Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kızlar epey uzak kaldım burdan.bu hafta hastanelerle uğraştım.testlerim vardı onları yaptık.bebişler iyi ALLAH'a Şükür.sadece kasılma ve sertleşmelerim arttı bebişlerim büyüdüğü ve hareketlendiği için.doktor normal dedi bu duruma.genelde annemde kalıyorum artık,yorulmamak için.ordada internet yok.hepiniz kendinize iyi bakın kızlar,fırsat buldukça yazarım.

canım arkadaşım ALLAH hayırlısını versin hakkında.üzülme demek kolay ama elden birşey gelmeyince ne denirki.demekki bebeşin başka bir zaman gelecek.

saol canım ne yapalım üzülüyorum ama elden bir sey gelmiyo hayat devem ediyo yinede her seyı hayırlısı demek ki daha vakti var annesine üzücek daha sonra gelecek demekki allah sizlere saglıklı bir sekılde kucagınıza almayı nasıp etsin bizleri unutmayın duarınızı eksik etmeyin

nerelerdesiniz arkadaşlar nasılsınız kimsede ses yok merak ettim sizleri umarım hepiniz iyisinizdir bir sorun yokturdur ben iyiyim artık üzülmeyecem karar verdım nasip ne zamansa o zaman olacak

Canım cok uzuldum cok umutluydum senın ıcın hayırlısı olsun yasın cok genc en kısa zamanda bebısıne kavusursun ınsallah

arkadaslar negatif diye anatolia yı aradık hemşire hakan hoca size dönecek dedi 3 gündür bekliyoruz daha arıyacak bizi cok sinirlrndım ınsan bir arar ya sogudum bu yüzden de demekki işleri bitene kadar mı bumu samimiyet

evet bu durumda insan daha çok ilgi bekliyor ama yok SVS bence aramazlar işleri bitti ne olsa acı ama gerçek benim merkezimde beni aramamıştı.

evet bu durumda insan daha çok ilgi bekliyor ama yok svs bence aramazlar işleri bitti ne olsa acı ama gerçek benim merkezimde beni aramamıştı.

boşver canım bizim onların tesellisine ihtiyacımız yok ama insanı kandırıyolar gibi birazdan size dönecek diyolar 3 gün geçiyo bunlar dogru degil ama ne yazık kı onlarda sadece para düşünüyolar ilk zamanlar gelecekmısın diye 40 defa arıyolar işleri bittikten sonra tanımıyorlar ama bu konuda bizleri en iyi merkezlerin anlaması lazım menfat dünyası canım allah insallah bize normal yolla nasip eder bir dahada onlara ihtiyacımız kalmaz rabbim büyüktür

turkbayragiAnket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

kızlar bı sure gıremedım bıraz mısafır yogunlugum vardı.svs gecmıs olsun canım yaaaa bundada bı hayır demekten baska yapıcak bısey yok ıns tekrar bunları yasamadan bebegın sana gelır rabbım yuzunu böyle güldürür ıns butun bunları unutturur sana.yasemın benımde son adet tarıhım 8 aralıktı ama hakan bey bı hesap yaptı 11 ı kabul etcez dedı ve ona gore hesaplıyolar.bu arada benım dızlerımın ustunde kas agrısı oluyo neden acaba ben kıloda almadım hıc anlamadım sebebını.bu sıra bıraz yoruldum ondan mı oldu analmadım.sızlerın nasıl gecıo gunlerınız

saol canım kısmet degilmiş ne yapalım hakkımızda hayırlısı

kızlarr mrb giremiyorum uzun süredir ...midem çok kötü annemde kalıyorum raporluyum sizler ne alemdesiniz ...sat göre 8.haftadayım hala kasık ağrım oluyor ara ara...3 gün önce kanamam oldu diye gece gece acile gittik..ama kabız olduğum için hemoroid olmuş o kanama yaparmış:)) bende ilk defa olduğu için hemoroid nedir nasıl kanar bilmiyordum hasteneyi doktorumu ayağa kaldırdım kanama var diye allah a şükür hemoroid miş...allaha emanet olun hepiniz...

kendine iyi bak canım bebişede korkma allaha emanet bebiş allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin sanada gecmiş olsun

sağoll canımm allahım sana da sabır versin inş geçicek bu günler allah büyüktür..

slm kızlar nasılsınız bu aralar pek giren yok buraya bende kısmetse 4 nisanda lucrinle başlıyorum tedaviye umarım olumlu olur sonuçlar...

merhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum sayfayı ama yazmamıştım bayadır...Geçen adetimin 21. günü lucrinle başladım tüp bebek maratonuna umarım hepimizin de sonucu hayırlı olur.Perşembe günü muayeneye gittim gonal f başlandı 300 üniteden bi dahaki kontrolüm pazartesi günü çok heyecanlıyım inşallah ilk denemede olumlu sonuç alırız.Lütfen birbirimize dua edelim allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

kızlar sonucum negatif değerim 0 çıktı rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün inşallahhh yanısıra benimde işallah bidahaki sefere olur inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…