Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

iyi dileklerini paylaşan herkese çok çok teşekkürler arkadaşlar...ben de çok dua ediyorum hepimiz için...ecemnur senin de hayırlı olsun canım tedavin benim sana tavsiyem tedaviye başladığın ilk günden itibaren kesinlikle olacağına kendini inandırman ve stressiz bir tedavi süreci atlatman...ondan sonrası zaten bekleme süreci tabi bu dönemde de meraklı bir bekleyiş başlıyor... inşallah allahım beklediğimize emeklerimize değer ve hepimiz de bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız...burdan gelişmelerimizi paylaşalım hepbirlikte birbirimize destek olalım...

canım hayırlı olsun kızın geliyormuş ne güzel...göbüşün de çıkmış hamile kıyafetleri çok yakışır artık allahım darısı bizim başımıza inşallah...

ii akşamlar kızlar benimde yarın adet günüm kısmetse adetin 2. günü gonalflere başlıycam siz kaç dozla başlamıştınız merak ediyorum...

ii akşamlar kızlar benimde yarın adet günüm kısmetse adetin 2. günü gonalflere başlıycam siz kaç dozla başlamıştınız merak ediyorum...

nursimcim yavaş yavaş ilerliyorssun cnm. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağız Allahın izniyle. Sadece yumurta toplama için merkeze gidecktin deil mi? Benimde 3- 5 gün sonra adetim gelecek o zaman gideceğim merkeze. opuyorumnanaktan

Eşimle düşündük de senin sadece yumurta top ve transfer için merkeze gitmen çok mantıklı. Her dr yapabiliyor mu peki? Yumurta top. öncesi kandaki değerlere göre yumurta çatlatma vs..Şeniz

ne güzel canım kızın olacakmıs rabbım önce kucagına almayıda nasıp etsın analı babalı büyütsün bende bir kızım olsun cok istiyorum opuyorumnanaktan

ecemnurcum benim drum hakan beyle sürekli irtibat halinde daha öncedende arkadaşları yönlendirmiş drum ama bi arkadaşım farklı bir ilde aynı bu şekilde yaptırmıştı merkez ve bulunduğu şehirdeki druyla görüşüp durumu anltamıştı olmuştu her dr kabul edermi bilemiyorum canım...bu arada ben bugün adet oldum yarın dra gidicem bana geçen ay 180le falan başlrız demişti aşalamalarda yumurtalıkların cevabını bildiği için inş başarırız canım...

kukuletacım hayılı olsun transferin kaç tane transfer edildi canım sana...

sağol canım malesef daha 6 gün önce tranferim yapıldı o nedenle tek embriyo...yasaya takıldık ne yazıkki...bundan yaklaşık 20-30 gün önce olsaydı belki 2 ve daha fazlası olabilirdi...ama allahım inşallah bize de nasip etsin tek çift farketmez...

inş canım sakın erken test yapma canım çok strese giriyor arkadaşalr... değerleri yükselene kadar bende bekleme aşamasına bi gelsem hayırlısıyla inş pozitifleride görürüz canım...

inş canım sakın erken test yapma canım çok strese giriyor arkadaşalr... değerleri yükselene kadar bende bekleme aşamasına bi gelsem hayırlısıyla inş pozitifleride görürüz canım...

amin canım inşallah...6 günüm kaldı beklemek zor ama pozitif olsun yeter ki beklenir...sen hangi aşamadasın

Saol nursimcim. :1hug:Bu seferlik geç oldu benimki adetim gelmek üzere. Ne zaman dr bulacağım da ayarlayacağım. Bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım ya. Bunu bildiğim çok iyi oldu. Çalıştığımız için izin almak da güç bi durum. 15 gün yıllık izin alacağım. Ama senin gibi dr u ayarlarsam sadece 5-7 gün yetecek sanırım.
Adetimi bekliyorum artık. Benim adetim ocak9-şubat9-mart13 ünde olmuştu. Lucrin gecikme yapabiliyormuş ya bakalım ne zamana kadar olmazsa arayayım merkezi ? kaydirigubbakcemile5

canım benim yarın adetin2. günü dra gidip gonalflere başlıycam kısmetse 10 gün sonra falan giderim heralde yumurta toplatmaya...

ecemnurcum doğru lucrin geciktiriyormuş benim sadece beklediğim günden 1 gün sonra geldi yani bugün oldum adetimi çok şükür uzamadı daha fazla yarın da 13:40da burdaki drdan randevu aldım oraya gidecem ben eğer adetim bugünde gelmeseydi arayacaktım dru sende çok geç kalmadan gününü hesapla 1-2 gün geçince ara canım...

Kukuleta beklemek çok zordur sanırım. 6 gün boyunca bol bol dua edelim canım. Meryem ve Yasin surelerini bol bol oku.Hz.Zekeriya as. dualarını ihmal etme.

"Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya Suresi, 89)

"Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i ımran Suresi, 38 )

tmm canım sağol ediyorum ve edicem inşallah rabbim kabuleder...

Arkadaşlar bana gonal f 150 verdiler hep 9 gün vurundum.10. gün çatlatma iğnesi vurundum. 12. Gün toplandı. 3 gün sonra transfer edildi.20 gün rapor aldım yetti. Bu sürede dinlenmek cok önemli. Sizede tavsiye ediyorum. Bol bol dinlenin. Hayırlı haberlerinizi alırız inş.

Gebe olan arkadaşlar keseyi transferden sonra kaçıncı gün gördünüz. Birde bende asırı kalp çarpıntısı var. Kalbimin çarpıntısı tüm vücudumu sarsıyor. Heyecan bu kadar sürer mi öğreneli bir hafta oldu ama carpıntım geçmedi. Transferin 16. günündeyim bugün. Baş dönmelerim var çok fazla. Hep rapor mu alsam sizce?? Duamlasınız....

sağol cnm tavsiyelerin için senin sonucun pozitif galiba...hayırlı olsun...hiç belirti filan yaşasın mı hamile olduğunu öğrenene kadar...biz de bekliyoruz rabbim hayırlı olumlu sonuçlar verir inşallah...

Belirti olarak başım döndü. Sabahları midem bulandı. Kabuslar çok gördüm canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…