Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

svs cım hakkında herşeyin hayırlısı olsun gerçekten üzülme, benim 10.gün bhcg 3 çıkmıştı, 12.gün 28, 14.gün 52, 16.gün 77 ......... 749 a kadar çıktı ama benimde 12.gün kanamam başlamıştı ve bir daha durmadı düşünebiliyomusun 28 ocaktan beri hala kanamam var 50 gün oldu, önce kimyasal gebelik dendi ama değerlerim ilerledikçe dış gebelik olduğu ortaya çıktı, şimdi inan bebek falan umrumda değil o kadar soğudum ki bebek fikrinden sadece sağlığıma kavuşmak istiyorum, o yüzden inan bana hiçbişey sağlığından daha önemli değil, seni çok iyi anlıyorum ben sebepsiz infertiliteyim ve olmaması için hiöbir sebep yok diye ben tam 3,5 senedir hergünümü bebek bekleyerek geçirdim ne kendim hamile kalabildim ne de tedaviler sonuç verdi ama tabiki Allahtan ümit kesilmez Hakan bey temmuzda tekrar ddeneyelim diyor ama ben hayır diyorum en az 1 sene hiç bir şey denemeden ve düşünmeden yaşamak istiyorum 3,5 senedir bütün planlarımı bebeğe göre yapıp hiç hayatımı yaşamadığımı farkettim, en azından 1 yıl kafamdan herşeyi çıkartmak istiyorum ve çıkarttım da zaten çok soğudum hiç içimden gelmiyor artık hamile kalmak,
canım özetle sana söyleyebileceğim gerçekten yıpratma kendini dua et ki değerin artmasın çünkü söylediğim acı bir gerçek biliyorum ama bu değerden sonra ve kanaman da varsa değerin artsa bile seni sağlıklı günler beklemiyor benim sana duam inşallah değerin artmaz, artarsa da inşallah kimyasal olur da dış gebelik olmaz inşallah...

bu arada kızlar değerlerim çok şükür düşmeye başladı 2 haftadır bu sabah da kan verdim geçen hafta 77di. inşallah şimdi sıfırlanmıştır. bakalım bugün belli olcak.... kanamammın 53.günü ve o da azaldı inşallah tekrar eski sağlığıma dönüyorum, ve çok şükrediyorum iğneye kürtaja gerek kalmadan düştüğüiçin çünkü dış gebelik oldukça sorunlu bir durummuş ve tehlikeliymiş, gerçekten bir sene kafamı dinlemek ve vücudumu dinlendirmek istiyorum bütün düzenim alt üst oldu, ben hep28 günde bir regl olurum hayatımda ilk defa regl günümü bilmiyorum kanamam ne zaman biter bir daha ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum:)

haklısın canım ya bunları düşündükce sukredıyorum ama cok zor artık bende dusunmuyorum 1.5 yıllık evlıyım evlendıkten 6 ay sonra normal yolla olmayacagını ögrendım ondan sonra hep bu psikolojı evlılıkten bir sey anlamadım hep bir kososturma yeter artık dedım demekkı kaderımde bunlar var 2 sene bebek falan düşünmeyecem kendıme gelmem lazım daha 21 yasındayım esımde 25 yasımız cok küçük herkes bizim yasımızda üniversite okuyo hala biz bebek pesinde kosuyoruz allah büyüktür bir gün bizimde yüzümüzü güldürür insallah bugün kanamam arttı zaten hayırlısı buymus demekkı nasip artık sende kendıne ıyı bak yalan dunyada hayatını yaşa bende bir süre öyle yapmayı düşünüyorum öptüm

hayırlısıyla inşallah svscim iki transfer oldu ama prosedürde tek diye yazıyor dr saolsun şansınızı azaltmak istemem dedi

rabbim hepimizin hakkında hayırlısnı versin

amin canım insallah senın yüzün güler benim olmadı rabbim sana nasip eder insallah emeklerın bosa cıkmaz

canım inan üzüldüm..kendimde 2 kez yaşamış biri olarak duygularını anlayabiliyorum..senin ilk denemendi değil mi yanılmıyorsam? üzülme hiç bunda da vardır bir hayır de sen yine rabbine güven..hayırlısıyla birgün bizim de yüzümüz gülecek..:teselli:

evet canım benım ılk denememdi ama artık bir süre ara verecem cok yıprandım insallah canım benım allh yuzumuzu güldürür en yakın zaman da

svs cım mrb canım geçmiş olsun inş bir süpriz olur bebeğin geç döllenmiş falan olur sen yinede hakan hocaya inan üzme kendini dua et...

kızlarrr mrb bizim mercimeğimin kalbi pıt pıt atmaya başladı artık tek olduğuda kesin .dün ultrasonda gördük..bu arada son adet tarihi esas alınmıyormuş dr.sordum son adetim 30 ocak ama başka bir tarih söyledi onu esas alıyorlarmış tüp bebek te yani bana dün 6 şubat a göre hesaplıcaksın dedi doktor 26 kasım doğum tarihi dedi..ilk günler çok gaz sancım vardı o geçti şimdi bulantı bulantııııı....allah hepimize sağlık sıhhat sabır versin...

evet canım benım ılk denememdi ama artık bir süre ara verecem cok yıprandım insallah canım benım allh yuzumuzu güldürür en yakın zaman da

svs cım lütfen umudunu kaybetme ve pes etme olmasada çok gençsin tekrar dene benim senden ümidin çok fazla var dualarım seninle...

merseraycım allah şifa versin ne kadar zor bir durum inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun kadın olmak ne zor değilmi her şeyi biz çekiyoruz bebek olsada olmasada..allahım sana birdaha bunları yaşatmadan mucizeni nasip etsin arkadaşım...

svs cım lütfen umudunu kaybetme ve pes etme olmasada çok gençsin tekrar dene benim senden ümidin çok fazla var dualarım seninle...

saol canım benım ama benım umudum kalmadı ıyıce kanamam arttı yüzde 50 vermişti hakan hoca ama olmadı yarın yine test yaptıracam ama hiç umudum yok hayırlısı buymus demek kı nasipte yokmus allah sana saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

SVS hakkında hayırlısı olsun arkadaşım canın sagolsun allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak demekki ...

SVS hakkında hayırlısı olsun arkadaşım canın sagolsun allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak demekki ...

SAOL Canım EVET NASİP DEGİLMİŞ BEKLİYECEM ONU GELECEK ANNESİNE BİR GÜN ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN BANADA

canım arkadaşım ALLAH hayırlısını versin hakkında.üzülme demek kolay ama elden birşey gelmeyince ne denirki.demekki bebeşin başka bir zaman gelecek.

canım durumların iyiye gittiğine sevindim.artık senin sağlığın herşeyden daha önemli.kendini hazır hissedince tekrar denersin ve İnşallah bu sefer olur.

yasemincim demek tek bebişin,sağlıklı olsunda İnşallah.kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…