Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım çok kararsızım Maya nın fiyatı da çok cazip geldiAnotolia raporsuz 3750 + ilaçlar diyor.Yumurta takibi için doktor önemli mi herkese güvenemiyorum EN KÖTÜ KARAR KARARSIZLIKTAN İYİ GERÇEKTENbilmiyorumkismile

Günaydın Anatoliada hiçkimse kalmamış mı ya Nerdesiniz akannehir

burdayız canım ama tedavi bitti olmadı nasipte yokmus hayırlısı artık

burdayız canım ama tedavi bitti olmadı nasipte yokmus hayırlısı artık

Hayırlısı canım. Gerçekten büyük bir imtihandayız.Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul eder inşallah. Ben inanıyorum bir gün anne olacağıma Allahın izniyle. Sen de inan. ınanmak başarmanın yarısı ümidimizi kaybetmeyelim canım.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

saol canım benım bende inanıyorum demekki daha vakti var ama beebgim ama gelecek vakti geldiginde hayırlısı büyük bir sabırla bekliyecem onu allah bana ömür verdiği sürece pes etmek yok bizim bebişler biraz nazlı insallah rabbim en yakın zamanda senınde benımde tüm isteyenlerin yüzünü güldürür canım en güzeli dua etmek birbirimize dualarım tüm anne olmak isteyenlerle bende seni öpüyorum canım

GÜnaydın kızlar artık hamıŞ arkadaŞlarımız gırmıyo kımse yok nerelerdesın umarım hepınız ıyısınızdır sorun yoktur ınsallah

merhaba kızlar bu topıgın solugu kesılmıs sankı bende net yoktu ondan takıp edemedım hamısler kendı dertlerıne dusmusler galıba butun vakıtlerımız yatarak gecıyo benım 10. haftam nasıl gectı anlamadım rabbım hepınıze nasıp etsın ınsallah herkesten guzel haber alırız bı gun

CANIM AMA İNSAN ARKADASLARINI UNUTMAZ YINEDE YATIN AMA BİZİDE YANLIZ BIRAKMAYIN BEBİŞ NASIL UMARIM BİR SORUN YOKTURDUR KENDINE VE BEBİŞE İYİ BAK ALLAH SAGLIKLI BİR SEKILDE KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN BİZLEREDE EN YAKIN ZAMAN DA BEBİŞLERİMİZİ YOLLAR İNSALLAH DUALARINI EKSİK ETME CANIMopuyorumnanaktan

arkadaşlarr mrb ben burayı çok özlüyorum burada çok heyecanlarımızı paylaştık ben asla unutanlardan değilim şuan eşim şehir dışında ve annemlerde kalıyorum biraz bulantım var halsizlik uyku :)) bugün evimdeyim allaha şükür nasılsınızzzzzz ebi..nurtopu..firdos..svs adını yazamadıım tüm arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın..

canım tedavin hayırlı olsun...inşallah rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin...sormak istediğin ne varsa sorabilirsin dr.hakan beydi 8 haftalık hamileyim 2 embiryo transfer edildi şuan bebeğim tek 22 gün lucrin kullandım18 ocakta tedavim başladı 18 şubatta transfer oldum 24 şubatta b hcg pozitif 25 şubatta idrar tahlilinde pozitif sonucu aldım:)) rabbime şükürler olsun...

merhaba arkadaşlar dün benimde anatoliada yumurtalarım toplandı.toplam 9 tane toplanmış bunlardan 8i işleme alınmış ve 7 tanesi döllenmiş bugün arayıp haber verdiler..perşembe günü de allahın izniyle transferim olacak..sizce nasıl sayı filan bir de transferde yada transferden sonra tutunmaları için dikkat etmem gereken şeyler var mı yardımcı olursanız sevinirim bir de dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim...teşekkürler arkadaşlar...

insallah canım rabbim yüzünü güldürür bebiş sana sımsıkı tutunur dualarımız senınle kac tane transfer edılecek sayı gayet güzel insallah hakkında hayırlısı olur rabbım hayırlı evlatlar nasip etsinopuyorumnanaktan

sağol canım amin inşallah hepimize de rabbişm hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...sanırım 2 transfer edilecek yani ben öyle tahmin ediyorum ama tabi onu kararını drumuz verecekmiş belki bir de olabilir inşallah hayırlısı olur hepimiz için...

kukuleta tedavin hayırlı olsun transfer sonrası bol bol dinlen ama bana sorarsan çokta yatmak sıkıcı oluyor 3 gün sonra normal hayata dönebilirsin inşallah iyi haberlerle dönersin...allah yardımcın olsun

kukuleta tedavin hayırlı olsun transfer sonrası bol bol dinlen ama bana sorarsan çokta yatmak sıkıcı oluyor 3 gün sonra normal hayata dönebilirsin inşallah iyi haberlerle dönersin...allah yardımcın olsun

sağol yasemincim inşallh biz de senin gibi pozitif sonuçlarla döneriz...senin özellikle yediğin bişeyler varmıydı ya da dinlenmek dışında yaptığın şeyler...teşekkür ederim lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

günaydın svs sen nasılsın atlatabildinmi biraz...

canım şimdi iyiyim zaman geçtikçe insan alışıyo bol bol dua ediyorum hepimize insallah rabbim dualarımı karsılıksız bırakmayacak buna inanıyorum en yakın zaman da bizde buraya hamileyiz diye yazacagız allahın izniyle

Merhaba bayanlar ben yaklaşık 2-3 aydır bu forumu takip ediyorum. Tüp bebek tedavisi yaptırmaya karar verdikten sonra netten uzun bir araştırma yaptım. Nerede yaptıracağım konusunda tereddütlüydüm. Fakat bu forumda yapılan yorumları ve olumlu sonuc alanların coğunlukta oldugunu görünce anatolia da karar kıldım. ılk denemem ve sükür dün kanda belli oldu hamileyim. Tedaviye başlayan arkadaslara umut olmak için bende siteye üye olup yazmak istedim. Çünkü bana da buradaki arkadaşlar umut oldu. Manevi destek oldu. Gebeliği elde edemeyen arkadaşlarıma çok sabır diliyorum. Çünkü acısını anlıyorum. Rabbim inş. bundan sonraki süreçte yüzlerini güldürür. Merak ettiğiniz sorular olursa tek tek cevaplamaya hazırım. Hersey gönlünüzce olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…