaları cok zor dusenın halınden dusen anlıyo cok uzattım ama mutlaka dondur bence

arkadaslar bugun 6 günüm sabah test yaptım idrar negatif dün gecede cok agladım bilmiyorum cokmu erkendı acaba korkuyorum ya zaman gecmıyo ne olur bana dua edın cok kötüyüm

cok erken yapmıssın canım ben 11.gun yapmıstım ikiz oldugu halde cok silik cıkmıstı stresten baska bı seye yaramaz haberın olsun yasın cok genc tutacak ınsallah ben bı hafta sonra işe basladım mecbur olmadıgım halde kendımı unutayım dıye.ıyıkı de oyle yapmısım cok yorulmamak kaydıyla oyalanmakta fayda var yoksa netin basında kafayı yıyordum yorumları okuyup okuyup

elchincim ben daha başlamadıma am ao kadar kaliteli yumurtam olsa kesin dondururdum canım... bide siz ne kadar ödediniz fiyat olarak...

hepside 1. kalite mi eğer öyle ise çok güzel. bence de dondurun.

saolun kızlar cevaplarınız için 6 tane 1. kalitede embriyom dondurma işlemini kabul etmediğimiz için imha edildi canım çok sıkılıyor eşimi bir türlü ikna edemedim ama ne yapayım rabbim hakkımızda hayırlısnı verir inşallahh

Elchın canım senı cok ıyı anlıyorum benımde 2 tane 1 kalıte embrıyom kaldı ama bende senın gıbı esımı ıkna edemedım ımha edıldı onlar bızı anlamıyo ne yazık kı o kadar ıgne yı onlar vurulmuyo artık yapacak bır sey yok allah ınsallah transfer edılenlerın bıze tutunmasını nasıp etsın transfer yapıldımı canım kac embrıyo transfer edıldı

svs o akıntı normal takılma canım bıde cok erken üzme kendını benımde negatıf cıkmıstı.yaa ne guzel embrıyolarınız varmıs nıye böle yaptı eslerınız yaaa yazık ıns bıdaha gerek kalmaz ama ya yazık olmus benımde keske kalsaydı ama benım 2 8 hucrelımde bana transfer edıldı 2tane 4hucrelım vardı onları ımha edıldı onlara bıle uzulmustum benım bıldıgım tek embrıoyada aynı 10taneyede aynı fıyat verılıo dıye bılıorum ama öle ıste neyse cok uzattım ıns guzel haberler verıceksınız sırayla kendınıze dıkkat edın..

svs cım canım sen niye ağlayıp bebişlerini üzüyorsun ki ben 7 gün yaptım ama sen yapma bekle tatlım 10. gün kanda baktır en güzeli..o akıntı bende hala var vajinal jelden..ben de rapor aldım acayip bulantım başladı :))sen sıkma canını pozitif ol..ben senden olumlu sonuç bekliyorum...allahım yüzünü güldürecek inşallah

saolun arkadaslar bılmıyorum ama cok kötüyüm uyuyamıyorum bile bir zaman geçse cok zormus beklemek yasemin canım sende bebişe dikkat et yorma kendini ebi26 canım üzülme bizim kaldıda ne oldu donduramadık işte ne kadar anlattıysam esıme anlamadı ınsallah gerek kalmaz allah herkesın yuzunu guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…