kızlar sonucum negatif değerim 0 çıktı rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün inşallahhh yanısıra benimde işallah bidahaki sefere olur inşallahhhh
canım benim seni cok iyi anlıyorum rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek insallah ama daha vakti var demek ki sabır k.i.b öptüm
inşallah son acın olur canım bu....kızlar sonucum negatif değerim 0 çıktı rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün inşallahhh yanısıra benimde işallah bidahaki sefere olur inşallahhhh
Merhaba kızlar tedavileriniz hayırlı olur inşallah.. Ben anatoliada tedavi gördüm çok memnun kaldım şimdi hamileyim :) Darısı sizlerin başına inşallah sevgilerimlee
canım ben yeni üye oldum allah tamamına erdirir inşallah sag salim kucagına alırsın benimde transferimin yarın 9. günü tahlil yapdırsam çıkarmı acaba
sen kaç gün sonra ögrendin .yazarsan çok sevinirim çok tşk şimdiden
meleğim ve aşkım ben yeni başlıyorum raporsuz merkez fiyatı 4250 lira 1500 civarıda ilaçların tutar raporu ise 3350 merkez fiyatı 600-700 civarıda ilaçların tutar canım ben 2 yıllık memur olduğum için rapor çıkartamadım cebimden ödüycem hepsini...
slm arkadaşlar.
Bende anatoliada tedaviye başladım. 10 gündür lucrin kullanıyorum. Umarım hepimiz mutlu oluruz, hayırlı haberler alırız. Bu 2. denemem hakkımızda hayırlısı olsun. Daha önce orada tedavi görmüş arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
meleğim ve aşkım zaten anatoliaya gidersen onlar senin adına rapor çıkarıp sana kargoyla gönderiyorlae sende ilaçlarını alırken kullanıyosun raporu yani zten rapor devletin üniversitesinden çıkıyor...
sumakimcim bende bulunduğum şehirde yaptırıcam takiplerimi sadece yumurta toplama ve transfere gidicem drunun bağlantısı vardır anatolidaki drların biriyle benim drum hakan beye yönlendirdi beni her takipten sonra yumurta boyutlarını falan aktarıyorlar görüşüp ona göre yapılmasıgerekene karar veriyorlar...
meleğim ve aşkım zaten anatoliaya gidersen onlar senin adına rapor çıkarıp sana kargoyla gönderiyorlae sende ilaçlarını alırken kullanıyosun raporu yani zten rapor devletin üniversitesinden çıkıyor...
sumakimcim bende bulunduğum şehirde yaptırıcam takiplerimi sadece yumurta toplama ve transfere gidicem drunun bağlantısı vardır anatolidaki drların biriyle benim drum hakan beye yönlendirdi beni her takipten sonra yumurta boyutlarını falan aktarıyorlar görüşüp ona göre yapılmasıgerekene karar veriyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?