Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kızlar sonucum negatif değerim 0 çıktı rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün inşallahhh yanısıra benimde işallah bidahaki sefere olur inşallahhhh

canım benim seni cok iyi anlıyorum rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek insallah ama daha vakti var demek ki sabır k.i.b öptüm

canım benim seni cok iyi anlıyorum rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek insallah ama daha vakti var demek ki sabır k.i.b öptüm

canım çok şükür allaha iyiyim bunada şükür sağlığım sıhhatim iyi eşim ve sevdiklerim hep yanımda ve bana destek o yüzden kendimi iyi hissediyorum rabbim lütfedip bi melek gönderirse ne ala başımın üstünde yeri var o verdide bizmi istemedik dimi ama

meleğim ve aşkım ben yeni başlıyorum raporsuz merkez fiyatı 4250 lira 1500 civarıda ilaçların tutar raporu ise 3350 merkez fiyatı 600-700 civarıda ilaçların tutar canım ben 2 yıllık memur olduğum için rapor çıkartamadım cebimden ödüycem hepsini...

bu arada embriyo dondurma sayısı kaç olursa olsun 500 lira ilk sonrada yıllık 150 liraymış...

Merhaba kızlar tedavileriniz hayırlı olur inşallah.. Ben anatoliada tedavi gördüm çok memnun kaldım şimdi hamileyim :) Darısı sizlerin başına inşallah sevgilerimlee

canım ben yeni üye oldum allah tamamına erdirir inşallah sag salim kucagına alırsın benimde transferimin yarın 9. günü tahlil yapdırsam çıkarmı acaba
sen kaç gün sonra ögrendin .yazarsan çok sevinirim çok tşk şimdiden

canım belli olmuyo ama bence yapma genelde idrarda negatif cıkıp sonra pozitif sonuç alan cok az kalmış zaten rabbim yüzünü güldürür insallah

ıyi akşamlar kızlar ben bugün rapor çıkarmak için afyon üniversite hastanesindeydim.Kadın doğumcu raporu çukarırız dei yer olarak da anatoliayı önerdi.ığneleri felan kendisi yapacakmış biz transfer için üç dört günlüğüne gidecekmişiz.Böyle bir durum yaşayan var mı Maliyeti ne oldu Bu merkezin konaklama imkanı var mı ?Şimdiden teşekkürler.

tesekkur ederım canım saolasın acaba devlette rapor cıkarıp ta ozel yerde yaptıran varmı raporu verıyorlar deılmı sorun cıkarmazlar

slm arkadaşlar.
Bende anatoliada tedaviye başladım. 10 gündür lucrin kullanıyorum. Umarım hepimiz mutlu oluruz, hayırlı haberler alırız. Bu 2. denemem hakkımızda hayırlısı olsun. Daha önce orada tedavi görmüş arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

anatolia güzel bir merkez genelde basarı oranı yüksek ben 15 gun önce negatif sonuc aldım 1 denemem di anatolıada yaptım olmadı hayırlısı insallah senın olur rabbim kimsenin emeklerını bosa cıkarmasın

öncelikle elchın gecmıs olsun canım nasıp bırdahakıne ıns allah saglıkla versın bebegını kollarına sabır....
kızlar yenı gelenler olmus hosgeldınız bende anatolıada 27 kasımda hakan beyle basladım tedavıme ıns hayırlı olur sızın ıcınde....
cag ben de yapmıstım 8.gunmu 9.gunmu hatırlamıorum negatıfdı ama ben pozıtıf olduguna ınandıgım ıcın bıkac gun sonra kan testı yaptırdım cok sukur 9aylık maratonun 3 ayını bıtırdım ıns hakkında hayırlısı olur

meleğim ve aşkım zaten anatoliaya gidersen onlar senin adına rapor çıkarıp sana kargoyla gönderiyorlae sende ilaçlarını alırken kullanıyosun raporu yani zten rapor devletin üniversitesinden çıkıyor...

sumakimcim bende bulunduğum şehirde yaptırıcam takiplerimi sadece yumurta toplama ve transfere gidicem drunun bağlantısı vardır anatolidaki drların biriyle benim drum hakan beye yönlendirdi beni her takipten sonra yumurta boyutlarını falan aktarıyorlar görüşüp ona göre yapılmasıgerekene karar veriyorlar...

canım ınsallah hayırlı sonuclar alırsın allah yuzunu güldürsün

anatoliaya gitmeyi düşünüyoruz, rapor çıkartma biraz kafamı karıştırdı, nasıl oluyor doktorunuz eskişehirdemi yani ankarada kalmamız gerekmiyor o zaman doktorunuz kimdir öğrenebilirmiyim bende eskişehire çk yakınım

nursım bende eskısehırlıyım bende temmuzda dusunuyorum senın doktorun kım esk de anotolıadamı dusunuyosun bende ya maya ya anotolıa ıkısınden bırı ıns benım doktorumda ole yapar ılacları ve takıbı esk yaparım yumurta toplama ve transfere ank gıderım daha ıyı olur ank gıt gel olmaz benım doktorum tala demırkol sen ne zaman yaptıracaksın kısmetse canım

kızlar ben eskişehirde aslan beye gidiyorum merkeze görüşmeye gittik isterseniz izin alın takiplerinizi burda yapalım dediler ama ben transferden sonra izin alıcam dedim eskişehirdeki drum zaten bu merkezle sürekli irtibat halinde olacak ilk randevumuda drum aldı zaten ben kendisinden çok memnunum sizde drunuzla görüşebilirsiniz...

allah yardımcınız olsun arkadaslar rabbım yuzunuzu guldursun ınsallah benımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…