canım arkadaşım ALLAH hayırlısını versin hakkında.üzülme demek kolay ama elden birşey gelmeyince ne denirki.demekki bebeşin başka bir zaman gelecek.
Canım cok uzuldum cok umutluydum senın ıcın hayırlısı olsun yasın cok genc en kısa zamanda bebısıne kavusursun ınsallah
evet bu durumda insan daha çok ilgi bekliyor ama yok svs bence aramazlar işleri bitti ne olsa acı ama gerçek benim merkezimde beni aramamıştı.
kızlar bı sure gıremedım bıraz mısafır yogunlugum vardı.svs gecmıs olsun canım yaaaa bundada bı hayır demekten baska yapıcak bısey yok ıns tekrar bunları yasamadan bebegın sana gelır rabbım yuzunu böyle güldürür ıns butun bunları unutturur sana.yasemın benımde son adet tarıhım 8 aralıktı ama hakan bey bı hesap yaptı 11 ı kabul etcez dedı ve ona gore hesaplıyolar.bu arada benım dızlerımın ustunde kas agrısı oluyo neden acaba ben kıloda almadım hıc anlamadım sebebını.bu sıra bıraz yoruldum ondan mı oldu analmadım.sızlerın nasıl gecıo gunlerınız
kızlarr mrb giremiyorum uzun süredir ...midem çok kötü annemde kalıyorum raporluyum sizler ne alemdesiniz ...sat göre 8.haftadayım hala kasık ağrım oluyor ara ara...3 gün önce kanamam oldu diye gece gece acile gittik..ama kabız olduğum için hemoroid olmuş o kanama yaparmış:)) bende ilk defa olduğu için hemoroid nedir nasıl kanar bilmiyordum hasteneyi doktorumu ayağa kaldırdım kanama var diye allah a şükür hemoroid miş...allaha emanet olun hepiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?