kımse takılmıo artık galıba bakıorum arada bende eskısı gıbı cok gırmıorum ınternete malum zararlı...
hannemehtap allah yardımcın olsun hayırlı sıfalar olsun.kızlar doktor benım bebegıme kız dedı önce oglan demıstı ama erken dıye yanılma payı bırakmıstı sımdı kesın kız dıyo bakalım hayırlısıyla saglıkla gelsın ılk duam ıstegım o.bu arada benim karnım sıvrılestı bellı oluyo artık.ve artık belım ve sırtım agrıyor hafıf hafıf allah yardım etsın zormus annelık sımdı böyle ılerde ne olcak bılmıorum ama kızım ıcın katlanırım allah butun bebıslerı korusun annelerıne bagıslasın...
ii akşamlar kızlar benimde yarın adet günüm kısmetse adetin 2. günü gonalflere başlıycam siz kaç dozla başlamıştınız merak ediyorum...
ii akşamlar kızlar benimde yarın adet günüm kısmetse adetin 2. günü gonalflere başlıycam siz kaç dozla başlamıştınız merak ediyorum...
kımse takılmıo artık galıba bakıorum arada bende eskısı gıbı cok gırmıorum ınternete malum zararlı...
hannemehtap allah yardımcın olsun hayırlı sıfalar olsun.kızlar doktor benım bebegıme kız dedı önce oglan demıstı ama erken dıye yanılma payı bırakmıstı sımdı kesın kız dıyo bakalım hayırlısıyla saglıkla gelsın ılk duam ıstegım o.bu arada benim karnım sıvrılestı bellı oluyo artık.ve artık belım ve sırtım agrıyor hafıf hafıf allah yardım etsın zormus annelık sımdı böyle ılerde ne olcak bılmıorum ama kızım ıcın katlanırım allah butun bebıslerı korusun annelerıne bagıslasın...
kukuletacım hayılı olsun transferin kaç tane transfer edildi canım sana...
inş canım sakın erken test yapma canım çok strese giriyor arkadaşalr... değerleri yükselene kadar bende bekleme aşamasına bi gelsem hayırlısıyla inş pozitifleride görürüz canım...
ecemnurcum benim drum hakan beyle sürekli irtibat halinde daha öncedende arkadaşları yönlendirmiş drum ama bi arkadaşım farklı bir ilde aynı bu şekilde yaptırmıştı merkez ve bulunduğu şehirdeki druyla görüşüp durumu anltamıştı olmuştu her dr kabul edermi bilemiyorum canım...bu arada ben bugün adet oldum yarın dra gidicem bana geçen ay 180le falan başlrız demişti aşalamalarda yumurtalıkların cevabını bildiği için inş başarırız canım...
Kukuleta beklemek çok zordur sanırım. 6 gün boyunca bol bol dua edelim canım. Meryem ve Yasin surelerini bol bol oku.Hz.Zekeriya as. dualarını ihmal etme.
"Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya Suresi, 89)
"Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i İmran Suresi, 38 )
Arkadaşlar bana gonal f 150 verdiler hep 9 gün vurundum.10. gün çatlatma iğnesi vurundum. 12. Gün toplandı. 3 gün sonra transfer edildi.20 gün rapor aldım yetti. Bu sürede dinlenmek cok önemli. Sizede tavsiye ediyorum. Bol bol dinlenin. Hayırlı haberlerinizi alırız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?