bilmiyorum canım ama fazlada umutlanıp tekrar hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum insallah bir sey olmaz canım bebişlerin sana sım sıkı tutunur kaç tane transfer edıldı sana canım tek embriyo yasası sana vurdumu dua et allah yuzunu güldürsün insallah
bilmiyorum canım ama fazlada umutlanıp tekrar hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum insallah bir sey olmaz canım bebişlerin sana sım sıkı tutunur kaç tane transfer edıldı sana canım tek embriyo yasası sana vurdumu dua et allah yuzunu güldürsün insallah
saol arkadaslar destek oldugunuz için ama dün aksam kanamam basladı hastaneye gittim 0,2 kan degerim negatif artık 2 gündede yükselmez o yüzden umutlarım bitti artık rabbim bana anne olmayı nasip etmedi insallah sizler saglıklı bir sekılde kucagınıza alırsınız bebişleri cok üzgünüm
canım inan üzüldüm..kendimde 2 kez yaşamış biri olarak duygularını anlayabiliyorum..senin ilk denemendi değil mi yanılmıyorsam? üzülme hiç bunda da vardır bir hayır de sen yine rabbine güven..hayırlısıyla birgün bizim de yüzümüz gülecek..:teselli:
evet canım benım ılk denememdi ama artık bir süre ara verecem cok yıprandım insallah canım benım allh yuzumuzu güldürür en yakın zaman da
bu arada kızlar değerlerim çok şükür düşmeye başladı 2 haftadır bu sabah da kan verdim geçen hafta 77di. inşallah şimdi sıfırlanmıştır. bakalım bugün belli olcak.... kanamammın 53.günü ve o da azaldı inşallah tekrar eski sağlığıma dönüyorum, ve çok şükrediyorum iğneye kürtaja gerek kalmadan düştüğüiçin çünkü dış gebelik oldukça sorunlu bir durummuş ve tehlikeliymiş, gerçekten bir sene kafamı dinlemek ve vücudumu dinlendirmek istiyorum bütün düzenim alt üst oldu, ben hep28 günde bir regl olurum hayatımda ilk defa regl günümü bilmiyorum kanamam ne zaman biter bir daha ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum:)
SVScim Rabb'im hakkınızda hayırlısını versin inşallah
svs cım lütfen umudunu kaybetme ve pes etme olmasada çok gençsin tekrar dene benim senden ümidin çok fazla var dualarım seninle...
SVS hakkında hayırlısı olsun arkadaşım canın sagolsun allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak demekki ...
saol arkadaslar destek oldugunuz için ama dün aksam kanamam basladı hastaneye gittim 0,2 kan degerim negatif artık 2 gündede yükselmez o yüzden umutlarım bitti artık rabbim bana anne olmayı nasip etmedi insallah sizler saglıklı bir sekılde kucagınıza alırsınız bebişleri cok üzgünüm
bu arada kızlar değerlerim çok şükür düşmeye başladı 2 haftadır bu sabah da kan verdim geçen hafta 77di. inşallah şimdi sıfırlanmıştır. bakalım bugün belli olcak.... kanamammın 53.günü ve o da azaldı inşallah tekrar eski sağlığıma dönüyorum, ve çok şükrediyorum iğneye kürtaja gerek kalmadan düştüğüiçin çünkü dış gebelik oldukça sorunlu bir durummuş ve tehlikeliymiş, gerçekten bir sene kafamı dinlemek ve vücudumu dinlendirmek istiyorum bütün düzenim alt üst oldu, ben hep28 günde bir regl olurum hayatımda ilk defa regl günümü bilmiyorum kanamam ne zaman biter bir daha ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum:)
kızlarrr mrb bizim mercimeğimin kalbi pıt pıt atmaya başladı artık tek olduğuda kesin .dün ultrasonda gördük..bu arada son adet tarihi esas alınmıyormuş dr.sordum son adetim 30 ocak ama başka bir tarih söyledi onu esas alıyorlarmış tüp bebek te yani bana dün 6 şubat a göre hesaplıcaksın dedi doktor 26 kasım doğum tarihi dedi..ilk günler çok gaz sancım vardı o geçti şimdi bulantı bulantııııı....allah hepimize sağlık sıhhat sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?