Merhaba bayanlar ben yaklaşık 2-3 aydır bu forumu takip ediyorum. Tüp bebek tedavisi yaptırmaya karar verdikten sonra netten uzun bir araştırma yaptım. Nerede yaptıracağım konusunda tereddütlüydüm. Fakat bu forumda yapılan yorumları ve olumlu sonuc alanların coğunlukta oldugunu görünce anatolia da karar kıldım. İlk denemem ve sükür dün kanda belli oldu hamileyim. Tedaviye başlayan arkadaslara umut olmak için bende siteye üye olup yazmak istedim. Çünkü bana da buradaki arkadaşlar umut oldu. Manevi destek oldu. Gebeliği elde edemeyen arkadaşlarıma çok sabır diliyorum. Çünkü acısını anlıyorum. Rabbim inş. bundan sonraki süreçte yüzlerini güldürür. Merak ettiğiniz sorular olursa tek tek cevaplamaya hazırım. Hersey gönlünüzce olsun..
inşallah canım...canım şimdi iyiyim zaman geçtikçe insan alışıyo bol bol dua ediyorum hepimize insallah rabbim dualarımı karsılıksız bırakmayacak buna inanıyorum en yakın zaman da bizde buraya hamileyiz diye yazacagız allahın izniyle
Merhaba bayanlar ben yaklaşık 2-3 aydır bu forumu takip ediyorum. Tüp bebek tedavisi yaptırmaya karar verdikten sonra netten uzun bir araştırma yaptım. Nerede yaptıracağım konusunda tereddütlüydüm. Fakat bu forumda yapılan yorumları ve olumlu sonuc alanların coğunlukta oldugunu görünce anatolia da karar kıldım. İlk denemem ve sükür dün kanda belli oldu hamileyim. Tedaviye başlayan arkadaslara umut olmak için bende siteye üye olup yazmak istedim. Çünkü bana da buradaki arkadaşlar umut oldu. Manevi destek oldu. Gebeliği elde edemeyen arkadaşlarıma çok sabır diliyorum. Çünkü acısını anlıyorum. Rabbim inş. bundan sonraki süreçte yüzlerini güldürür. Merak ettiğiniz sorular olursa tek tek cevaplamaya hazırım. Hersey gönlünüzce olsun..
svs cım nasılsın...
Tesekkür ederim arkadaşlar. Sizleri kendime çok yakın hissediyorum. Etrafımda benim gibi çaresiz olan kimse yok çünkü. Kendime her dua edişimde benim durumumda olan herkesin yüzünü güldür diye dua ediyorum Rabbime. Her şükür edişimde de sizler için dua etmeye devam edecem. Bu arada anatolia gerçekten iyi bir seçim. Olmasa bile tekrar aynı merkezi seçerdim. Çok titizlikle çalıştıklarını gözlemledim. Bülent Tıraş dı doktorum. Çok babacan yaklaştı. Bize 2 ay bile beklemeyin dedi. Eşimin durumu (sipermiyogram tahlili) çok düşüktü. Normal olarak 10 yılda bile %5 sans vermişti doktorlar. Üroloji doktoru Prof. olacak tüp bebek bile tutmaz. Yaptırmayın dedi. Ama benm ısrarlarım üzerine bir yola çıktık. Çok dua ettim. Şükürler olsun. Ama korkularım hep devam edecek. Çünkü belki bir daha deneyecek bir durumum bile olmayacak ileride. İnş. sizlerin de yüzü güler. Arkadaşlarım sizlerin durumlarınızı buradan o kadar titizlikle takip ettim ki en az 2 - 3 defa okudum her sayfayı abartmıyorum. Paylaşım çok güzel...
canım merhaba yasemın ben esk sende esk galıba anotolıa yada mayayı dusunuyorum doktorum var talat demırkol zubeyde hanımda orasını onerecek buyuk ıhtımalle hamılesın herhalde tebrık ederım ALLAHIM kucana almayıda nasıp etsın canım darısı bıze ıns sızde sorun eydı bızım erkek faktoru 3 asılama oldum malesef olmadı bıde anotolıa nasıl doktorları basarı oranı fıyatı nekadar bıde sen butun takıplerını tup bebek yaptırırken ankardamı kaldın yoksa esk yaptırdın takıplerını cok soru sordum basını arıttım cevaplarsan sevınırım tsk sımdıden ALLAH bebegını sana kavustursun sag salım ıns bızede dua et opt
merhaba arkadaşlar transferim oldu nihayet...bugün transferimin 4. günü şimdiye kadar genel olarak dinlenmeye çalıştım wc ve yemek harici çok fazla kalkmamaya çalıştım...bugün artık yavaş yavaş kalkıyorum allahım inşallah benim de ve isteyen herkesin de yüzünü güldürür...bekliyorum inşallah rabbimin yardımıyla tutarlar...çok ümitliyim allahım izin versin inşallah...benim için de nolur dua edin..
merhaba arkadaşlar transferim oldu nihayet...bugün transferimin 4. günü şimdiye kadar genel olarak dinlenmeye çalıştım wc ve yemek harici çok fazla kalkmamaya çalıştım...bugün artık yavaş yavaş kalkıyorum allahım inşallah benim de ve isteyen herkesin de yüzünü güldürür...bekliyorum inşallah rabbimin yardımıyla tutarlar...çok ümitliyim allahım izin versin inşallah...benim için de nolur dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?