Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

gözünaydın canım allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsın dualarını eksik etme bizler için

inşallah canım...

gözün aydın canım...

hayırlı olsun arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Tesekkür ederim arkadaşlar. Sizleri kendime çok yakın hissediyorum. Etrafımda benim gibi çaresiz olan kimse yok çünkü. Kendime her dua edişimde benim durumumda olan herkesin yüzünü güldür diye dua ediyorum Rabbime. Her şükür edişimde de sizler için dua etmeye devam edecem. Bu arada anatolia gerçekten iyi bir seçim. Olmasa bile tekrar aynı merkezi seçerdim. Çok titizlikle çalıştıklarını gözlemledim. Bülent Tıraş dı doktorum. Çok babacan yaklaştı. Bize 2 ay bile beklemeyin dedi. Eşimin durumu (sipermiyogram tahlili) çok düşüktü. Normal olarak 10 yılda bile %5 sans vermişti doktorlar. Üroloji doktoru Prof. olacak tüp bebek bile tutmaz. Yaptırmayın dedi. Ama benm ısrarlarım üzerine bir yola çıktık. Çok dua ettim. Şükürler olsun. Ama korkularım hep devam edecek. Çünkü belki bir daha deneyecek bir durumum bile olmayacak ileride. ınş. sizlerin de yüzü güler. Arkadaşlarım sizlerin durumlarınızı buradan o kadar titizlikle takip ettim ki en az 2 - 3 defa okudum her sayfayı abartmıyorum. Paylaşım çok güzel...

canım bizi bizden iyi anlayan başka kimse yok burayı bende cok seviyorum rabbım ınsallah yüzünü güldürür dualarım senınle

allaha şükür iyiiz şimdilik tek sorunum kullandığım vitaminden dolayı kabız olmam...oda hemoroid yaptı kıvranıp duruyorum ilaçda yasak ( bugünlerde kasık ağrım var hamile arkadaşlar sizdede sağ kasıkta rahimden bacağa doğru vuran ara ara krap tarzı ağrılar oldumu 9.haftada ...geçen hafta ultrasona girdim problem yok dedi dr sanırım bebek büyüyor diyorum yatıyorum fırsat buldukca ...

transfer sonrası ne yaptığımı sormuşşun arkadaşım ben hiç yazmıyım ben kötü örneğim çünkü yolculuk düğüne gitmek yatmamak hepsini yaptım malesef sen bana bakma bol bol dinlen hem vücut hen moral olarak ben ananas duymuştum yedim bol bol su içtim birde kabak çekirdeği yedim sana da allahım bekletmeden bebeğine kavuştursun inşallah

canım merhaba yasemın ben esk sende esk galıba anotolıa yada mayayı dusunuyorum doktorum var talat demırkol zubeyde hanımda orasını onerecek buyuk ıhtımalle hamılesın herhalde tebrık ederım ALLAHIM kucana almayıda nasıp etsın canım darısı bıze ıns sızde sorun eydı bızım erkek faktoru 3 asılama oldum malesef olmadı bıde anotolıa nasıl doktorları basarı oranı fıyatı nekadar bıde sen butun takıplerını tup bebek yaptırırken ankardamı kaldın yoksa esk yaptırdın takıplerını cok soru sordum basını arıttım cevaplarsan sevınırım tsk sımdıden ALLAH bebegını sana kavustursun sag salım ıns bızede dua et opt

mrb hemşerim:))tedavinde başarılar diliyorum talat bey iyi bir seçim bence benim doktorum direk anatolia yada maya falan demedi bu konuda ben sadece hakan yara lıya güveniyorum dedi anatolida çok iyi bir dr gerçi 1 aylık tedavide sadece 3 kez görüştük ilk gün ve son gün birde yumurta toplamada vardı ama allah razı olsun sayesinde tedavim başarılı oldu tedavim yaklaşım 7,5 - bin tuttu ilaçlar dahil eşimin sperm sayısı sadece 9 bin di.takibim esk oldu sadece bende e2 yükselmesi oldu yumurta toplamaya 4 gün kala anatolia dan çağırıldım yumurtam topladı 15 şubatta.o gün esk döndüm 18 şubatta sabah ank gittim hızlı trenle ogün transferim oldu ve 3 saat sonra esk döndüm..tam 1 ay sürdü ve esk dr.takip etti sürekli ank iletişim halindeydi sağolsun...inş mutlu sonucu alırsın canım hakan bey tavsiyemdir..

canım cok tsk ederım bılgılerın ıcın bende takıbı esk yaptırmak ıstıyorum zaten ıns olumlu sonuc alırım canım dua et talat beye guvenıyorum o nederse ona yaptırıcagım ıns olur bebegım ıcımı rahatlattın cok tsk ederım bızım 12 mılyon sperm bende bısey yok ıns tutar ALLAHIM bebegını kucana almayı nasıp etsın canım opt

merhaba kızlar unutulmadınız hala dualarımdasınız gebelık oncesı troıd problemlerım vardı dostınex kullanıyordum hamıle olunca bıraktım. tekrar sorunlrım basladı bu hafta .üzgünüm cünkü kötü sonuclar dogurma ıhtımalı var bebeklerımı kaybetmekten cok korkuyorum dua edın lütfen 12.hafta bıtınce tedavıye baslıyacam .hamıle kalmakla ıs bıtmıyomus allah hepımızın yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar transferim oldu nihayet...bugün transferimin 4. günü şimdiye kadar genel olarak dinlenmeye çalıştım wc ve yemek harici çok fazla kalkmamaya çalıştım...bugün artık yavaş yavaş kalkıyorum allahım inşallah benim de ve isteyen herkesin de yüzünü güldürür...bekliyorum inşallah rabbimin yardımıyla tutarlar...çok ümitliyim allahım izin versin inşallah...benim için de nolur dua edin..

ins canım ALLAHIM bebegını korusun ıns senınledır kendıne dıkkat et mutlu haberı alırsın pozıtıf ol tamam ıyı dusun

insallah olumlu sonuc alırsın canım rabbim yüzünü güldürsün opuyorumnanaktan

Kızlar nasılsınız ben ıyıyım 2 gÜn gıremedım annemlere gıttım ama sızı cok Özledım hemde cok merak ettım

Kukuleta transferin hayırlı olsun canım. İnşallah hayırlısıyla tutar bize de umut olursun. Senin için dua edeceğim.:CüvCüv: Senin sonucunu öğreneceğin günlerde sanırım benim yumurtalarım toplanacak.Kendine iyi bak opuyorumnanaktan

kımse takılmıo artık galıba bakıorum arada bende eskısı gıbı cok gırmıorum ınternete malum zararlı...
hannemehtap allah yardımcın olsun hayırlı sıfalar olsun.kızlar doktor benım bebegıme kız dedı önce oglan demıstı ama erken dıye yanılma payı bırakmıstı sımdı kesın kız dıyo bakalım hayırlısıyla saglıkla gelsın ılk duam ıstegım o.bu arada benim karnım sıvrılestı bellı oluyo artık.ve artık belım ve sırtım agrıyor hafıf hafıf allah yardım etsın zormus annelık sımdı böyle ılerde ne olcak bılmıorum ama kızım ıcın katlanırım allah butun bebıslerı korusun annelerıne bagıslasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…