Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kızlar günaydın. Yeni yasadan haberinz var mı? Ben de anatoliaya ya gidecektim. Tek embriyoyu duyunca erteledik offf. Sizce değişir mi? Desteklerinizi bekliyoruz. Türk jinekoloji derneği dava açacakmış tek embriyoyu en azından iki embriyo yapsınlar. Buraya yaşadıklarınızı yazabilir misin,z?Maillerimizle destek olalım birbirimize? Allah hepimizin yardımcısı olsun.
http://www.tjod.org/

slm ecemmnur bende yarın itibariyle anatoliada başlıyorum tedavime yarın ilk görüşmeye gidicem bence bu hükümet geri adam atmaz davada kimbilir ne zaman sonuçlanır ben şansımı denemeye karar verdim ben zaten 2 yıldır bir yumurtayı bir spermle döllemek için uğraştım olmadı yani zaten bir çocuk sahibi olmak için uğraştım herkesin dediği gibi kısmettte varsa o tek embriyoylada olur beniim artık bekleme gücüm kalmadı canım inş hakkımda hayırlı olanı bebişimin bana gelmesidir...

belim agrıyo hala ara ara kasıklarımada vuruyo cok korkuyorum bu kadar beli agrıyan varmıy dı arkadaslar

panıkleme benım 7-8.gunlerde adet olcakmısım gıbı agrı oldu ama sonra gectı.zaten dayanmıyıp 10.gun kan testı yaptırmıstım.rahat ol sıkıntı yapma kendıne gecıcek hepımız bu asamaları gectık ıns sonunda yuzun gulecek..

insallah canım ya cok zor bu günler dayanmak hassaslastım hemen her seye aglıyorum artık aglamaktan basım agrıyo allahım herkesın yuzunu güldürsün benimde ama en zor beklemek

eşim artık idrar tahlili yapmamada izin vermiyo mecburen cumartesı nı beklıyecem kımse yok ya bizi unuttunuz mu nerdesiniz

svs cım mrb kendini sıkıntıya çok sokuyorsun ağlama tatlım bebişlerine yazık...ben varya hala kasık ağrım var acaba adet mi oldum diye wc gidiyorum ara ara :)) ama biz tüp bebek anneleriyiz ağrımızda yanmalarımızda akıtımızda olucakmış az kaldı cumartesiyi bekle canım inşallah sende anatolia annelerinden olucaksın

sonucunu pozitif aldıktan sonrada 2.aşama başlıyor acaba kese varmı??kese görünüyor kalp i ne zaman atıcak sonra tarama testlerii nasıl çıkıcak.. anne olmanın zorluğunu öyle iyi anlıyorum ki ödüm kopuyor bebeğime bişey olucak mı diye..

kızlar merhaba,yazılanları okuyamadım.bi uğrayıp kaçıyorum.

kızlar biz şimdi hamileliğimizi hesaplarken transfer günümü yoksa son adet gününü mü dikkate alıcaz:)) hepimiz hangi gün hamile olduğumuzu biliyoruz niye son adet tarihine göre hesaplayalım ki dimiiii:)))

kızlar biz şimdi hamileliğimizi hesaplarken transfer günümü yoksa son adet gününü mü dikkate alıcaz:)) hepimiz hangi gün hamile olduğumuzu biliyoruz niye son adet tarihine göre hesaplayalım ki dimiiii:)))

svs canım nıye kendını üzüyorsun bu kadar bebişin senınleyse onu ne cok etkıledgınden haberın var mı belırtı bekleme hep adet olacakmış gıbı hıssedıyordum bır ay kadar belım agrıdı kasıklarımda cabası dua et hayırlısını ıste

canım son adetın ılk gununu alıyosun cunku hamılelık 40 haftasayılıyo ay hesabı degıl 40 hafta 10 ay yapıyo ama hamolelık 9 ay kusur suruyo

saol arkadaslar destek oldugunuz için ama dün aksam kanamam basladı hastaneye gittim 0,2 kan degerim negatif artık 2 gündede yükselmez o yüzden umutlarım bitti artık rabbim bana anne olmayı nasip etmedi insallah sizler saglıklı bir sekılde kucagınıza alırsınız bebişleri cok üzgünüm

arkadaslar nerdesınız ya cok kötüyüm sabah hakan hoca eşimi aramıs umudunuzu kaybetmeyın demiş cumartesını bekleyın demiş ama bana bizi kandırıyo gibi geliyo deger cok düşük artık artmasını beklemek mucize böyle bir sey olamaz demi

svs cm hayırlısı olsun inşallah yükselir değern erken değilmi tahlil için allahtan ümit kesilmez sıkma sakın canını

bu arada kızlar karnım acayip şiş transferin 5. gününe girdim acayip kusuyırum inşallah bebeklere bişey olmamıştır

bu arada kızlar karnım acayip şiş transferin 5. gününe girdim acayip kusuyırum inşallah bebeklere bişey olmamıştır

bilmiyorum canım ama fazlada umutlanıp tekrar hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum insallah bir sey olmaz canım bebişlerin sana sım sıkı tutunur kaç tane transfer edıldı sana canım tek embriyo yasası sana vurdumu dua et allah yuzunu güldürsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…