meleğim ve aşkım zaten anatoliaya gidersen onlar senin adına rapor çıkarıp sana kargoyla gönderiyorlae sende ilaçlarını alırken kullanıyosun raporu yani zten rapor devletin üniversitesinden çıkıyor...
sumakimcim bende bulunduğum şehirde yaptırıcam takiplerimi sadece yumurta toplama ve transfere gidicem drunun bağlantısı vardır anatolidaki drların biriyle benim drum hakan beye yönlendirdi beni her takipten sonra yumurta boyutlarını falan aktarıyorlar görüşüp ona göre yapılmasıgerekene karar veriyorlar...
burdayız canım ama tedavi bitti olmadı nasipte yokmus hayırlısı artık
Hayırlı canım. Gerçekten büyük bir imtihandayız.Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul eder inşallah. Ben inanıyorum bir gün anne olacağıma Allahın izniyle. Sen de inan. İnanmak başarmanın yarısı ümidimizi kaybetmeyelim canım.opuyorumnanaktan
merhaba kızlar bu topıgın solugu kesılmıs sankı bende net yoktu ondan takıp edemedım hamısler kendı dertlerıne dusmusler galıba butun vakıtlerımız yatarak gecıyo benım 10. haftam nasıl gectı anlamadım rabbım hepınıze nasıp etsın ınsallah herkesten guzel haber alırız bı gun
slm arkadaşlar.
Bende anatoliada tedaviye başladım. 10 gündür lucrin kullanıyorum. Umarım hepimiz mutlu oluruz, hayırlı haberler alırız. Bu 2. denemem hakkımızda hayırlısı olsun. Daha önce orada tedavi görmüş arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar dün benimde anatoliada yumurtalarım toplandı.toplam 9 tane toplanmış bunlardan 8i işleme alınmış ve 7 tanesi döllenmiş bugün arayıp haber verdiler..perşembe günü de allahın izniyle transferim olacak..sizce nasıl sayı filan bir de transferde yada transferden sonra tutunmaları için dikkat etmem gereken şeyler var mı yardımcı olursanız sevinirim bir de dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim...teşekkürler arkadaşlar...
insallah canım rabbim yüzünü güldürür bebiş sana sımsıkı tutunur dualarımız senınle kac tane transfer edılecek sayı gayet güzel insallah hakkında hayırlısı olur rabbım hayırlı evlatlar nasip etsinopuyorumnanaktan
kukuleta tedavin hayırlı olsun transfer sonrası bol bol dinlen ama bana sorarsan çokta yatmak sıkıcı oluyor 3 gün sonra normal hayata dönebilirsin inşallah iyi haberlerle dönersin...allah yardımcın olsun
günaydın svs sen nasılsın atlatabildinmi biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?